2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851739 بازدید | 9732 پست
سلام من تازه عضو شدم دوماهه که عمل کردم بینیم گوشتی بود چون تیغه ی کنار بینیم تراشیده شدم کناره تیغه خیلی ورم داره می خواستم ببینم ورم کنار تیغه چقدر طول میکشه بره شایدنتونم منظورم رو خوب بیان کنم کناره تیغه بینیم موقع دم وبازدم مثل بادکنک انگار بادمیکنه وخالی میشه کسی تجربه ای داره ؟به دکترم گفتم میگه به خاطر اینه که الان ساختاربینی ضعیفه ولی خودم نگرانم نکنه اینجوری بمونه.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

موجى جان بنظرم کاراى ابیانه تو سایتش قشنگ بود کاش منم پارسال بجا سجادیان ابیانه رو انتخاب کرده بودم دماغ دخترارو تمیز و ظریف عمل کرده خوشم اومد ولى نمونه گوشتى ازش ندیدم همش استخونى غضروفى بود
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
منکه از نمونه کاراى دکتر بلاجى خوشم نیومد تو عکساش که اصلا رو بینى تر و تمیز کار نکرده بود!
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
بانو منیر جان چند صفحه قبل پیام برات گذاشتم عکساى قبل ترمیمتو بذارى ببینم چون ترمیمت خیلى نازه خیلى خوشم اومده فقط بخاطر اینکه عکساى قبل ترمیمتو ببینم عضو شدم☺️ آخه دکتر علامه اصلا نمونه کار تو سایت نداره ببینم منم تهران نیستم که نزدیک باشم سالى یبار بتونم بیام
شما زن ها چه دلو جرعتی دارین دکتر ابیانه سازگار بلاجی خوب دکتره منم بهش اضافه کنید مگه عمل اوله که ادم به اینا مراجعه کنه ترمیم کاره هر کسی که نیست اینا تو سایتشون حتی 1دونه ترمیم ندارن عمل های اولشونم که اصلان خوب نیست ما یه مشتری داریم بینیشو با بلاجی عمل کرده 3 ساله پیش بخدا بینی الان من بهتر از اونه