2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
مرسی محیا جان، الان که جای کلومام خیلی بهتر شده خواهر خودم چهل روز از عملش با دکتر منافی میگذره جای کلوماش چیزی معلوم نیست. نیم رخم دراز با قوس شدید بود راستش کامل از نیم رخ ندارم حالا سعی میکنم یه عکسی بزارم شاید نیم رخ بهتر نشون بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلسا جان گوشتون آسیب که ندیده؟ منظورم اینه که معلومه ازش غضروف برداشتن یا نه؟ جای برشش چی معلومه؟ البته میدونم حدودای یه ماهه عمل کردین و مسلما خیلی بهتر میشه و ممکنه حتی جاش نمونه فقط میخوام بدونم جاش الان چطوریه. با برداشتن غضروف ازش آسیبی دیده؟ فرو رفتگی چیزی داره که معلوم باشه؟
محیا جان میگن باید یک سال بگذره ورم کامل رفع بشه تا بتونیم نظر قطعی در مورد بینی بدیم عزیزم نگران نباش بزار زمان بگذره و سعی کن خوش بین باشی. امیدوارم همونی بشه که میخوای.
استخوان بالای تیغه هم کوچک شده بود هم فرورفتگی داشت هم به سمت مخالف انحنا داشت همینطور وقتی نفس میکشیدم پره های بینی به هم می چسبید. سوراخهای بینی کوچیک نبود یکیش بسته بود.
مجید شما واقعا متوجه تفاوته بینی دلسا قبل از عمل و بعد از عمل نمی شین که این حرف رو میزنین؟؟؟؟!!! حتی حتی حتی اگر تفاوتم نکرده باشه به قول شما... همین که دکتر فقط ایزادتو برطرف کرده بدون اینکه کلا شکل بینی رو عوض کنه خودش هنره دکتر رو نشون میده. بعدا معیارای شما واقعا جالبه اینکه چه قشری از جامعه در مطب باشن و نداشتن سایت!