2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849531 بازدید | 9732 پست
دوستان مشکل ما اینه که هیچکسی سر جای خودش نیست همه هم دارن مصالحه و مسامحه میکنن. مثلا کسایی که ارتوپدی خوندن فکر می کنن جراحی شانه هم میتونن انجام بدن که اصلا درست نیست. ما رشته ای به نام فلوشیپ جراحی شانه داریم که فوق تخصصاش تو ایران 5 تا بیشتر نیستن. این سودجویی ها به خاطر عدم اطلاع مردم از واقعیتهاست و یا نداشتن اطلاعات صحیح. ناآگاهی جامعه ما رو بازار خوبی برای کاسبان کرده.
از روی اطلاعات که اینجا داده میشه نمیشه درست قضاوت کرد . یکی از دکترای که برا ترمیم خیلی تعریف میکردن ازش وقتی رفتم مشاوره دیدم اصلا توانایی ترمیمش در حدی نیست ک تو تاپیک میگن و نهایتا برای بینی های کم ایراد یا تغییر مدل مناسب باشه . هر دکتری کار خوب و بد داره فقط باید خودتون برید از نزدیک تحقیق کنید ببینید کدوم مناسب شماست خیلی مهمه مطمئن بشید مورد شبیه خودتون رو عمل کرده باشه .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان توی صفحه سوالات سایت انجمن جراحان پلاستیک این پرسش مطرح شده که گوش و حلق و بینی میتونه عمل زیبایی انجام بده یا نه فقط باید به پزشک پلاستیک مراجعه کرد؟ خود سایت اینطور پاسخ داده با پزشکی این عمل را انجام دهد که در صورت بروز عارضه از عهده اصلاح عارضه برآید. الان اگر ما در به در دنبال دکتریم واسه همینه که با گوش و حلق و بینی عمل کردیم که رفتیم گفتیم مشکل داریم گفته نهههههههههههههه خیلی هم خووووووووووووب شدی. خوب کسی که بی سواد باشه و کار نابلد باید اخم تخم کنه و بگه خوب شدی اینو نگه چی بگه. بگه بیا دوباره بزنم یه جای دیگه بینیتو ناقص کنم. این لینکش: http://www.plasticsurgeons.ir/faq-f.htm اینم متن کاملش : 1- سلام، نظر عزیزان در مورد عمل زیبایی بینی توسط متخصص گوش و حلق و بینی / متخصص جراحی پلاستیک چیه؟ می دونم در یک نگاه می شه گفت که اصولا رینوپلاستی در حیطه تخصص جراحان پلاستیکه، از سوی دیگر متخصصین ENT هایی رو می بینیم که تا الان هزارن عمل رو انجام دادن و تجربه فراوانی در این خصوص پیدا کردن با بررسی بیمارهاشون نمی تونیم ایرادی بهشون بگیریم. حالا این سوال مطرح می شه که یک متخصص ENT در حین عمل رینوپلاستی چه ارجهیتی بر جراح پلاستیک داره و بالعکس. آیا این ارجهیت با عوارض پس از عمل در ارتباطه؟ قبل از عمل جراحی راجع به پزشک موردنظر خود تحقیق نمائید و به هر پزشکی که اعتماد کامل دارید آن پزشک می تواند عمل جراحی شما را انجام دهد ( فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبائی یا متخصص ENT ) ولی باید پزشکی این عمل را انجام دهد که در صورت بروز عارضه از عهده اصلاح عارضه برآید.
اگر اینجوری نتیجه گیری کنیم پس من که با جراح پلاستیک عمل کردم چرا بینیم درحدغیر قابل جبران ! نابود شد؟؟؟چندین ساله که عذاب میکشم بخاطر همین اعتماد کورکورانه که تنهابه تخصص کردم من میگم فقط بخاطر تخصص به دکتری نمیشه اعتماد کرد حتما باید مدتها برین تحقیق کنین نمونه زیاد ببینید
بچه ها من بینی هستس دیدم اونجوری که باید تغییر کنه نکرده راستش برای بار اول که دیدمش مطب منافی بود و میخواست ترمیم کنه پیشه خودم گفتم محاله این بینی بزرگ بشه همه چی که دکتر نمیشه به خوده بینی ربط داره به پوست ربط داره دکتر که نمیتونه معجزه کنه اما در کل بینی هستس نیمرخ سمت راستش با چپش فرق میکرد که منم همین مشگلو دارم اصلان به اون قسمت دست نزده شایدم دست میزد خراب میشد نمیدونم
آقا مجید یعنی شما میگی اگر کسی پارتی بازی نتونست بکنه(البته اگه حرف شما واقعا سند و مدرکی داشته باشه برای اثباتش) (که کار خلافیه کلا) باید دومین خلاف رو خودش کنه بره یه تخصص پایینتر بگیره ولی توی همون تخصصی که نتونسته بگیره کار کنه!!! بعد روح هنریشو پرورش بده (خواست چند تا کلاس نقاشی و موسیقی و مجسمه سازی هم بره ) بلکه بینی بعضیها البته بعد از دست گرمیهای اولیه که روی خیلیا انجام میده یه چییییییییزی تحویل بیمار بده. کسی که میخواد تخصصی بگیره اینجا نشد اگه درسش خوب بوده باشه بورس میگیره اونور درس میخونه. مسئله اصلا این جزئیات نیست مسئله اینه که برای سود جویی باید دو طرف وجود داشته باشه دکتر بی تخصص بیمار بی اطلاع. ما که نمیتونیم به این پزشکان گوش و حلق و بینی بگیم دست از سر بینی بیماران بردارید و اینقدر طمع نکنید و به فکر افزایش سرمایتون نباشید (که میرن مثل سریال در حاشیه آقای مدیری 70 هزار دکتر!!! جمع میشن نامه میزنن که آقا این سریال دیگه پخش نشه چون دوست ندارن دستشون رو شه که برای پول بیشتر چه کارها حاضرن بکنن.اما اصلا نمیتونن اگر بیماری به خاطر سهل گاری دکتری آسیب دید که خود ماها همه جزو همین دسته ایم 70 هزار تایی نه کمتر اصلا یک نفری برن بگن آقا فلان دکتر به بیماری آسیب زده.) پس اگه نمیشه به اون دکترا گفت نیایید دست به بینی بیمار بزنید باید به بیمار گفت اینا گوش و حلق و بینی هستن نهایتا میدونن سینوس چیه سینوزیت چیه شیپور استاش چیه. اونا رو چه به زیبایی. حرف من اینه که بیماران و دوستان گرامی اگه اونا میگن من گوش و حلق و بینی زیبایی هم کار می کنم میگم هر کسی را بهر کاری ساختند.
