قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
آقای مجید چون بینی من خیلی شبیه بینی قبل شما بود واقعا دوست داشتم بینی جدیدتون رو ببینم بچه ها خواهشا بعد از عمل مثل منیر عزیز بیاین و به راهنمایی ها و هم دلی هاتون ادامه بدین. هیچ کس به اندازه خودمون نمی تونه حالمونو بفهمه و درک کنه
من خودم به گفته های اینجا زیاد تکیه نمیکنم. اگر به اینجا سر میزنم به خاطر اینه که فقط نمونه کار ببینم. ماها ک عمل ترمیمون هست دیگه به راحتی گمراه نمیشیم. امیدوارم بازم اونایی که ترمیم کردند بیان از خودشون عکس بذارن.
بچه ها چرا با هم بحث میکنید هرکسی عمل کرده راضیه خداروشکر اگرم ناراضیه بیاد بگه چه مشکلی داره که به دیگران کمک کنه انتقاد خیلی خوبه ولی در کمال احترام نظرتون رو بگید اگرم کسی عکس میزاره همه میبینن و سلیقه ها مختلفه اگه خوشتون اومد که میگید اگه دوست نداشتید نیازی نیست که تو دل کسی رو خالی کنید اگه ایرادی باشه بقیه خودشون میبینن
آقا مجید همینطور که شما از عملتون راضی هستید و فقط تعریف میکنید و بهترین دکتر میدونیدش دیگران هم این حق رو دارن که اگه راضین بگن اینجا هرکس. فقط نظرش رو میگه و هرکسی خودش عقل داره میتونه تجزیه تحلیل کنه من به عنوان مدیر این تاپیک یادم نمیاد به کسی دکتری پیشنهاد داده باشم همیشه هم گفتم به حرف کسی اعتماد صد در صد نکنید اینجا فقط نمونه میبینید بقیش با خودتونه که وقت بزارید برید تحقیق کنید اینم گفتم که به نمونه زیر شش ماه اصلا اکتفا نکنید چون بینی خیلی تغییر میکنه حتما نمونه بالای شش ماه و ترجیحا یک سال ببینید و تصمیم بگیرید این دلیل نمیشه چون از بینی چند نفر خوشتون نیومده کلا اساس تاپیک رو زیر سوال ببرید و زحمت چند ساله دوستان رو نادیده بگیرید شما هم اگه قصد کمک به کسی رو دارید چند وقت یک بار از وضعیت بینیتون دوستان رو در جریان بزارید ما تو این چندتا تاپیک ترمیمی نمونه ای از دکتر مجلسی ندیدیم اگه بعد از شش ماه غضروف های پیوندیتون جذب نشد اونوقت مجلسی هم میتونه تو لیست دکترای ترمیمی واسه ترمیم قرار بگیره چون الان اصلا واسه قضاوت زمان خوبی نیست
آقای almin اگه امکان داره مشکلات قبل ترمیم و مشکل فعلیتون رو بنویسید چون میتونه خیلی به دوستان کمک کنه من تو این چند سال هم نمونه خوب و هم بد از منافی دیدم ، خوشحال میشم اگه وقت دارید شمام از تجربه عملتون بگید
سلام بانو منیز جان بینی من پهنه دکتر نوکش رو باریک کرده که باعث شده کوفته ای بشه با مراجعه به سایت تصمیم گرفتم برم پیش بشارتی ولی وقتی دیدم َاقا مجید که اینهمه از بشارتی تعریف میکرد پیش اون عمل نکرده بازم مردد شدم .بینی من پره هاش باید کوچیک شه و نوکش که فرو رفته غضروف کار بشه ممنون میشم یه دکتر خوب که از پس این کار برمیاد بهم معرفی کنید که ناراضی هم کم داشته باشه
من همه ی پستارو خوندم ولی چون وقت نداشتم جواب ندادم ، از شمام ممنونم که وقتتون رو گذاشتید اینم بگم من از اول عملتون عکساتون رو دیدم مجید فکر میکنه بعد ترمیم فاصله لب و بینی شما زیاد شده ولی من عکسای قبل ترمیمتون رو دیدم که بینیتون کوتاه بود اینم میدونم که دکتر تا یه حدی میتونه بینی رو بلند کنه و فاصلش تا لب رو کم کنه ، ترمیم یه چیزیه که واسه قضاوت باید حتما عکس قبل و بعد کنار هم باشه و تا کسی عکس قبل رو ندیده نباید راجب ترمیم نظر بده
بینی یه چیز سلیقه ایه مثلا خود من بینی کوچیک و فانتزی دوست ندارم به خاطر همین کلا راجبش نظر نمیدم وقتی چیزی با سلیقمون جور نیست اون موقع سکوت بهتر از تعریف بیجا یا توهینه
یه چیز دیگه که نمیفهمم اینه که کلا سبک کاریه منافی ، بشارتی ، علامه ، توسلی و .... کلا با هم فرق داره نمیدونم چرا اینارو با هم مقایسه میکنید هر کس باید با توجه به سلیقش و مشکل فعلی بینیش دکتر مناسبش رو انتخاب کنه مثلا کسیکه بینی فانتزی دوست داره نباید بره پیش منافی یا کسیکه طبیعی دوست داره نباید بره پیش علامه همش بر میگرده به سلیقه خودتون
بعضیا مثل اون آقا میان فضای تاپیک رو مسموم می کنن و بعد پستای مفتضحانه ی خودشونو پاک می کنن و بعد یه پست مودبانه و طولانی می گذارن و میرن...مثلا من خیلی با شخصیتم.بانو منیر حزب باد رو خیلی خوب گفتی. اول خودشو می کشه واسه یه دکتر بعد میگه این دکتره که حتی تابلو هم نداره سردر مطبش!!!!! بهتر که دیگه اینجا نمیان. اینا حتی برای فضای مجازی هم آفت هستن. کسی که یه خانم متاهل و محترم رو دختره ی داغون خطاب کنه، بعدم بینی زیر گچ خودشو عالی خطاب می کنه و همه رو به عمل با دکتر خودش ترغیب می کنه ( من اصلا دکترشو نمی شناسم و در موردش نظری ندارم) معلومه که از چه طبقه و قماشیه. اینا هستن که باعث میشن دیگه کسی عکس نگذاره. این برای دوستان شهرستانی خیلی بده. دوستان به اظهار نظرای بی غرض خودتون ادامه بدید. برای همه ترمیم های رضایت بخش آرزو می کنم.