2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851700 بازدید | 9732 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسمون غیبت منو نکن من یادم هست که بهت دکتر معرفی کنم اون کارم به نوعی دیگه انجام دادم اومدی تلگرام برات مفصل شرح میدم عوض یه دکتر من چهارتا معرفی کردم که
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
میترا تو هنوز با اون بینی خوشکلت درگیری؟ بنظرمن با اون دکترایی که معرفی کردم مخصوصا سه تای اولی مشاوره بشو یه کار ترمیم از ابیانه دیدم عاااالی عمل اولشم با زینلی بود
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
در مورد دکتر سازگار بگم زمانی که من از دکترم شکایت کردم و من به 3 تا پزشک معرفی کردن تا نظر بدن یکی از اون پزشکها که ادم بسیار دقیقی بود و شرایط بد روحی من دید بهم گفت فقط با سازگار ترمیم کن گفت دکتر خیلی خوبیه و جمله دیگه ای هم گفت و اون این بود که با دکتری ترمیم کن که از فاشیا استفاده میکنه چون غضروف در دراز مدت تغییر شکل میده حتی شماره موبایل سازگار بهم داد و من تلفنی باهاش صحبت کرده بودم گفت اگه سن بالای 40 سال باشه نمیشه از غضروف بدن استفاده کرد من احمق هم انقدر غرق جو اینجا شدم که اصلا پیشش برای ویزیت نرفتم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
دوستان یه سر به جراحی بینی 3 بزنید . همون کاربر ململ با دکتر امیری زاد ترمیم کرده .در جراحی بینی 3 بعد از ترمیمش امده و برید بخونید شاید بدردتون خورد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سلام بچه ها من بینیم گوشتی استخونیه ولی انحراف نداره و اینکه نزدیکه ابروم یه شکستگیه کوچیکه ولی همون باعث میشه وقتی میخندم بینیم پخش دیده بشه حالا هم به شدت سر درگمم پیشه کدوم جراح بینی عمل کنم...از مطلب دوستان دکتر سجادیان و یحیوی وسامی و کلانتر و شیروانی رو دیدم ولی من میخوام بینیم طبیعی باشه ولی یه فرم خوبی داشته باشه اگه کمکم کنین ممنونتون میشم...
سمیرا جان تو گوگل بنویس نی نی سایت جراحی بینی دیگه همش میاد هم جراحی بینی 3 و هم ترمیمی
بچه ها منم مشکل دارم هم ظاهری هم تنفسی منم بزرگترین اشتباه زندگیمو با عمل بینی انجام دادم و با اینکه در زندگیم خیلی شکست خوردم هیچکدومش به اندازه عمل بینی منو از پا در نیاورد