در ضمن آقا مجید من اصلا با این بشارتی ویزیت نشدم. نیازی نیست کسی با بشارتی ویزیت شه تا بدونه کیه همین الفاظو اخلاقی که داره باعث شده آواز خوشش همه جا بپیچه. بعدشم من گفتم مشکلم با گوش و حلق و بینی هاست میخواد بشارتی باشه مقدم فرد باشه یا هر کسی که توی تخصصش کار نمیکنه. صورت بیمار بوم نقاشی نیست که اگه مثلا بینیش خراب شد بشه پاکش کرد از نو کشید!!!
خانم سارا من بینی ام را دفعه اول و دوم با یه گوش و حلق و بینی عمل کردم که خراب شد دفعه سوم هم با گوش و حلق و بینی ترمیم کردم که راضی هستم واقعا عزیزم من یه عمل زیبایی رو بدنم انجام دادم به تازگی حدود سه ماهه این عمل را هم برام مهم بود حتما و حتما پیش فوق تخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی انجام بدم و مطب این دکترها را رفتم اسم نمیارم ولی پیش سرشناسترین و بهترینهاشون رفتم تو مطبهاشون همه عملی می بینی از سینه و شکم و بینی و پلک و .... متاسفانه متاسفانه یه دونه بینی درست و حسابی ندیدم تو این مطبها همه شون تو جراحی بدن قابل و حاذق ولی بینی ها افتضاح مساله خیلی ساده هست تعداد گوش و حلق و بینی ها خیلییی بیشتر از فوق تخصص های جراحی پلاستیک هست خیلی از این جراحی پلاستیک ها هم فقط بدن عمل می کنن چون کسی اصلا برای بینی بهشون مراجعه نمی کنه مسلما وقتی فراوانی بیشتره خطا هم بیشتره کلا فکر کنم به تعداد انگشتهای دست نرسه دکترهای جراحی پلاستیکی که بینی هم عمل کنند به صورت تخصصی و من از اکثرشون گند کاری بینی دیدم تو مطبهاشون
Moji جان ؛ چقدر جالب ک شما دقیقا هم اسم مژی جونم هستید ؛ عزیزم هیچوقت و هیچوقت و هبچوقت از روی عکس تصمیم نگیر ؛ حتما و حتما پاشو چند بار برو مطب دکتر و از نزدیک کارهای اون دکتر رو ببین ؛ قبلا عکسهایی ک بعضی کاربرا احیانا؟؟؟؟ شاید ؟؟؟؟؟ از روی سوء نیت گذاشتن باعث گمراهی تعدادی دیگه شد و متاسفانه نتابج بدی ببار اومد ؛ اگه فرصت مطب گردی ندارین بهتره فعلا از خیرش بگذرین تا فرصت پیدا کنید .....آخه موضوع کوچیک و بی اهمیتی نیست ک با دیدن چند تا عکس تصمیم بگیرید ... اطلاعات نداشته باشید بهتر ار اطلاعات غلطه ... من با اینکه حدود 6 ماه به مطب دکترهای مختلف رفت و آمد کردم و از نزدیک کارهاشونو دیدم در نهایت باز دودل بودم و نمیدونستم باید چکار کنم ..... باییییییییییبد هر جور شده ی وقتی پیدا کنید و بیایید از نزدیک کارهای مختلف دکتر رو در چندین جلسه ببینید و بعد تصمیم بگیرید ... ترمیم شوخی بردار نیست و نمیشه با دیدن چند تا عکس ک تازه تو صحت وسقم اونا هم شک و تردید هست تصمیم گرفت ....
دوستان این لینک بهتون 10 تا حرکت رو یاد میده که بتونید بینیتونو ورزش بدید. http://www.stylecraze.com/articles/exercises-for-keeping-your-nose-in-shape/ برای کسایی خوبه که دکترا بهشون گفتن بینیشونو ورزش بدن تا پوست جا باز کنه. من توی سایتای فارسی چیزی برای بزرگ کردن بینی ندیدم ولی توی سایتای خارجی اکثرا میگن میشه و غضروف باید گذاشته بشه.
با این تئوری که گوش و حلق و بینی هستن پس جراحی بینی هم انجام بدن. پس متخصصای چشم هم بیان چشم کسی رو بزرگ کنن یا جراحی پلک انجام بدن. متخصصای تیروئید هم بیان لیفت گردن انجام بدن. متخصصای کلیه بیان ساکشن شکم انجام بدن. متخصصای دست و بازو بیان جراحی زیبایی بازو انجام بدن و تا ثریا می رود دیوار کج.