2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلسا جان بینیت خوب شده. واقعا همه مشکلات قبلش حل شده. به نظرم درسته که از کلوملا باز کردن ولی به مرور باید جای برشش بره. اگرم موند که احتمالش خیلی کمه چون موردایی که دکتر منافی انجام دادن همه دقیق بسته شده و جاش نمیمونه میتونی لیزر کنی. بازم مبارکت باشه. امیدوارم ورم کمی که داره زودتر بره و بینیت زیباییشو کامل نشون بده.
آقا مجید شما در مورد بینی که هنوز 25روز هم از عملش نمیگیره خیلی راحت نظر میدین بینی تا 6ماه جا برای تغییر داره. ادم که نمیخواد خودشو گول بزنه یا تبلیغ برای دکتر کنه. حتما بینی تونو عمل کردین بزارین ماهم ببینین که ایده آل شما چیه.
در ضمن این طرز فکرت منو کشته خخخخ (قشر مرفه جامعه) آخه حضور قشر حرفه جامعه چه ربطی به منو شما داره. خواهشا دوستان با نظرات سطحی همدیگرو در انتخاب دکتر گمراه نکنید. شما چه میدونید دکتر منافی چقدر برای بیتی من زحمت کشیدن من ایندفعه تو مطب میخواستم دست دکتر ببوسم ایشون به من زندگی دادن من تو جمع های خانوادگی هم نمیدونستم راحت باشم اعتماد به نفسمو از دست داده بودم بع خاطر وضع ناجور بینی م. شما چه میدونی که دکتر از چی، چی ساخته فقط با یه اظهار نظر سطحی ذهن بقیه رو گمراه میکنید. لطف کنید یه سر به مطب دکتر نراقی بزنید اونجا بیشتر قشر حرفه میبینید.
موافقم دلسا جون،دکتر قیصری هم برو مجید جان اونجا هم قشر مرفه زیاد میبینی..من در تعجبم چطور ی آدم که همه دکترا بهش ٢٠ ٣٠ درصد امید بهبود دادن انقدر راحت میاد و بینی بقیه رو مورد نقد زشت و توهین آمیز قرار میده..
دلسا جان منم به دکتر منافی خیلی امید دارم که اگر نهایتا انتخابشون کردم بتونن برام ترمیم خوبی انجام بدن. امیدوارم یه روزی برسه که منم مثل شما از ترمیمم اونقدر راضی باشم که حال شمارو داشته باشم. ظاهر آدم خیلی مهمه و خیلی به اعتماد به نفسش کمک میکنه. امیدوارم مشکل همه دوستان به زودی حل بشه و ترمیم کنن و از بینتشون در نهایت راضی بشن.