2821
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862300 بازدید | 9715 پست
بچه ها بینی من علاوه بر اینکه انحنای شدید داره تیغه بینیم (فرورفتگی و برآمدگی)داراز هم هست گویا..اینو هم دکتر منافی بهم گفت هم بشارتی..گویا باید ارتفاع بینیم کم شه..به نظرتون کدومشون از پسش بهتر بر میان؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانم مهسا بستگی داره خودت از دکتر چب بخوای اگه خودت بگی که فقط میخوای ارتفاش کمشه دکتر همین کارو میکنه ، البته بستگی به دکترم داره که چقدر حرف گوش کن باشه و به سلیقه بیمار توجه کنه

همین دیگه من نمیدونم منافی حرف گوش کن تره یا بشارتی..بشارتی بهم گفت غصه نخور هزار درصد بینیتو اوکی میکنم..من فقط چون پیوند غضروف نیاز دارم میخوام پیش کسی برم که تبحرش بیشتره مشکل مالی ندارم..بشارتی تو این مدت که شما ها اینجایید ناراضی داشته؟
راستش فکر کنم هم مریضای منافی و هم بشارتی میگفتن که دکتر به یه سری از خواسته هاشون توجه نکرده ، تو این چند سال از منافی تو این تاپیک و تاپیکای قبلی ترمیمی بیشتری دیدیم خوب به همون نسبت ناراضی هم بیشتر داشته با بشارتی هم من تو کاربرای قدیم فکر میکنم شش تا ترمیم دیدم که اگه اشتباه نکنم یکیشون که اسمش ریحانه بود ناراضی بود در کل مدل بینی های منافی و بشارتی خیلی با هم فرق داره بشارتی ارتفاع بینیاش کمتره و کلوملا یکم بیرونتر منافی ارتفاع نوک بینیاش بیشتره و معمولا کلوملارو صاف و خیلی توتر میبره مدل رخ بینیاشونم خیلی با هم فرق داره که خوب باید ببینید سلیقه خودتون چیه

خواهش میکنم ، کلا چون قبلا کاربرا بعد عمل میومدن و مرتب عکس از ماههای مختلف میذاشتن و خودشون از خوبیای عمل و حتی ایراداشون میگفتن از همین عکسا و ... کاملا میشد نسبت به سبک کاری یه دکتر شناخت پیدا کرد ، ولی یه مشکلاتی پیش اومد که کاربرای قدیمی تصمیم گرفتن دیگه نیان الان واسه اینکه زیاد نمونه ندیدید حتما باید بارها برید مطب که به یه شناخت کامل برسید

با چسب اصلا نمیشه مدل بینی رو تشخیص داد خود من با اینکه مدل بینیم طبیعیه با چسب کاملا فانتزی دیده میشه حتما باید نمونه بدون چسب اونم شش ماه به بالا ببینید چون تو ماهای اول به خاطر ورم خیلی از ایرادا معلوم نیست

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز