2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849529 بازدید | 9732 پست
بچه ها من 92-عمل کردم. دی93 هم دکترم بینیمو تو مطبش بدون بیهوشی سوهان کشید اما الان یه طرف بینیم از سه رخ باز استخونش صاف نیست من بعد از دی93 پیش دکترم نرفتم اصلا به نظرتون اگه گفت بیا باز واست سوهان بکشم برم؟ رلستش دیگه خسته شدم.اخه همون بار اول میتونست صافش کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندولى جان مشکلت فقط سوهان نکشیدن رو بینیته؟ اگه فقط همینه اینقدر حساس نباش خداى نکرده بدترش کنه چى!!! منکه بینیم صاف بودن الان کج شده چى باید بگم
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
نه الینامو مشکلم فقط این نیست راستش من قسمت استخوانی بالای بینیم پهن بود دکترم تراش نداده اما اینو زیر بار نرفت اما این برجستگی استخونه رو مخمه من که کلا تصمیم دارم باز بینیمو عمل کنم اما نه الان دو سه سال دیگه.چون الان نه اعصابشو دارم نه وقتشو فقط گفتم تا اون موقع حداقل از شر این استخونه اضافی خلاص شم
بچه ها به خدا هییچ دکتری خدا نیست..تو مطب امیری زاد مریض بوده سه بار با خوده دکتر عمل کرده و هنوز مشکل داشته..یا تو مطب بشارتی من عمل اولی دیدم که ی فرو رفتگی بعد دو ما تو ی طرف بینیش ایجاد شده بود..یا حتی امامی بچه ها میگن بینی منشیش که خوده دکتر عمل کرده کج و کوله بوده و نیاز به ترمیم داشته دکتر سازگار هم هر کی رفته پیشش فرار کرده یا نمونه بوده با سامی الان عمل کرده دنباله دکتره برا ترمیم..یا حتی سجادیان یکی از بچه ها باهاش ترمیم کرده ناراضی هست از پیوند.و منافی هم همینطور خوده هستش ناراضیه..پس اصلا دکتری وجود نداره که شما با اطمینان خاطر فک کنید بینیتون پرفکت میشه..هستش جان همینکه دکتر قبول کرده مشکلت رو حل کنه خوبه..انقدر تصور خدااایی از دکترا نباید داشته باشیم..هممون دوس داریم بهتر شیم ولی همینکه بعد از عمل بینیمون خراب تر نشه باید خدا رو شکر کنیم..متاسفانه تو ایران دکتره خیلی خفن و بدون ایراد نداریم
منیر جان من نگفتم کسی حق نداره از سجادیان ناراضی باشه اصلا حق داره یا نداره من حرفم این نیست من میگم سجادیان مسئولیت کارش را قبول میکنه این چیزیه که من ازش مطمئنم چیزیه که به چشم خودم دیدم که صرفا طرف دوست داشته فانتزی تر باشه نوکش بالاتر باشه نه نگفته چه برسه به کیسی که خراب کرده باشه منتهی شاید انقدر تو عمل اولش گند زده که دیگه طرف نمی تونه بهش اعتماد کنه بره پیش خودش برای درست کردن دماغش این یه بحث دیگه هست اگر من میگم شکم میره به خصومت شخصی به این خاطره نه به این خاطر که کسی میگه بینی من مشکل داره
من خودم برای وقت عمل رفتم پیشش یه دختره نشسته بود تو قیافه شاکی رفتم تو بهم گفت دیدی اون خانم که ناراضی بود؟ منظورش این بود که ببین من شاکی هم دارم ها دختره من رفتم پیش منشیش کارهام را انجام بدم برای عمل رفت پیش دکتر و با لب خندون اومد بیرون
ای بابا اینجا اگه کسی هم راضی باشه میگن فیکه یا تبلیغ میکنه.دیگه خودتون میدونید من مجبور نیستم هر دفعه بیام بگم بینی م خوب شده فقط برای اطلاع دوستان که ازم پرسیده بودن اومدم. ولی محض اطلاع آقا آرمان و آلمین باید بگم الان که پنجاه روز از عملم میگذره بینی م 90درصد بهتر از قبل شده دیگه من از آینده خبر ندارم امیدوارم همینطور بمونه.