2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851756 بازدید | 9732 پست
سلام بچه ها من تازه واردم ،بچه ها من 7سال پیش با دکتر فرزام جراحی داشتم بینیم 10% فقط تغییر کرد شایدم کمتر تازه کج هم شده حالا میخام ترمیم کنم تا 2/5 میتونم هزینه کنم ساکن کرج هستم کسی با دکتر اکرمی یا ماریا گرمارودی جراحی داشته آیا؟
سلام بچه ها من تازه واردم ،بچه ها من 7سال پیش با دکتر فرزام جراحی داشتم بینیم 10% فقط تغییر کرد شایدم کمتر تازه کج هم شده حالا میخام ترمیم کنم تا 2/5 میتونم هزینه کنم ساکن کرج هستم کسی با دکتر اکرمی یا ماریا گرمارودی جراحی داشته آیا؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام بچه ها من تازه واردم ،بچه ها من 7سال پیش با دکتر فرزام جراحی داشتم بینیم 10% فقط تغییر کرد شایدم کمتر تازه کج هم شده حالا میخام ترمیم کنم تا 2/5 میتونم هزینه کنم ساکن کرج هستم کسی با دکتر اکرمی یا ماریا گرمارودی جراحی داشته آیا؟[smiley]s/sm65.gif[/smiley
Raha juni این مبلغ خیلی کمه این دکترایی که اسم بردی رو هم من نمیشناسم خالا دوستان میان راهنمایی میکنن عزیزم سر عمل دوم بیشتر انرژی وهزینه بزار که بعد خدا نکرده مشکلی پیش نیاد گلم.
من چند روز پیش رفتم پیش دکتر امیری زاد ازشون سوال کردم که امکانش هست نوک بینی من از این حالت تیزی در بیاد و گردش مرد گفت آره از فاشیا واست استفاده میکنم پرسیدم چیه گفت ی لایه زیر پوست سره ک باهاش روی غضروف نوک بینی رو میپوشونیم.. من تا همین حد میدونم گفت که واسه برداشتنش هم لازم نیست موی سرتو بتراشی و از این حرفا
چقدر بد منم نوک بینیم تیزه اما اگر بخواد فاشیا و از اینجور چیزای عجیب و غریب باشه دیگه به کل بیخیال میشم saraoskouee من بینی شمارو دیدم دیگه تا اون حدیم نیست که بخوای از پوسته پیشونیت پیوند بشی اگرم اینطور هست از فکرش بیا بیرون اصلان نکن همچین کاریو اخه تا چه هد میخوای پیش بری
ارمان تو اینترنت search کنی در موردش مطلب میاد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
نگارش های دیگر : فشیا، فاسیا فاشیا به پرده های بافتی میگویند که اطراف عضلات، عروق و اعصاب را فرا گرفته اند. این پرده های بافتی موجب میشوند بعضی بافت ها محکم به یکدیگر متصل شوند و در عین حال اجازه میدهند بافت های دیگر در کنار یکدیگر به راحتی حرکت کنند. فاشیا از سلول های فیبروبلاست و رشته های پروتئینی به نام کلاژن ساخته شده و در عین ظرافت بسیار محکم بوده در مقابل نیروهای کششی بخوبی مقاومت میکنند.
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .