2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 851844 بازدید | 9713 پست
کسی میدونه چطوری میشه خطهایی که در قسمت بالای کنار استخوان بینی افتاده بخاطر تراشیدن بد دکتر چه جوری میشه محو کرد خواهشا اگه کسی میدونه بگه.. میشه با عمل جراحی درست بشه یا تنها راه تزریق ژله؟؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها من امروز رفتم پیش دکتر بشارتی گفت مشکل بینیمو کامل برطرف میکنه حرفایی کزد درست مثل حرف هایی بود که منافی بهم گفته بود جفتشون ایرادایی که گرفتن مثل هم بود،به نظر شما کدومشون بهتره؟برم پیشش وقت عمل بگیرم؟تورو خدا راهنمایی کنید،بشارتی ناراضی زیاد داره؟
بانو منیر من منظورم تنفس نبود شکله بینیو گفتم انگار همونه فقط یکمی صافترو طرو تمیز تر شده شکل بینیت همونه بانو منیر یعنی میگی اون همه عکسای که من دیدم بعد ترمیم به کل بینیشون عوض شده بود الکیه
بانو منیر من مشگله اصلیم تمام رخم هست بعدش سوراخ های بینیم بعدشم کوچیکیش اصلان مشگلی با شیب ندارم اتفاقان اگرم شیب بینیم پر بشه اصلان بهم نمیاد اینو چندین بار با فوتوشاب امتحان کردم بخاطره همین اون روز میگفتم قضروف گوش کافی نیست چون خیلی کم تغییر میکنه حالا میرم پیشه دکتر ببینم چی میگه