2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست
من توصیه می‌کنم برای ترمیم یه سر هم پیش دکتر عبدل زاده تشریف ببرید مشاوره حضوری میتونه مفید باشه و ضرری نداره امتحان کنید میتونید قبل از اینکه حضوری برید پیششون برید سایتشون و گالری تصاویر رو ببینید http://drabdolzade.com/fa/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون آقا سعید ، حتما عکستون رو ندیدم یادم نمیاد چون حدود یک سال و نیم پیش بود بیشتر عکس کسایی رو که دیدم یا زیاد پست میزارن یادم میمونه ، شما با اینکه بالای دو ساله میاید تعداد پستاتون خیلی کمه ، عمل اول شما با کدوم دکتر بود؟

مینا جان راستش راجب ترمیم دکترای رشت زیاد اطلاعی ندارم دکتر خودم ازش ترمیم چند روزه دیدم که با چسب بود اصلا نمیشه از روش قضاوت کرد ، دکتر افرا هم اگه بینیت انحراف داره اصلا بهش فکر نکن چون عمل اولی کج ازش دیدم همینطور کسایی که مشکل تنفسی دارن چون بینی رو خیلی کوچیک میکنه فکر نکنم واسه ترمیم مناسب باشه

نینا جان من با دکترامیری زاد ویزیت شدم و بنظرم آدم با تجربه ای هست و خیلی هم خوب مشکلات بینی ام رو گفت، یه نمونه عمل اول دیدم که 4 سال از عملش گذشته بود و برای جراحی پلک اومده بود و بنظرم بینی خیلی شیک و طبیعی داشت (بازم تاکید میکنم کاملا سلیقه ای هست) دو نفر عمل اولی هم بودن که بینیشون تو گچ بود و چیزی مشخص نبود.
مونیکا جان شما صفحه اول این تاپیک لطف کردی و یه سری اطلاعات مفید رو به صورت چکیده جمع آوری کردی که بنظرم خیلی کمک کننده است. میشه اگه امکانش هست به درخواست من و چند نفر دیگه از بچه های این تاپیک اطلاعات رو به روز کنی. من خودم شخصا از دکتر شاهرخ فرزام پور شاکی ام و اگه اسمش تو لیست شما باشه کمک میکنه بچه هایی که میخوان باهاش عمل کنن یبیشتر تحقیق کنن یا نمونه دیگه دکتر مل مل که علیرغم اینکه در لیست جراحان پلاستیک بود بینیشون رو منهدم کرد. همین طور در مورد دکترای که کار ترمیمشون خوبه و بیمار راضی زیاد داشتن که به بچه ها کمک میکنه با اطمینان بیشتر تصمیم گیری کنن.