قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
هر کاری کردم نشد. اما اقا مجید اصلا اینجوری نیست. من قبلا هم عکس گذاشتم اینجا. حتی بچه ها گفتن قبل عمل بهتر بودی. من بینیم خراب نشده.اما هیچ تغییر مثبتیم نکرده.
تو این عکس مشخصه ایراداش طول بینی بلند نوک بینی بدفرم حتی تیغه صافه صاف نیس با این اوصاف به نظرتون من بینیمو برا ترمیم دست ی دکتر معروفم ندم حله؟ اخه من از کارای دکتر نوری خوشم اومده.
رامان جان نوک بینی من پایه نداشت کلا افتاده بود کج هم بود پایه گذاشتن که حتما نیاز به غضروف داره دقیقا نمیدونم دکتر کارهای دیکه کرده ولی پیوند پوست نداشتم
دوستان گلم تنها کاری که از دست من بر می آمد همین بود. همه این دکترها استاد هستن فقط امیدوارم هر کسی بسته به مشکل بینی ش دکترشو انتخاب کنه. عمل بینی شوخی بردار نیست. چون خودم خیلی سختی کشیدم دوست داشتم به طریقی کمکتون کرده باشم. دکتر امیری زاد، دکتر منافی،دکتر علامه و...همه از بهترین ها هستن. موفق و پیروز باشید. من دو سه روز دیکه عکس ها رو بر میدارم تا اونموقع امیدوارم همه دوستانی که کمکی بهشون میشه ببینن.
مرسی دلسا جون ..منم مثل قبل عمل تو مشکل انحراف و کجی و مارپیچی بودن تیغه بینی رو دارم نظرم بیشتر روی دکتر منافی بود که با دیدن عکسایی تو مطمین تر شدم نسبت به انتخابم