قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
مجید جان اگه هدف دلسا تبلیغ بود وقتی می خواست بره مطب اینجا خبر نمیداد ک بیاین بینی منو از نزدیک ببینین..در ضمن اگه خاطرتون باشه مل مل جان هم قبل از عملش بهش گفته بودن فقط دو تا دکتر میتونن بینیشو جراحی کنن یکی امیری زاد بوده یکی منافی ..ململ خودش به خاطر پروسه طولانی تر منافی از عمل کردن باهاش پشیمون میشه..لطفا الکی کار دکتری رو زیر سوال نبرید..شما دلتون تغییر زیاد و بنیادی میخواد که دکتر منافی تو سبک کاریش نیست..شما خیلی راحت میتونید دکتر دیگه ای رو انتخاب کنید
آقا مجید خیلی رک بگم شما فقط و فقط یه آدم عقده ای که اتفاقا باید از قشر محروم جامعه هم باشد هستین. نمیدونم چه کینه و عقده ای از دکتر منافی دارین. دکتر منافی آنقدر بیمار داره که احتیاج به تبلیغ من و امثال من نداره در ضمن آدمهای عقده ای و کمبودی مثل تو هم نمیتونه کار دکتر خراب کنه.برات واقعا متاسفم این عکس گذاشتن و پیام نوشتن کلی از وقت منو که بچه کوچیک دارم میگیره ولی جو گروه خیلی بر علیه منافی بود وظیفه خودم دونستم که بیام عکسهامو نشون بدم بگم دوستانی که مشکل بینی منو دارین با خیال راحت برید پیش منافی. آقای عقده ای تو رو هم سپردم به خدا با تهمتی که به من میزنی. دوستان من دیگه نمیام فکر میکنم همین عکسها بتونه کمکتون کنه.
دلسا جون خودتو ناراحت نکن عزیزم. من خودم به شخصه بابت عکسایی ک گذاشتی ازت ممنونم.همین عکساست ک میتونه به من و بقیه دوستان کمک کنه تا انتخاب کنیم. اقا مجید اگه عمل دلسا خانم با سلیقه شما جور نیست بازم دلیل نمیشه ک شما تا این حد تخریب کنید.
نه توروخدا دلسا جان،نرو..حضور بچه هایی مثل شما و بانو منیر و غیره خیلی به ما کمک میکنه آقا مجید از وقتی اومده اینجا باعث شده خیلی از کسایی ک میتونستن به ما کمک کنن مثل مریم که با سامی عمل کرده بود از اینجا برن،شما نرو لطفا
ماهسارک جان فکر نمیکنم کمک بیشتری ازم بر بیاد بازم اگه تونستم چشم بهتون کمک میکنم. من واقعا عکس از نیم رخم ندارم البته تو مطب دکتر هست. در ضمن اگه کسی از دوستان بخواد من توی مهر که میرم مطب میتونه بیاد هم خودمو ببینه هم شاید دکتر اجازه بدن عکس قبل عملو که داخل پرونده هست ببینن. البته من از قوانین مطب اطلاع ندارم باید پرسید.
دقیقا این آقا با مریمی هم همین کارو کرد گذاشت رفت. شخصا به نظرم ایشون مشکل داره :| خیلی بهتر میشه نظر گفت. و بینی بچه ها واقعا خوب شده وگرنه هیچ دلیلی نداره آدم الکی تعریف کنه. ما نه همو میشناسیم نه با هم رودربایستی داریم... بعدم کسیو مجبور نکردن پیش دکتر کسی عمل کنه.