2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849539 بازدید | 9732 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فداااات شم آسماان جون بممن خوشحالم که راضی هستی گلم دوستان من تقریبا انتخابمو کردم.خیلی هم تحقیق کردم. فرم الان ببینیم خوبه بد ننیست. فقط نیاز به پری کردن فرورفتگیا وو تیغه ش داره. مشکل قلبی هم دارم. اعصابمم ضعیف شده. تحمل جراحی سنگین ترمیمیو ندارم اونم که آیاا خوب بشود آیا نشود ایا بدتر شود! ژل میزنم.
از همان جا که رسد درد، همان جاست دوا.... "مولانا"
با یعقوب افشار هم مکاتبه کردم. گفت اگه ژلش خوب باشه روش مقرون به صرفه ایه. ولی اینم میدونم که اگه دکتری تو ایدان بود که میتونست از پس بینیم بر بیاد همچین کاری نمیکردم. اگه برم پیش بشارتی تمام رخ تا حد زیادی خوب میشه اما نیمرخ من خیی خیلی حساسه به خاطر فرم خاص چونه و پیشونیم. اگه بازم کم ارتفاع میخواد بشه همون بهتر عمل نکنم منافی هم سبک کلوملاهاشو نمیپسندم... شاید برای آخرین بار برم با آروین سازگار ویزیت شم و تصمیم قطعیمو بگیرم دیگه اصلا توان گشتن پی دکتر ندارم. پنج ساله عمل کردم و هر روز بدتر از دیروز روح و روانم از بین رفته
اقا مجید من دارم به بشارتی فکر میکنم میرم مطبش چنتا عکس ببینم و چنتا نمونه به احتمال زیاد باهاش اوکی میکنم چون واقعان نمیتونم به کسای دیگه فکر کنم از نظر من تمام رخ خیلی مهمتر هست در ضمن سری قبل به من گفت باید بینیت ارتفا بگیره نگفت کوتاه میکنم
عزیزم ببین مثلا این بینی،سمت چپ ارتفاع نداشته یعنی از نیمرخ انگاار نوکش بریده شده!و تیغه انگار خیلی به صورت نزدیکه. تو عکس سمت راستی دکتر با ژل به بینیش ارتفاع داده www.axgig.com/images/77435331695308314795.jpg
ندولی عزیز.ممنون از جوابت من عمل کردم.اما تیغه بینی به نظرم یکم پهنه.دکتر گفت بیا روتوش ساده انجام میدم.قراره برم کلینیک.اما بهم گفتن 4 ساعت کلا طول میکشه بیهوشیت.نمیدونم یعنی چی؟یعنی میخواد باز کنه بینیو؟ :(
اقا مجید شما بینیت احتیاج به کار زیاد داشت اما من شنیدم مجلسی بینیو زیاد تغییر نمیده من خودمم پیش ی همچین دکتری عمل کردم چون طبیعی میخواستم و الان پشیمونم. شاید اونتیی که شما تو مطبشون دیدی بینیه اولیه کم کاری داشتن