2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849478 بازدید | 9732 پست
دلسا جون ناراحت نشو، مهم اینه خودت بیشتر متوجه تغییرات مثبتت میشى، بینیت بعد ترمیم خیلى تغیر کرده کلا چهرتو عوض کرده بنظرم که دکترت برات یه بینى طبیعى بینقص درست کرده، من میدونم نامتقارن بودن سوراخ بینى چقدر آزار دهندست خدارو شکر که مشکل بینیت رفع شده و راضى هستى
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی دوستان گلم بله حرف زدن این آقا پر از بغض بود فکر میکنم مشکل داشت و دودست داشت بچه ها رو اذیت کنه چون همه گروه هم خانم بودن فکر میکنم از روی بد طینتی قصد آزار داشت امیدوارم دیگه نیاد چون با این کارها بقیه تو ذوقشون میخوره. منم از ته دلم دعا میکنم همه بتونن با یه دکتر باوجدان و ماهر عمل کنن و از شر بینی ناجور(مثل خود من)خودشون راحت بشن.
لی لی فندق جان این عکسی که گذاشتی عکس سارا عرفانیه که ترمیم نکرده عمل اولشه بینیشم خیلی ایراد داره فقط از یه نیمرخش اونم از یه زاویه خاص اونم وقتی تازه عمل کرده بود بعد کندن چسب اون شکلی بود ، بقیه عکساش رو نگاه کنی متوجه میشی

عمل بینی ربطی به سطح بالا و پایین جامعه نداره ، هیچ دکتری سردر مطبش نزده پولدارا بیان یا بی پول عمل بینی فقط یه چیز سلیقه ایه هر کس با توجه به سلیقش و انتظاری که از یه دکتر داره میگرده و دکتری که از پس عمل بینیش بر میاد و سبک کاریش با سلیقش جوره رو انتخاب میکنه

در ضمن تو این تاپیک و تاپیکای مشابه دوستان میان و از تجربه شخصی و مطب گردیاشون مینویسن تا به بقیه دوستان کمک بشه این شمایید که باید وقت بزارید و برید تحقیق کنید اینجا فقط واسه اینه که نمونه ببینید و با دکترای مختلف آشنا بشید و از تجربیات همدیگه استفاده کنید من چندسالی که تو این تاپیکا هستم هم از منافی و بشارتی و... کارای عالی دیدم هم متوسط و هم ناراضی داشتیم ، هیچ کس نمیتونه 100 در صد به شما اطمینان بده فقط خودتونید که با تحقیق بیشتر و وقت گذاشتن کم ریسک ترین انتخاب رو داشته باشید

سلام خانم مونیکا خوشحالم که دوباره اینجا هستید. من دو سال پیش توی تاپیک اومدم. اون موقع شما و یک سری دیگه از بچه ها (نهال، عسل، بی اعصاب، سارا، تکتم، مرمر60 و ...) تو تاپیک فعال بودند. در کل فضای تاپیک مثبت و مفید بود. خیلی از اونها دیگه اینجا نیستند و فکر کنم ترمیم های موفقی داشتند که دیگه نمیان و امیدوارم همینطور هم باشه. چند بار به شما پیام دادم ولی ظاهرا مدتی از تاپیک دور بودید. حضور شما و دوستانی که از قدیم اینجا بودند خیلی میتونه کمک کننده باشه. مرسی که سر میزنید به تاپیک
ممنون آقا سعیید من چند وقت یه بار میام و مطالب رو میخونم ولی معمولا پست نمیزارم ، پیامها رو هم چند وقت یه بار چک میکنم شرمنده ندیدم حتما ، نهال که عمل اول بود با منافی راضی بود دیگه نیومد ، عسل و مامانش هم با بشارتی ترمیم کردن و راضی بودن ، بی اعصاب که مونده 5 سال از عمل اولش بگذره و با کلانتر ترمیم کنه ، مرمر 60 با دکتر اولش حافظی ترمیم کرد بینیش خیلی بهتر شد ولی اوایل ترمیم اومد انگار زیاد راضی نبود بعد دیگه پیداش نشد در کل فضای تاپیک قبلا خیلی مفید بود بجز بینی دوستان راجب چیزای مختلف بحث میکردن و به هم کمک میکردن خیلی فضای شادو خوبی بود جوری که کارم نداشتیم هر روز میومدیم تاپیک

بچه ها من یه سوال دارم! مجید مگه چی گفت؟ من فقط خوندم نوشته بود همین که دلسا خودت راضی هستی خوبه ولی بینیت با سلیقه من یکی نیست. خوب این ح ف چه اشکالی داره؟ مگه نه اینکه اینجا جمع شدیم تا به راحتی نظر بدیم و کمک هم کنیم؟
خوب عکس ها بعد چند وقت برداشته میشه و فقط گفتگوها می مونه و خیلی ها فقط به گفتگوهای ما استناد میکنن و جذب یه دکتر میشن. خوب چرا نظر مخالف نباشه؟