2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851835 بازدید | 9713 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اقا مجید من دارم به بشارتی فکر میکنم میرم مطبش چنتا عکس ببینم و چنتا نمونه به احتمال زیاد باهاش اوکی میکنم چون واقعان نمیتونم به کسای دیگه فکر کنم از نظر من تمام رخ خیلی مهمتر هست در ضمن سری قبل به من گفت باید بینیت ارتفا بگیره نگفت کوتاه میکنم
عزیزم ببین مثلا این بینی،سمت چپ ارتفاع نداشته یعنی از نیمرخ انگاار نوکش بریده شده!و تیغه انگار خیلی به صورت نزدیکه. تو عکس سمت راستی دکتر با ژل به بینیش ارتفاع داده www.axgig.com/images/77435331695308314795.jpg
از همان جا که رسد درد، همان جاست دوا.... "مولانا"
ندولی عزیز.ممنون از جوابت من عمل کردم.اما تیغه بینی به نظرم یکم پهنه.دکتر گفت بیا روتوش ساده انجام میدم.قراره برم کلینیک.اما بهم گفتن 4 ساعت کلا طول میکشه بیهوشیت.نمیدونم یعنی چی؟یعنی میخواد باز کنه بینیو؟ :(
اقا مجید شما بینیت احتیاج به کار زیاد داشت اما من شنیدم مجلسی بینیو زیاد تغییر نمیده من خودمم پیش ی همچین دکتری عمل کردم چون طبیعی میخواستم و الان پشیمونم. شاید اونتیی که شما تو مطبشون دیدی بینیه اولیه کم کاری داشتن
دکتر من از امریکا تخصص گرفته بود.اونقدر روابط اجتماعی بالایی داشت که آدم خود به خود جذبش میشد.اونقدر خوب صحبت کرد در رابطه با بینیم که گفتم آره دیگه این خودشه.مطبشم ی جای باکلاس بود. میخوام بگم منم مثه شما فک کردمو الان پشیمونم. میخوام بگم بیشتر تحقیق کن.نمونه ببین از دکترت اما نمونه هایی که بینی تو مایه های خودت داشتنو
به نظرم اقا مجید یکمی زود تحت تاثییر قرار میگیره یه دفعه میگه فقط بشارتی کاراش عالی بود و یه نمونه دیدم بینیش از من خراب تر بود عالی درست کرده بود یه دفعه میگه مجلسی کاراش سطح بالا بود و بشارتی کاراش زیاد خوب نیست