2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان گلم تنها کاری که از دست من بر می آمد همین بود. همه این دکترها استاد هستن فقط امیدوارم هر کسی بسته به مشکل بینی ش دکترشو انتخاب کنه. عمل بینی شوخی بردار نیست. چون خودم خیلی سختی کشیدم دوست داشتم به طریقی کمکتون کرده باشم. دکتر امیری زاد، دکتر منافی،دکتر علامه و...همه از بهترین ها هستن. موفق و پیروز باشید. من دو سه روز دیکه عکس ها رو بر میدارم تا اون‌موقع امیدوارم همه دوستانی که کمکی بهشون میشه ببینن.
دلسا جون مبارکت باشه بینیت بزنم به تخته خیلی تمیز وشیک دراومده خدارو شکر. انشالله همه کسایی که عمل میکنن راضی باشن وبینیاشون عالی دربیاد . واسه منم دعا کنین بچه ها بینیم کج وکوله شده ویه خط عمودی افتاده روش سمت چپشم یه برجستگی زیرپوستمه فقط دلمو خوش کردم که واسه ورمه
آقا مجید دکتر تشخیص میده از کدوم روش استفاده کنه برای مریضش بهتره نگران نباشید..در مورد پیوند پوست بله حق با شماست ریسکش بالاست من به شخصه دنبال بینی پرفکت نیستم فقط مشکل تنفسی و ایرادهای بینیم رفع بشه کافیه عمل بینی برای کسانی که نمره بینیشون 16 یا 17 هست وبه امید 20 شدن زیر تیغ جراحی میرن یک اشتباه محضه بینی من خوب بود و فقط یک قوز خفیف داشت که اون قوز هزار برابر بهتر از یه قوس ناجوره باید واقع گرا بود در عمل ترمیم قرار نیست یک بینی عالی تحویل ما بدن همین که مشکلاتشو برطرف کنن و خرابترش نکنن عمل موفقیت آمیز به حساب میاد
دلسا جون بینی عالیییی! با مشکلاتی که ما داریم دیگه یه برش کلوما واقعا چیزی نیست. من کاملا درکت میکنم این حرفتو که حتی تو جمع های خانوادگی هم راحت نبودی یعنی چی! ولی الان دیگه برو حالشو ببر دست دکتر منافی درد نکنه. ایشالا همه نتیجه بگیرن. دلسا جون تا به نایی سوراخا هم برطرف شده؟
دلسا جان بینی ت عالی شده کجیش کاملا برطرف شده خیلی خوبه من که خیلی خوشم اومد مبارکت باشه بهتر ازینم میشه اصلا نگران جای کلوملات نباش منم خیلی نگران بودم اوایل ولی الان باورت نمیشه جای انژوکتی که 6 ماه پیش برام زدن رو دستم هست ولی بخیه کلوملام رفته بااینکه پوستم خیلی دیر ترمیم میشه فقط دلسا جان عکس نیم رخ از قبل عمل داری؟؟؟ نیم رختم ایرادی داشت قبل عمل؟؟؟
سارا جان بینی من حداقل دو سایز بزرگ شده که با پیوند غضروف از گوش بود قبل عمل دور دنده رو خط کشید ند دکتر،گفتند اگه از گوش کم بود از دنده پیوند میزنم. البته اینو بگم نوک بینیم بزرگ و افتاده که یه طرف غضروف بیرون زده و یک طرف نوک بینی فرورفتگی غضروف بود که نوک بینی هم پیوند غضروف داره، تیغه بینی هم با پیوند غضروف بزرگ شده. بالای تیغه بینی من که بین دو چشمه اصلا تیغه ای نبود فرو رفته بود به صورت. تو اتاق عمل به دکتر گفتم دکتر میشه بالای تیغه بینی بزرگ بشه خندیدند و گفتند چرا نشه بخیل که نیستیم خودم فکر نمیکردم بالای تیغه بینیم مثل بینی طبیعی بیاد بالا که خدارو شکر خیلی خوب شده