2821
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862305 بازدید | 9715 پست
آقا مجید خیلی رک بگم شما فقط و فقط یه آدم عقده ای که اتفاقا باید از قشر محروم جامعه هم باشد هستین. نمیدونم چه کینه و عقده ای از دکتر منافی دارین. دکتر منافی آنقدر بیمار داره که احتیاج به تبلیغ من و امثال من نداره در ضمن آدمهای عقده ای و کمبودی مثل تو هم نمیتونه کار دکتر خراب کنه.برات واقعا متاسفم این عکس گذاشتن و پیام نوشتن کلی از وقت منو که بچه کوچیک دارم میگیره ولی جو گروه خیلی بر علیه منافی بود وظیفه خودم دونستم که بیام عکسهامو نشون بدم بگم دوستانی که مشکل بینی منو دارین با خیال راحت برید پیش منافی. آقای عقده ای تو رو هم سپردم به خدا با تهمتی که به من میزنی. دوستان من دیگه نمیام فکر میکنم همین عکسها بتونه کمکتون کنه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلسا جون خودتو ناراحت نکن عزیزم. من خودم به شخصه بابت عکسایی ک گذاشتی ازت ممنونم.همین عکساست ک میتونه به من و بقیه دوستان کمک کنه تا انتخاب کنیم. اقا مجید اگه عمل دلسا خانم با سلیقه شما جور نیست بازم دلیل نمیشه ک شما تا این حد تخریب کنید.
نه توروخدا دلسا جان،نرو..حضور بچه هایی مثل شما و بانو منیر و غیره خیلی به ما کمک میکنه آقا مجید از وقتی اومده اینجا باعث شده خیلی از کسایی ک میتونستن به ما کمک کنن مثل مریم که با سامی عمل کرده بود از اینجا برن،شما نرو لطفا
ماهسارک جان فکر نمیکنم کمک بیشتری ازم بر بیاد بازم اگه تونستم چشم بهتون کمک میکنم. من واقعا عکس از نیم رخم ندارم البته تو مطب دکتر هست. در ضمن اگه کسی از دوستان بخواد من توی مهر که میرم مطب میتونه بیاد هم خودمو ببینه هم شاید دکتر اجازه بدن عکس قبل عملو که داخل پرونده هست ببینن. البته من از قوانین مطب اطلاع ندارم باید پرسید.
دقیقا این آقا با مریمی هم همین کارو کرد گذاشت رفت. شخصا به نظرم ایشون مشکل داره :| خیلی بهتر میشه نظر گفت. و بینی بچه ها واقعا خوب شده وگرنه هیچ دلیلی نداره آدم الکی تعریف کنه. ما نه همو میشناسیم نه با هم رودربایستی داریم... بعدم کسیو مجبور نکردن پیش دکتر کسی عمل کنه.
دلسا جون ناراحت نشو، مهم اینه خودت بیشتر متوجه تغییرات مثبتت میشى، بینیت بعد ترمیم خیلى تغیر کرده کلا چهرتو عوض کرده بنظرم که دکترت برات یه بینى طبیعى بینقص درست کرده، من میدونم نامتقارن بودن سوراخ بینى چقدر آزار دهندست خدارو شکر که مشکل بینیت رفع شده و راضى هستى
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
مرسی دوستان گلم بله حرف زدن این آقا پر از بغض بود فکر میکنم مشکل داشت و دودست داشت بچه ها رو اذیت کنه چون همه گروه هم خانم بودن فکر میکنم از روی بد طینتی قصد آزار داشت امیدوارم دیگه نیاد چون با این کارها بقیه تو ذوقشون میخوره. منم از ته دلم دعا میکنم همه بتونن با یه دکتر باوجدان و ماهر عمل کنن و از شر بینی ناجور(مثل خود من)خودشون راحت بشن.
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز