2821
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862319 بازدید | 9715 پست
دلسا جون مبارکت باشه بینیت بزنم به تخته خیلی تمیز وشیک دراومده خدارو شکر. انشالله همه کسایی که عمل میکنن راضی باشن وبینیاشون عالی دربیاد . واسه منم دعا کنین بچه ها بینیم کج وکوله شده ویه خط عمودی افتاده روش سمت چپشم یه برجستگی زیرپوستمه فقط دلمو خوش کردم که واسه ورمه
آقا مجید دکتر تشخیص میده از کدوم روش استفاده کنه برای مریضش بهتره نگران نباشید..در مورد پیوند پوست بله حق با شماست ریسکش بالاست من به شخصه دنبال بینی پرفکت نیستم فقط مشکل تنفسی و ایرادهای بینیم رفع بشه کافیه عمل بینی برای کسانی که نمره بینیشون 16 یا 17 هست وبه امید 20 شدن زیر تیغ جراحی میرن یک اشتباه محضه بینی من خوب بود و فقط یک قوز خفیف داشت که اون قوز هزار برابر بهتر از یه قوس ناجوره باید واقع گرا بود در عمل ترمیم قرار نیست یک بینی عالی تحویل ما بدن همین که مشکلاتشو برطرف کنن و خرابترش نکنن عمل موفقیت آمیز به حساب میاد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دلسا جون بینی عالیییی! با مشکلاتی که ما داریم دیگه یه برش کلوما واقعا چیزی نیست. من کاملا درکت میکنم این حرفتو که حتی تو جمع های خانوادگی هم راحت نبودی یعنی چی! ولی الان دیگه برو حالشو ببر دست دکتر منافی درد نکنه. ایشالا همه نتیجه بگیرن. دلسا جون تا به نایی سوراخا هم برطرف شده؟
دلسا جان بینی ت عالی شده کجیش کاملا برطرف شده خیلی خوبه من که خیلی خوشم اومد مبارکت باشه بهتر ازینم میشه اصلا نگران جای کلوملات نباش منم خیلی نگران بودم اوایل ولی الان باورت نمیشه جای انژوکتی که 6 ماه پیش برام زدن رو دستم هست ولی بخیه کلوملام رفته بااینکه پوستم خیلی دیر ترمیم میشه فقط دلسا جان عکس نیم رخ از قبل عمل داری؟؟؟ نیم رختم ایرادی داشت قبل عمل؟؟؟
سارا جان بینی من حداقل دو سایز بزرگ شده که با پیوند غضروف از گوش بود قبل عمل دور دنده رو خط کشید ند دکتر،گفتند اگه از گوش کم بود از دنده پیوند میزنم. البته اینو بگم نوک بینیم بزرگ و افتاده که یه طرف غضروف بیرون زده و یک طرف نوک بینی فرورفتگی غضروف بود که نوک بینی هم پیوند غضروف داره، تیغه بینی هم با پیوند غضروف بزرگ شده. بالای تیغه بینی من که بین دو چشمه اصلا تیغه ای نبود فرو رفته بود به صورت. تو اتاق عمل به دکتر گفتم دکتر میشه بالای تیغه بینی بزرگ بشه خندیدند و گفتند چرا نشه بخیل که نیستیم خودم فکر نمیکردم بالای تیغه بینیم مثل بینی طبیعی بیاد بالا که خدارو شکر خیلی خوب شده
مرسی محیا جان، الان که جای کلومام خیلی بهتر شده خواهر خودم چهل روز از عملش با دکتر منافی میگذره جای کلوماش چیزی معلوم نیست. نیم رخم دراز با قوس شدید بود راستش کامل از نیم رخ ندارم حالا سعی میکنم یه عکسی بزارم شاید نیم رخ بهتر نشون بده
دلسا جان گوشتون آسیب که ندیده؟ منظورم اینه که معلومه ازش غضروف برداشتن یا نه؟ جای برشش چی معلومه؟ البته میدونم حدودای یه ماهه عمل کردین و مسلما خیلی بهتر میشه و ممکنه حتی جاش نمونه فقط میخوام بدونم جاش الان چطوریه. با برداشتن غضروف ازش آسیبی دیده؟ فرو رفتگی چیزی داره که معلوم باشه؟
محیا جان میگن باید یک سال بگذره ورم کامل رفع بشه تا بتونیم نظر قطعی در مورد بینی بدیم عزیزم نگران نباش بزار زمان بگذره و سعی کن خوش بین باشی. امیدوارم همونی بشه که میخوای.
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز