2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849472 بازدید | 9732 پست
بچه ها ببخشید این سوالو میپرسم. اصلا شاید سوال نابه جایی باشه. اما اگه دوست داشتین بگین پول عمل رو چه جوری جور کردین؟ من 5 تومن بیشتر پول ندارم اما نمیخوام ریسک کنم و بینیمو دست هر کسی بدم شما پیشنهادی به من ندارین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من پست اون دوستی رو که باعث ناراحتی خانم دلسا شده ندیدم ولی کلا طرز بیانش رو قبول ندارشتم. کسایی که اینجا هستند معمولاً سطح متفاوتی از مشکلات رو دارند و بنابراین سطح رضایتشون هم فرق می کنه. مثلا من خودم اگه مشکل تنفسی نداشتم اصلا به ترمیم فکر هم نمی کردم. بنابراین در درجه اول هدف من از ترمیم بهبود تنفس هست و اگه دکتری بتونه تنفسم رو درست کنه و ظاهر بینیم در حد معمولی و طبیعی باشه من خودم راضی خواهم بود در حالی که ممکنه از دید بقیه نتیجه پرفکت نباشه. و البته کسایی هم هستند که مشکلات بینیشون جزئی هست و با وجود این دنبال ترمیم هستند و طبیعیه که سطح توقعشون بالاتر باشه. هر چند که نتیجه عمل باز هم قابل پیشبینی نیست. منظور من از این صحبت اینه که رضایت از عمل در درجه اول به خود بیمار بستگی داره و اگه کسی از عملش راضیه دلیل نداره که یکی دیگه بیاد و با الفاظ تند و زننده نتیجه عمل اونو زیر سوال ببره و احیاناً به دکترش هم توهین کنه. یه چیز دیگه هم که اصولاً من نمی فهمم اینه که مریض سطح بالا چیه؟ و سطح آدم ها رو چی تعیین می کنه و از کجا یک نفر میتونه سطح آدمها رو تشخیص بده و به راحتی بگه که مریضای یه دکتر سطحشون بالاست و مریضای یکی دیگه سطحشون پایینه!!! و به فرض که سطح مریضا فرق کنه، این چه ربطی به مهارت دکتر داره. خیلی از متبحرترین دکترها همه جور مریضی دارند.
بچه ها بینی من علاوه بر اینکه انحنای شدید داره تیغه بینیم (فرورفتگی و برآمدگی)داراز هم هست گویا..اینو هم دکتر منافی بهم گفت هم بشارتی..گویا باید ارتفاع بینیم کم شه..به نظرتون کدومشون از پسش بهتر بر میان؟
خانم مهسا بستگی داره خودت از دکتر چب بخوای اگه خودت بگی که فقط میخوای ارتفاش کمشه دکتر همین کارو میکنه ، البته بستگی به دکترم داره که چقدر حرف گوش کن باشه و به سلیقه بیمار توجه کنه

همین دیگه من نمیدونم منافی حرف گوش کن تره یا بشارتی..بشارتی بهم گفت غصه نخور هزار درصد بینیتو اوکی میکنم..من فقط چون پیوند غضروف نیاز دارم میخوام پیش کسی برم که تبحرش بیشتره مشکل مالی ندارم..بشارتی تو این مدت که شما ها اینجایید ناراضی داشته؟
راستش فکر کنم هم مریضای منافی و هم بشارتی میگفتن که دکتر به یه سری از خواسته هاشون توجه نکرده ، تو این چند سال از منافی تو این تاپیک و تاپیکای قبلی ترمیمی بیشتری دیدیم خوب به همون نسبت ناراضی هم بیشتر داشته با بشارتی هم من تو کاربرای قدیم فکر میکنم شش تا ترمیم دیدم که اگه اشتباه نکنم یکیشون که اسمش ریحانه بود ناراضی بود در کل مدل بینی های منافی و بشارتی خیلی با هم فرق داره بشارتی ارتفاع بینیاش کمتره و کلوملا یکم بیرونتر منافی ارتفاع نوک بینیاش بیشتره و معمولا کلوملارو صاف و خیلی توتر میبره مدل رخ بینیاشونم خیلی با هم فرق داره که خوب باید ببینید سلیقه خودتون چیه