2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849472 بازدید | 9732 پست
خب من اگه چیزی کفتم برا این بود که ی جاهایی شما لحن حرف زدنتون با دوستان تند بود
اشتباه شما همینجاست اقا مجید.
که فکر میکنید گمراه کردن بچه ها رو.
در صورتی که هر کسی خودش عقل داره و تشخیص میده این مسئله رو.
اینجا دنیای مجازیه.نباید حساس بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در ضمن خیلی عجیبه مگه داریم مگه میشه آنقدر از نتیجه عمل بینی داخل گچ راضی بود. اگه راست میگی مثل من شجاع باش عکس بزار شعار بسه آقا مجید میای هر چی میخوای توهین میکنی میری بعد برای بینی تو گچ خودت هورا میکشی خخخخخ
مهسارک جان روم بینی م خیلی کمتر شده برای تشخیص بهتر شدن بینی اطرافیان بهتر نظر میدن. که هر کس منو دیده گفته خیلی کار دکترت تمیز بوده در ضمن وقتی بینی من تو گچ بود اصلا اصلا نمیشد نظر داد که عالیه و عیب بینی رفع شده ولی وقتی گچ بینی دکتر باز کرد تازه میشد نظر داد. دوستان اصلا عجله نکنید خوب تحقیق کنید دکتر سامی بشارتی مجلسی منافی... همه رو برید بعد تصمیمم بگیرید به امید موفقیت برای همه تون.
اگه مردی پاک نکن کامنتهاتو تا همه بتونن چقدر ادب و شعور داری. البته هر کی هم باشه روش نمیشه کمان‌های به این بی نزاکتی رو بزاره. اتفاقا مشکل بینی منم تو نوک زیاد بود ولی بازم تا باز نشد نتونستم صد در صد بگم هورا خیالم راحت شد.
آقای غیر محترم داغون اطرافیان تو هستن اگه واقعا صداقت داری اول امنیتی رو که گذاشتی پاک نکن تا همه حرفهاتو بخوان نمیدونم چرا اصرار داری بینی من که یک ماه عمل کردم و تشخیص دادم خوبه بگی خراب شده ولی بینی خودتو که تو گرچه اینهمه به به و چه چه میکنی دوم عکس بزار تا درستی حرفت و تعریفی که از دکترت میکنی بر همه مشخص بشه و بتونن رو دکترت فکر کنن.
بانو منیر این آقا معلوم نبست هدفشون چیه من که فکر میکنم دروغ میگه عمل کردم والا عکس میزاشت در ضمن از طرز صحبتش معلومه که یه جورایی به کسانی که ترمیم کردن و راضی هستن حسادت میکنن در ضمن خانم مل مل از بی ادبی و بی شخصیتی امثال تو و حرف‌های زشتی که به مریمی، بانو منیر و من زدی حتما ترجیح میدن نیان عکس بزارن اصلا از اول کار من و بانو منیر اشتباه بود که برای کمک به بقیه مجبور شدیم با آدم بی شخصیتی مثل تو بحث کنیم من که میگم باید قید کمک به بقیه رو زد هر کی بخواد خودش میره مطب می بینه
بازم میگم اگه مردی (خاله زنک)پستاتو پاک نکن پس خودتم میدونی چه اراجیفی می نویسی که شبانه سر میزنی سریع پاک میکنی همسرم میگه این آدم اطلا مرد نیست باهاش بحث نکن کارش به مردا نبرده
آقا مجید اونایی که ترمیم نکردن اگه اصراری ندارن برای اینه که نمیخوان با ادم بی حیا و بد دهنی مثل تو بحث کنن بعد اینکه مستقیم مثل من و بانو منیر و مریمی به شخصیتشون حمله نکردی در ضمن منشی اومد دماغتو ببینه یا تو شلوغی گفته بیای بینی گچ گرفته ت مردم ببینن خخخخ)توهم زدی