2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849480 بازدید | 9732 پست
بانو جان جالبه جلوی بینی ش فقط مشکل داشته بعد برای این بینی کم کار که مجلسی عمل کرده و تو گچه تبلیغ میکنه بعد بینی من که از بالا به پایین مارپیچ بود ارتفاع نداشت دراز بود قوس شدید داشت غضروف نوک بیرون زده بود شدیدا کج بود استخوان بینی در بالای تیغه فرو رفته بود یکی از سوراخها کامل بسته بود چسبندگی شدید داشتم میگه بینی ت کم کار بوده هیچ تغییری نکرده آخه آخه آدم به این موجود زبون نفهم چی بگه
رامان عزیز لطف کنید با دقت پستهای قبلی رو بخونید اگه خدایی نکرده کسی به شما میگفت دختره داغون ساکت می نشستین حالا بقیه حرفهایی که زده بماند در ضمن من نه دنبال ثواب بودم نه چیز دیکه فقط احساس همدردی باعث شد عکس بزارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها اصلا بحث نکنین . به جاش من به شخصه ازتون خیلی خیلی ممنونم که واقعا شهامت داشتین عکس گذاشتین ... کاری که شاید خودم جراتشو نداشته باشم. ایشالا روز به روز بینی هاتون قشنگتر شه. خیلی ممنون
سلام میترا جون خوبی مشکل بینی منم دقیقا مثل شماست پره های بینی فرورفته است وی کم بالا پایین .خودمم نمیخوام ب خاطر این مشکل برم زیر عملوبیهوشی خیلی لطف میکنید اگ بگید کجا این کارو انجام میدن که مطمئن باشه اخه من خیلی میترسم خراب شه خودتون کجا ژل تزریق کردیید ممنون میشم اگ جواب پیاممو بدید
سلام میترا جون خوبی مشکل بینی منم دقیقا مثل شماست پره های بینی فرورفته است وی کم بالا پایین .خودمم نمیخوام ب خاطر این مشکل برم زیر عملوبیهوشی خیلی لطف میکنید اگ بگید کجا این کارو انجام میدن که مطمئن باشه اخه من خیلی میترسم خراب شه خودتون کجا ژل تزریق کردیید ممنون میشم اگ جواب پیاممو بدید
سلام میترا_ الف جون خوبی مشکل بینی منم دقیقا مثل شماست پره های بینی فرورفته است وی کم بالا پایین .خودمم نمیخوام ب خاطر این مشکل برم زیر عملوبیهوشی خیلی لطف میکنید اگ بگید کجا این کارو انجام میدن که مطمئن باشه اخه من خیلی میترسم خراب شه خودتون کجا ژل تزریق کردیید ممنون میشم اگ جواب پیاممو بدید
سلام بچهای قدیم تاپیک منو میشناسن من 4 ماه پیش با منافی ترمیم کردم و تا الان راضی نیستم البته امیدوارم طبق گفته خود دکتر تا 6 ماه این نقص های که الان هست برطرف بشه بعد از ترمیم اولین باره که پست میزارم دیگه مثل قبل فعال نیستم چون تاپیک مثل قبل نیست فقط خواستم به همه بگم به حرفهای تاپیک توجه نکنید خودتون میدانی تحقیق کنید اینجا هر دفعه یه دکترو بزرگ میکنن یه بار منافی یه بار بشارتی و غیره اینجا میتونست خوب باشه ولی یه سری منشی نماها و یه سری آدم های خورد شیشه دار خرابش کردن بهرحال امیدوارم یه روز همه بچهای واقعی تاپیک به بینی ایده آلشون برسن و پرونده بینیشون برای همیشه بسته بشه آمین
سلام و عرض ادب به همگی دوستان من بینی امو در واقع 15 سال پیش جراحی کردم اون زمان خیلی دست پزشکها انگار باز نشده بود همه رو یه مدل میدادن بیرون اونم عروسکی در واقع در جراحی اول از استخوان بینی من زیاد برداشته شده بود , 8 سال پیش که دیگه خیلی گودی داده بود سطح روی بینی ام مخصوصا بین ابروهام رفتم پیش دکتر فرشاد برزنجی انصافا خیلی خوب ترمیمش کرد و بهم گفت برات " گرافت " گذاشتم الان 3 ماهه که هم دیگران بهم میگن و هم خودم میبینم ( توی عکس که فاجعه میافته ) انگار اون " گرافت " یه جورایی تحلیل رفته به مرور و توی این چند ماه اخیر سرعت تحلیلش بیشتر شده. خواستم یه مشورتی باهاتون بکنم . برم دوباره سراغ خود برزنجی یا " پزشک ترمیم " کار بهتری شما بهم پیشنهاد میکنید؟ مثلا در مورد دکتر منافی 9 سال پیش به من گفت : من بینی اتو ترمیم میکنم ولی قولی بهت نمیدم . که من ترسیدم و سال بعدش رفتم پیش برزنجی به من گفت من 95 درصد بهت قول میدم این شکل فرو رفتگی روی بینی ات رو ترمیم کنم و الحق موفق شد فقط تردید الانم برای اینه که آیا این عادیه که " گرافت " تحلیل رفته و آیا میتونست پیوندی بزنه که دائمی باشه و نکرده ؟ خلاصه هزار تا سوال میاد توی سرم. خواهشا اگر نظری دارین ممنون میشم راهنمایی کنید. مشکل من پره ی بینی /پوست بینی / گوشت بینی/ سوراخ بینی = هیـــــچ کدوم نیست . فقط و فقط استخوان بینی ( بین ابروهام ) فرورفتگی و گودی پیدا کرده سپاس و آرزوی موفقیت برای همه
با صدای تو نمی ترسم از این تاریکی من تو را مست و رها می خواهم مثل یک تکه ی ابر، من تو را می خواهم...