2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 862577 بازدید | 9715 پست
کسی میدونه چطوری میشه خطهایی که در قسمت بالای کنار استخوان بینی افتاده بخاطر تراشیدن بد دکتر چه جوری میشه محو کرد خواهشا اگه کسی میدونه بگه.. میشه با عمل جراحی درست بشه یا تنها راه تزریق ژله؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من امروز رفتم پیش دکتر بشارتی گفت مشکل بینیمو کامل برطرف میکنه حرفایی کزد درست مثل حرف هایی بود که منافی بهم گفته بود جفتشون ایرادایی که گرفتن مثل هم بود،به نظر شما کدومشون بهتره؟برم پیشش وقت عمل بگیرم؟تورو خدا راهنمایی کنید،بشارتی ناراضی زیاد داره؟
بانو منیر من منظورم تنفس نبود شکله بینیو گفتم انگار همونه فقط یکمی صافترو طرو تمیز تر شده شکل بینیت همونه بانو منیر یعنی میگی اون همه عکسای که من دیدم بعد ترمیم به کل بینیشون عوض شده بود الکیه
بانو منیر من مشگله اصلیم تمام رخم هست بعدش سوراخ های بینیم بعدشم کوچیکیش اصلان مشگلی با شیب ندارم اتفاقان اگرم شیب بینیم پر بشه اصلان بهم نمیاد اینو چندین بار با فوتوشاب امتحان کردم بخاطره همین اون روز میگفتم قضروف گوش کافی نیست چون خیلی کم تغییر میکنه حالا میرم پیشه دکتر ببینم چی میگه