قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
خوب بود باحال بود خستگیم در رفت.....خودشم احتمالا میخونه. تا حالا که حرفای مارو میشنید عصبی میشد حالا میگه واسم فانه...خداروشکر اقلا ما دل یکیو شاد کردیم و باعث خنده و شادیش شدیم...مونیکا جان ببخش من اهل اسپم نبودم پیش اومد...دیگه نمی گذارم.
مونیکا جان پس به نظرت با کی عمل کنم که بتونه پره هامو جمع کنه و جای بخیه اش هم نمونه !!! به اضافه اینکه منافی بهم گفت خیلی تغییر نمیکنه . تورو خدا کمکم کنید
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
افسانه جان من چون تهران نیستم و کار دکترارو از نزدیک ندیدم نمیتونم راهنماییتون کنم ولی چون سبک کار بشارتی رو تقریبا دیدم میدونم که ارتفاع بینی رو کم میکنه و بینی که پهن باشه ارتفاش کمشه زیاد خوب نمیشه ، حالا اگه بقیه دوستان بتونن کمکتون میکنن
راستش من احتیاج ب نظر دارم راجع ب بینیم با خانواده و اطرافیان نمیخوام در موردش حرف بزنم دلم میخواد عکس بینیمو بذارم تا باهاتون ی مشورتی در موردش داشته باشم. اما الان سرعت پایینه.عکس اپلود نمیشه
yashita جان برزنجی دکتر خوبیه و تو این چند سال تجربش بیشتر شده بهتره بری مطب با خودش حرف بزنی و نمونه کارای جدید تو مطبش ببینی و بیشتر راجبش تحقیق کن در کنارش به چندتا دکتر دیگه هم سر بزن و سعی کن حتما ترمیم مشابه بینی خودت ببینی و نهایتا دکتری رو انتخاب کن که بیشتر اعتمادت رو جلب میکنه فقط عجولانه تصمیم نگیر سعی کن تا جایی که میتونی وقت بزاری که خدایی نکرده دچار پشیمونی نشی
رامان جان اگه بینیتون گوشتی بود و سه ماهه عمل کردید پس خیلی جای تغییر داره منم بینیم گوشتی بود هنوز هم با اینکه نزدیکه سه ساله عمل کردم بازم یکم بینیم ورم داره بینی گوشتی خیلی دیرتر ورمش میره اگه یک طرف بینیتون ورم داره ممکنه تا به تایی سوراخا به خاطر همین باشه شما چه بینیتون خوب عمل شده باشه چه بد قبل یک سال نمیتونید به ترمیم فکر کنید پس الکی به خودتون استرس ندید خوش بین باشید انشاللا که ورمه بعدش قرینه میشه ، اگه خدایی نکرده درست نشد بعد واسش تصمیم بگیرید ، استرس خودش ورم رو زیاد میکنه
سلام بچه ها با خرزو خان دعواتون شده؟!! یه چند روزی من نبودما ببین چه گرت و خاکی شده تو تاپیک اون سری هم من نبودم باز خرزو خان تاپیکو بهم ریخته بود آخه این درسته خرزو جان تاپیکو به هم میریزی بعدش در میری. بیا پاسخگو باش