2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849520 بازدید | 9732 پست
این عکس از زاویه بالا بینمه که کاملا نامتقارن بودن و کج بودن و خوب تراش نخوردن استخون مشخصه، یکسالو نیم از عملم با سجادیان گذشته
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
آقا آرمان چون دلسا تازه عمل کرده طبیعیه که بقیه متوجه بشن بینیشو عمل کرده. در خصوص اون دوستاتون اگه امکان داره عکس قبل و بعد عملشون رو آپلود کنید یا اگه میتونن بیان تو تاپیک. این میتونه به بقیه هم کمک کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلى از دوستان تاپیک جراحى میگن سجادیان خرابکارى نداره ! پس به اینا چى میگن؟ انتظار دارن دماغ رو کلا نابود کنه بعد بگن فلان دکتر خرابکاره!! اینکه سوراخ بینیتو به این زشتى و بدشکلى در بیاره خرابکارى نیست؟ اینکه کلومل این شکلى شه؟ اینکه نامتقارن باشه از روبه رو خرابکارى نیست؟ این که ٣ رخ ها شبیه نباشه؟ اینکه روى بینى قوسش یه سمتش چال باشه اینا از نظرشون خرابکارى نیست؟! نمیدونم خرابکارى رو تو چى میبینن! که تو اون تاپیک همه میگن کارش خوبه خرابکارى نداره، مشکل تنفسى که دارم اون به کنار، بازم میگم تو عکس و کیفیت پایین عکس این خرابکاریا واضح نیست، خیلى راحت به دکترا اعتماد میکنن! من با دلیل اومدم حتى عکسمو واسشون گذاشتم و رسپیناو رامان هم که بینیشون مثه من شده بهشون معرفى کردم ولى نمیخوان قبول کنن میگن نه خرابکارى اصلا نداره!! توروخدا بیشتر دقت کنید اینا همش خرابکاریه خودتونو اینجورى گول نزنید، منم همین فکرارو میکردم یکى که میگفت ناراضیم پیش خودم میگفتم خودش عمل کرده به من رسیده اینجورى میگه! تصمیم اشتباه نگیرید! مثلا یکى از دوستان اون تاپیک میگفت حتما سوراخ بینیت از قبل اینجورى بوده؟ حتى عکس قبل عمل براش گذاشتم که سوراخ بینیم کاملا گرد و قشنگ بوده ولى الان با این عمل زده بد ریختش کرده، اینقدر کلوملم رو بزرگ کرده ..
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
نه رامان جون فعلا نمیتونم هزینه ترمیم رو جور کنم تازه یکسالو نیمه عمل کردم حداقل ٢-٣ سال دیگه کنار میام، شوهرمم اجازه نمیده دوباره عمل کنم دفعه اول به زور شوهرمو خانوادمو راضى کردم، تهران هم نیستم که بتونم مطب گردى کنم، اون موقع هم یادمه تو نى نى سایت از سجادیان تعریف شده بود وقتى اومدم تهران زود نوبت گرفتم چند روز بعد عمل کردم اون موقع تو نى نى سایت هم نوشته بودم سجادیان خرابکارى نداره اصلا! منم گول این حرفا و تبلیغاتشونو خوردم،
اگه بینیم خیلى پرکار و ضایع بود اینقدر ناراحت نمیشدم!!!!! حتى سجادیان هم بهم گفت بینى کم کارى دارى زیاد عملت طول نمیکشه..
سجادیان به منم گفته کلومل رو باز میکنم فقط نوک بینیت رو جمع و جور میکنم! نمیدونم از این کوچیکتر!!!!!!!!!!!!!! ایراداى دیگه رو بهش میگفتم اصلا زیر بار نمیرفت بعد دوستاى اون تاپیک میگن مسئولیت پذیره! نمیدونم رو چه اصولى این حرفارو میزنن چندبار تو مطب باشون شوخى کرده یکم چرب زبونى کرده بعد میگن مسئولیت پذیره
اینقد تو روحیم تاثیر منفى داشته بیشتر شبا خواب میبینم دارم بینیمو عمل میکنم 😰😥😥😥😪😓
الینامو حرفات کاملا درسته امیدوارم با یه عمل ترمیمی بینیت ایده ال بشه منم مثل تو راضی نیستم از بینیم و الانم نمیتونم عمل کنم.چون خانوادم راضی نمیشن الان.اما تو فکرش هستم
بچه ها ما در باره سلیقه صحبت نمیکنیم در باره اینکه دکتر بتونه مشکلاتو بر طرف کنه و به صورت بیاد همین نه اینکه مشکلاتو بیشتر کنه اسم نمیارم اما یکیشون میگفت سوراخ های بینیم یکی بود الان که با منافی عمل کردم تابه تا شده خیلی تابلو شده از نمیرخم راضی نیستم میگفت دیگه از فکرش میام بیرون این سوراخ های بینیم درست بشه یکی دیگشون میگفت وقتی دست میکشم رویه بینیم قشنگ معلومه پر از وسله پینس حالت قلمبه قلمبه شده بهم گفت از فکرش بیا بیرون عمل نکن اخریم که میگفت اولش خوب بود اما دوباره بعد از چند ماه مثله حالت اولش شده هستس هم که خودش امد گفت بینیم هیچ تغیری نکرده