2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
من تا حالا دو بار مطب دکتر امیری زاد رفتم..ادیروز فقط ی بینی دیدم..ولی هر دو بار ازشون خواستم عکسای عملشون هم ترمیمی هم عمل بار اولو بهم نشون بدن..٣ماه بعد عمل عکس میگیرن ..ازشون خواستم بینی مل مل رو ببینم گفتن هنوز از بینیش عکس نگرفتیم ..دکتر بینی هاای خیلی داغون رو خوب عمل کرده بودن ولی همشون نیاز به عمل مجدد یا روتوش داشتن..بینی های اولیه دکتر هم خیلی با سلیقه من جور نبود مخصوصا نیم رخ های بینی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوستم با دکتر مجلسی عمل کرده عاالی شده ی بینی کاملا طبیعی ک اصلا مثل بقیه بینی های عمل شده نیست..من سبک بینی های اولیه دکتر مجلسی رو خیلی دوست دارم ولی مشکل اینجاست که من نیاز به پیوند غضروف دارم باید برم پیش کسی که مهارتش تو پیوند بالا باشه..و از غضروف مصنوعی هم استفاده نکنه
تو این عکس مشخصه ایراداش طول بینی بلند نوک بینی بدفرم حتی تیغه صافه صاف نیس با این اوصاف به نظرتون من بینیمو برا ترمیم دست ی دکتر معروفم ندم حله؟ اخه من از کارای دکتر نوری خوشم اومده.