2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست
مرسی دلارام جان.کاش دکتر منافی منوقبول میکرد به تنهادکتری ک صد در صد اعتماد دارم دکتر منافی البته کمی هم دکتر امیری زاد چون هنوز خیلی زوده بشه درمورد بینی مل مل نظرداد.مشکل من کوتاه شدن زیادطول بینی و قوس شدیداز زیرچشم
دلارام جان مشکلی نداره ، فقط دکتری رو که میگید خرابکار نباید مشکل سر یکم کجی یا فرو رفتگی و ... بشه باید واقعا مثل بینی مل مل خرابکاری باشه چون انحراف و نا قرینگی و فرو رفتگی ریز رو تو کار همه ی دکترا میشه پیدا کرد شاید بعضی دکترا کمتر ولی هست ، مثلا علامه که بینی بانو منیر رو خوب ترمیم کرده بینی حدیثه و یکی از کاربرای دیگه قدیمی رو خراب کرده بود که هم مشکل تنفسی داشتن هم قوس شدید و چند تا مشکل دیگه منظورم اینه همه ی دکترا کار خوب و بد دارن تا یه بینی بد دیدید نگید خرابکار ، اگه دکترای مد نظرتون خیلی خرابکاری دارن بگید اسمشون اضافه شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلارام جان بینی منشی امیری زاد دیدی؟نظرت چی بود؟عمل اولیاشم تو همون سبک بودن؟بنظرمسبک خاصی داشت ک من خیلی خوشم اومد پایین بینیرو خیلی قشنگ دراورده بودالبته من فقط منشیرودیدم
مونیکا جان همین که شما یادآوری کردی که هر دکتری که مریض ناراضی داره خرابکار نیست نشون میده که آدم دقیقی هستین و میشه به لیست شما اطمینان کرد.کاملا موافقم که نباید با یه اشکال کوچک که به قول شما تو کارای بیشتر دکترها میشه دید نتیجه یه عمر کار و زحمت و اعتبارشون رو زیر سوال برد.ازت ممنونم که تذکر دادی.
نینا جان مریض هایی که من دیدم همه تو همون سبک بود که من هم خیلی میپسندم. به نظرم نوک بینی رو قشنگ و جمع و جور درمیاره. البته با یه بار مطب رفتن نمیشه قطعی نظر داد. باز از مل مل هم بپرس.
خواهش میکنم دلارام جان ، لیست اول سایت هم زحمت باوان مدیر تاپیک قبلیمونه که بعد به خاطر یه سری چیزا خودش تاپیک رو پاک کرد ولی یه سری چیزای مفید رو انتقال دادیم ولی چون اون موقع بودم خبر دارم که به کمک بچه های تاپیک قبلی اون لیست تهیه شده بود ، الانم اگه فکر میکنید دکتری هست که باید تو اون لیست باشه بهم خبر بدید

رامان جان بینیش 2 تیکه شده بود دکتر کوچک زاده براش درست کرده.دوستم میگه 6 ماه صبر کن اگه خوب موند تو هم برو پیشش.دکتریه که اصلا به حرف کسی گوش نمیده و کار خودشو میکنه.یکی از دوستام پیشش رفته بود براش عمل نکرده بود.گفته بود دماغت خوبه و اگه عمل کنی حتما پشیمون میشی
خانم مونیکا من توی تاپیک قبلی (تاپیک باوان) بیشتر فعال بودم. تو این دو سال هم یه مدت تصمیم گرفتم به دماغ فکر نکنم و بخاطر همین فعالیتی نداشتم. عمل اول من 15 سال پیش با دکتر موحدیان (بیژن موحدیان) بود که اون روزا بیشتر در حال یادگیری بود و تجربه چندانی نداشت. الانم غیر از ظاهر بینی، مشکل اصلی من ناکارمدی تنفس هست و بخاطر همین دنبال دکتری هستم که نتایج ترمیم هاش از نظر تنفس هم خوب باشه.
رامان جان آمپولاى بینى میگن خوب نیست زیاد استفاده نکن فقط واسه بعد عمل که ورم بخوابه استفاده میشه ولى شنیدم زیادش باعث فرو رفتگى میشه، باز هم پرس و جو کن مطمئن شو عزیزم
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست