2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849464 بازدید | 9732 پست
خواهش میکنم ، کلا چون قبلا کاربرا بعد عمل میومدن و مرتب عکس از ماههای مختلف میذاشتن و خودشون از خوبیای عمل و حتی ایراداشون میگفتن از همین عکسا و ... کاملا میشد نسبت به سبک کاری یه دکتر شناخت پیدا کرد ، ولی یه مشکلاتی پیش اومد که کاربرای قدیمی تصمیم گرفتن دیگه نیان الان واسه اینکه زیاد نمونه ندیدید حتما باید بارها برید مطب که به یه شناخت کامل برسید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با چسب اصلا نمیشه مدل بینی رو تشخیص داد خود من با اینکه مدل بینیم طبیعیه با چسب کاملا فانتزی دیده میشه حتما باید نمونه بدون چسب اونم شش ماه به بالا ببینید چون تو ماهای اول به خاطر ورم خیلی از ایرادا معلوم نیست

سپاکو جان دکتر سامی به من 14 گفت. کلا فیمت ترمیمش همینقده. کاری هم به کم کار یا پرکار بودن نداره. ولی بینی مریمی تمیز شده بود انصافا. هیچ تا به تایی نداشت. ولی فک کنم بینی قبل از ترمیمش هم ایرادات جزیی داشت.
مونیکا جان منم رشتم ولی برای ترمیم میرم تهران و میام. دیگه پدرمم دراومده خیلی خسته شدم از رفت و آمد بی نتیجه. به نظرت دکترای رشت برای ترمیم خوبن؟ همین دکتر خودت یا دکتر افراه؟ عمل اولم تهران بوده.
بچه ها من دیشب بعد از 7 سال رفتم پیش دکتر اولم. دکتر خودم استاد امیری زاد و منافی هست. میدونم ربط زیادی نداره . ولی منافی اصرار داشت پیش خودش برم. بم گفت بیا برات درست میکنم. ولی من نمی تونم دیگه اعتماد کنم بش با اینکه خیلی امید داد بم به نظرتون اشتباه رفتن پیشش؟؟؟