2821
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862300 بازدید | 9715 پست
خوب بود باحال بود خستگیم در رفت.....خودشم احتمالا میخونه. تا حالا که حرفای مارو میشنید عصبی میشد حالا میگه واسم فانه...خداروشکر اقلا ما دل یکیو شاد کردیم و باعث خنده و شادیش شدیم...مونیکا جان ببخش من اهل اسپم نبودم پیش اومد...دیگه نمی گذارم.
ترمیم با دکتر سامی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

افسانه جان من چون تهران نیستم و کار دکترارو از نزدیک ندیدم نمیتونم راهنماییتون کنم ولی چون سبک کار بشارتی رو تقریبا دیدم میدونم که ارتفاع بینی رو کم میکنه و بینی که پهن باشه ارتفاش کمشه زیاد خوب نمیشه ، حالا اگه بقیه دوستان بتونن کمکتون میکنن

راستش من احتیاج ب نظر دارم راجع ب بینیم با خانواده و اطرافیان نمیخوام در موردش حرف بزنم دلم میخواد عکس بینیمو بذارم تا باهاتون ی مشورتی در موردش داشته باشم. اما الان سرعت پایینه.عکس اپلود نمیشه
yashita جان برزنجی دکتر خوبیه و تو این چند سال تجربش بیشتر شده بهتره بری مطب با خودش حرف بزنی و نمونه کارای جدید تو مطبش ببینی و بیشتر راجبش تحقیق کن در کنارش به چندتا دکتر دیگه هم سر بزن و سعی کن حتما ترمیم مشابه بینی خودت ببینی و نهایتا دکتری رو انتخاب کن که بیشتر اعتمادت رو جلب میکنه فقط عجولانه تصمیم نگیر سعی کن تا جایی که میتونی وقت بزاری که خدایی نکرده دچار پشیمونی نشی

رامان جان اگه بینیتون گوشتی بود و سه ماهه عمل کردید پس خیلی جای تغییر داره منم بینیم گوشتی بود هنوز هم با اینکه نزدیکه سه ساله عمل کردم بازم یکم بینیم ورم داره بینی گوشتی خیلی دیرتر ورمش میره اگه یک طرف بینیتون ورم داره ممکنه تا به تایی سوراخا به خاطر همین باشه شما چه بینیتون خوب عمل شده باشه چه بد قبل یک سال نمیتونید به ترمیم فکر کنید پس الکی به خودتون استرس ندید خوش بین باشید انشاللا که ورمه بعدش قرینه میشه ، اگه خدایی نکرده درست نشد بعد واسش تصمیم بگیرید ، استرس خودش ورم رو زیاد میکنه

سلام بچه ها با خرزو خان دعواتون شده؟!! یه چند روزی من نبودما ببین چه گرت و خاکی شده تو تاپیک اون سری هم من نبودم باز خرزو خان تاپیکو بهم ریخته بود آخه این درسته خرزو جان تاپیکو به هم میریزی بعدش در میری. بیا پاسخگو باش