2821
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862319 بازدید | 9715 پست
اینکه یه دکتر چرا نباید تو همون دفعه اول باید کارش را درست انجام بده که کار به روتوش بکشه یه بحث دیگه هست ها من خودم هم از این نظر میگم خوب چرا باید به روتوش بکشه دوباره بیهوشی دوباره اتاق عمل مخصوصا که خود من یه عمل دیگه هم داشتم که جونی برای اتاق عمل رفتن مجدد برام نمونده حق همه ماهاست که خیالمون راحت باشه بینیمون با یه بار اتاق عمل رفتن پرونده اش بسته شه منتهی حالا که کار متاسفانه به اینجا می کشه بحث من اینجا به بعدشه که مطمئنم که سجادیان زیر بار میره
سارا جان من با کسى خصومت شخصى ندارم چون اصلا تهرانم نیستم، منم با هزار امید اومدم پیشش عمل کردم الکى هم حرف نمیزنم تمام عکسامم گذاشتم دوستان دیدن، به منم گفت واسم روتوش میکنه اون خودش میگفت نوک بینیت رو مخمه باید زیر پوستشو خالى تر کنم کوچیکتر شه! درصورتى که من بیخیال سایزش شدم مشکلى ندارم مشکلاتم کج بودنشو چال شدن رو تیغه و کج بودن کلومل و تابه تایى سوراخاى بینیمه، که خودش میگفت نه خوبه فقط نوک بینیت باید ظریفتر شه!! منم نگفتم همه بینیارو خراب میکنه شانسیه،
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نینای عزیز من 7 ماه پیش با منافی ترمیم کردم مشکل بینیم قوسش و کوچکی بود . در اون حدی که شما ازش تعریف میکنید هیچ وقت بر اساس عکس تصمیم نگیرید . بینی ام همچنان کوچیک و باریکه . فقط قوسش بهتر شده و اینکه الان بینی قوز داره یکی و دو هفته پیش با دکتر ویزیت شدم گفت یکسال شد بیا دوباره همون قسمت دنده باز کنم غضروف بردام
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
اینم از اقای دکتری که این همه ازش تعریف میکنید . خوب چراهمون اول برنداشتی ؟ یکی از دوستام دیروز من دید گفت بینیت مثل قبل شده. حالا خود دانیدددددددددد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
نه دکتر چرا باید فقط با من خصومت شخصى داشته باشه!! نه حتما روزى که من رفتم حالش خوب نبوده رو فرم نبوده!! آدمیزاده دیگه یه روز خوشه یه روز ناخوش
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
بچه ها من 92-عمل کردم. دی93 هم دکترم بینیمو تو مطبش بدون بیهوشی سوهان کشید اما الان یه طرف بینیم از سه رخ باز استخونش صاف نیست من بعد از دی93 پیش دکترم نرفتم اصلا به نظرتون اگه گفت بیا باز واست سوهان بکشم برم؟ رلستش دیگه خسته شدم.اخه همون بار اول میتونست صافش کنه
ندولى جان مشکلت فقط سوهان نکشیدن رو بینیته؟ اگه فقط همینه اینقدر حساس نباش خداى نکرده بدترش کنه چى!!! منکه بینیم صاف بودن الان کج شده چى باید بگم
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز