2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851705 بازدید | 9732 پست
دکتر من از امریکا تخصص گرفته بود.اونقدر روابط اجتماعی بالایی داشت که آدم خود به خود جذبش میشد.اونقدر خوب صحبت کرد در رابطه با بینیم که گفتم آره دیگه این خودشه.مطبشم ی جای باکلاس بود. میخوام بگم منم مثه شما فک کردمو الان پشیمونم. میخوام بگم بیشتر تحقیق کن.نمونه ببین از دکترت اما نمونه هایی که بینی تو مایه های خودت داشتنو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم اقا مجید یکمی زود تحت تاثییر قرار میگیره یه دفعه میگه فقط بشارتی کاراش عالی بود و یه نمونه دیدم بینیش از من خراب تر بود عالی درست کرده بود یه دفعه میگه مجلسی کاراش سطح بالا بود و بشارتی کاراش زیاد خوب نیست
کسی میدونه چطوری میشه خطهایی که در قسمت بالای کنار استخوان بینی افتاده بخاطر تراشیدن بد دکتر چه جوری میشه محو کرد خواهشا اگه کسی میدونه بگه.. میشه با عمل جراحی درست بشه یا تنها راه تزریق ژله؟؟؟
بچه ها من امروز رفتم پیش دکتر بشارتی گفت مشکل بینیمو کامل برطرف میکنه حرفایی کزد درست مثل حرف هایی بود که منافی بهم گفته بود جفتشون ایرادایی که گرفتن مثل هم بود،به نظر شما کدومشون بهتره؟برم پیشش وقت عمل بگیرم؟تورو خدا راهنمایی کنید،بشارتی ناراضی زیاد داره؟
بانو منیر من منظورم تنفس نبود شکله بینیو گفتم انگار همونه فقط یکمی صافترو طرو تمیز تر شده شکل بینیت همونه بانو منیر یعنی میگی اون همه عکسای که من دیدم بعد ترمیم به کل بینیشون عوض شده بود الکیه
بانو منیر من مشگله اصلیم تمام رخم هست بعدش سوراخ های بینیم بعدشم کوچیکیش اصلان مشگلی با شیب ندارم اتفاقان اگرم شیب بینیم پر بشه اصلان بهم نمیاد اینو چندین بار با فوتوشاب امتحان کردم بخاطره همین اون روز میگفتم قضروف گوش کافی نیست چون خیلی کم تغییر میکنه حالا میرم پیشه دکتر ببینم چی میگه