2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849525 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها نا امید نشید من خودم فقط به امید اینکه یه روز با منافی ترمیم میکنم و راحت میشم زندگی میکردم اما در کل من از منافی یه همیچین مشکلا رو توقع نداشتم مثله تابه تای سوراخ بینی که مهمترینش هست در کل بازم بینه همه دکترا بازم خوبه و به کسه دیگهی نمیشه اعتماد کرد در کل میخوام بگم خودتون برید بشینید نمونه ببینید مثلان اگه یکی میاد میگه من با فلان دکتر عمل کردم عالی شده یا یکی میاد میگه بد شده زیاد تحت تاثیر مطالب اینجا قرار نگیرید من کارای خوب از منافی دیدم کارای بدشم همینا بود که من میدونم خودتون برید ببینید و تصمیم بگیرین یه سریا انگار تابلو هست میخوان تبلیق کنن الان شما اصلان منو میشناسید نه پس اینجا یه فضای مجازی هست خواهشن دقت کنید بعضی وقتا من میبینم یه نفر میاد 10 روزه عضو شده کلان 15 تا پست گذاشته شروع میکنه به تبلیق کردن خوب این تابلو دیگه خودتون تشخیص بدین و به کسیم بی احترامی نکنید
نینا خانوم من اسم نمیارم الان یه دکتر مد نظرم هست چند وقته میخوام برم مطبش هی امروز فردا میکنم یه چند روز دیگه میرم پیشش ببینم چی میگه بچه ها من یه تجربه کسب کردم تویه این چند وقت میگم شاید بدر شماهم بخوره من بعد از برداشتن کچ افتضاح بود بینیم بعد 3ماه 10% راضی شدم بعد از 6ماه 30% بعد از 1سال 40% الان که 2سال تموم شده باورتون میشه 70% راضی هستم انقدر بینیم بهتر شده که بعضی وقتا میگم ترمیم نکنم ایرادای که فکر میکنم با گذشت زمان 2سال درست شده سوراخ های بینیم بزرگتر شده حالت چشمام که بد شده بود برطرف شده ارتفاع بینیم بیشتر شده اینا همه بخاطر ورم اطراف بینیم بود که الانم یه خورده هنوز ورم داره
منم روزى که گچ رو برداشتن کلوملام کاملا خوابیده بود رو سوراخ بینیم کج کج بود کم کم بعد یکسال ونیم کلوملم صافتر شد ولى هنوز کجه اما نه اونقد مثه اولاش، الان بیشترین مشکلم نامتقارن بود بینمه و سوراخ بینى، دوستان لطف کنید هرکى مطب گردى میره یا دکتر ترمیمى خوب میشناسه معرفى کنه ماها که تهران نیستیم سالى یه بار میایم حداقل بشناسیم تا هر وقت خواستیم خودمون بریم مطب نمونه ببینیم، سعى کنیم بهم دیگه کمک کنیم مشکلامون رفع شه ☺️
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
دلسا جون و مل مل عزیز چرا خبرى ازتون نیست تورو خدا بیاین مثل بانو منیر از وضعیت بینیتون برامون عکس بذارین
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
بیمعرفتا ترمیم کردین خوشگل موشگل کردین مارو از یاد بردین؟😊 بیاین بچه هاى اینجا چشم انتظارن
اقارمان من همش 4ماهه عمل کردم و کلاسه ماهه دنبال ترمیمم دکتر برای مشاوره زیاد رفتم محمود صدوقی امیراروین سازگارعلی منافی امیری زاد بشارتی.... اما بهیچ کدوم ب اندازه ی منافی نمیشهاعتماد کرد اخه اینا توعمل اولشون کلی ایراد دارن چ برسه ب ترمیم و پیوند وپرکردن تیغه و...من همه امیدم منافی ک بعدازیک سال قبولم کنه و باهاش عمل کنم توروخدا شماک تجربتون بیشتره بیشتر بما اطلاعات بدید بخداخسته شدم ازبس ویزیت دادم و ازمطب نامیداومدم بیرون البته همشون برعکس منافی وعده های خوبی میدن ولی چ فایده
حتما شمابیشتر ازمن ک همش سه ماهه دارم دنبال دکتر میگردم تجربه داریدنمونه دیدیدمطب نشستیدپول خرج کردیدوقت گزاشتید همه اینا هست توروخدا اطلاعاتتون دراخیارماهم بزارید اخه من شرایطم طوری نیست ک بتونم برم مطب بشینم نمونه ببینم. 09124890573این شماره منه اگ خواستید توگروه ماعضوبشید