2821
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862286 بازدید | 9715 پست
نینا جان مریض هایی که من دیدم همه تو همون سبک بود که من هم خیلی میپسندم. به نظرم نوک بینی رو قشنگ و جمع و جور درمیاره. البته با یه بار مطب رفتن نمیشه قطعی نظر داد. باز از مل مل هم بپرس.
خواهش میکنم دلارام جان ، لیست اول سایت هم زحمت باوان مدیر تاپیک قبلیمونه که بعد به خاطر یه سری چیزا خودش تاپیک رو پاک کرد ولی یه سری چیزای مفید رو انتقال دادیم ولی چون اون موقع بودم خبر دارم که به کمک بچه های تاپیک قبلی اون لیست تهیه شده بود ، الانم اگه فکر میکنید دکتری هست که باید تو اون لیست باشه بهم خبر بدید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رامان جان بینیش 2 تیکه شده بود دکتر کوچک زاده براش درست کرده.دوستم میگه 6 ماه صبر کن اگه خوب موند تو هم برو پیشش.دکتریه که اصلا به حرف کسی گوش نمیده و کار خودشو میکنه.یکی از دوستام پیشش رفته بود براش عمل نکرده بود.گفته بود دماغت خوبه و اگه عمل کنی حتما پشیمون میشی
خانم مونیکا من توی تاپیک قبلی (تاپیک باوان) بیشتر فعال بودم. تو این دو سال هم یه مدت تصمیم گرفتم به دماغ فکر نکنم و بخاطر همین فعالیتی نداشتم. عمل اول من 15 سال پیش با دکتر موحدیان (بیژن موحدیان) بود که اون روزا بیشتر در حال یادگیری بود و تجربه چندانی نداشت. الانم غیر از ظاهر بینی، مشکل اصلی من ناکارمدی تنفس هست و بخاطر همین دنبال دکتری هستم که نتایج ترمیم هاش از نظر تنفس هم خوب باشه.
رامان جان آمپولاى بینى میگن خوب نیست زیاد استفاده نکن فقط واسه بعد عمل که ورم بخوابه استفاده میشه ولى شنیدم زیادش باعث فرو رفتگى میشه، باز هم پرس و جو کن مطمئن شو عزیزم
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
خب من اگه چیزی کفتم برا این بود که ی جاهایی شما لحن حرف زدنتون با دوستان تند بود
اشتباه شما همینجاست اقا مجید.
که فکر میکنید گمراه کردن بچه ها رو.
در صورتی که هر کسی خودش عقل داره و تشخیص میده این مسئله رو.
اینجا دنیای مجازیه.نباید حساس بود
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز