2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849510 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقا مجید کاملان درسته نتیجه گیریت حتمان پیشه بشارتی میرم چند تا نمونه ببینم اخه یه مشگلی که هست گوشهای من کوچیکه فکر نمیکنم جواب بده اخه مگه قضروف گوش چقدره که بخواد ارتفاع بگیره در ضمن منافیم گفت من نمیام گوشهاتو ناقص کنم گفتم مگه پیداست گفت 100% نمیدونم در کل دیگه نمیخوام صبر کنم هفته دیگه هم بشارتی میرم هم منافی و تصمیمم نهایمو میگیرم
نگارین تو تاپیک جراحی 3 از مل مل خبر داره و میگه حالش خوبه. یکی از کاربرای قدیمی قبلا از گوشش غضروف گرفته بودن شکل گوشش از روبرو تغییر کرده بود و ناراضی بود . (البته من تغییری ندیدم شاید دقتم کافی نبود) می گف یه گوش خوابیده تر شده بود از گوش دیگه.البته شهرستان عمل کرده بود چند سال پیش.این دوستمون می گف که الان دیگه از توی گوش میگیرن جایی که معلوم نیس و از پشت گوش نمیگیرن. نمای روبرو مهمه و البته تبحر دکتر هم خیلی دخیله.احتمالا دکترای مختلف شیوه های متفاوتی دارن.
ترمیم با دکتر سامی
سلام به بچه های قدیم و جدید ؛ مخصوصا مرمر عزیز ؛ مرمر جان می بینم ک هنوز ترمیم نکردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حق داری مردد باشی ؛ من حدودا یکسال پیش با بشارتی ترمیم کردم ؛ به صورت کلی بگم ک بینی من واقعا داغون بود و الان خیلی بهتر شده ؛ اگه قبل از عمل نمره بینیم 6 بود الان 16 شده ؛ و همه دوستان و اطرافیان یکصدا میگن خیلی بهتر شده ؛ ولی ایرادای کوچیک چند تا داره ک وقتی سه ماه بعد عمل رفتم گفت بیا سر سال درست کنم که دبگه بعد از اون نرفتم ؛ کلا بد نیست با همین هم راضیم ؛ هر چی زمان میگذره تغییر می کنه و احساس میکنم بهتر میشه ؛؛ 6 ماه دیگه صبر میکنم و بعد اگه بهتر نشد شاید واسه روتوش برم ؛ از ی بینی داغون انتظار بیشتر از این ندارم ؛ قبل از ترمیم خیییییییییلی نگران بودم و میترسیدم از اونی ک بود بدتر نشه که خدا رو شکر نشد؛ از گوش راستم غضروف برداشت و قوس شدید بینیمو پر کرد ؛ بینیم از قوس زیاد تقریبا پله ای و دو تکه شده بود ؛ نوک بینیم کج و قلمبه بود الان خیلی بهتر شده ولی احتیاج به روتوش داره ک کاملا صاف و یکدست بشه و 100% درست بشه ؛غضروفها هم جذب نشدن خدا رو شکر چیزی ک خیلی ازش میترسیدم ؛ کلا بد نیست؛ تقریبا از فکرش دراومدم؛ مهم ابنه ک بینیم شبیه بینی آدمیزاد شده ؛ اطرافیانم ک شدیدا راضین ؛ منم راضیم به رضای اونا خخخ
سلام اسمون عزیز . خداروشکر که راضی هستی . منم که با منافی ترمیم کردم و ناراضیم و اطرافیانم میگن ایکاش با منافی ترمیم نمیکردی . دوستانی که میخوان برای ترمیم تا 23 تومن هزینه کنن میتونن برن کره عمل کنن . یکی از دوستانم عکس بینیش برای یکی از بهترین بیمارستانهای کره فرستاد و بهش جواب دادن گفتن هزینه ترمیم بینیت میشه 15 فکر کنید تو کره با بهترین جراح مبلغش انقدر اونوقت اقای دکتر منافی برای یه تغییر نامحسوس 15 میگیره با هزینه ویزا و هتل که بخواین مدتی بمونید دیگه تا 23 در نظر بگیرید . من اگه میدونستم هزینه عمل تو کره تا 23 میافته خوب یه مدت صبر میکردم میرفتم اونجا عمل میکردم . قراره این دوست عزیز عکس بینی فعلی من بفرسته ببینه چی میگن و نظرشون در مورد بینی من چیه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سلام اسمون جان خدارو شکر که راضی هستی کار بشارتی تو پیوند غضروف بینظیره.مطمعن باش اگه با منافی ترمیم میکردی یه کف دست دماغ تحویلت میداد. زودتر تلگرامتو نصب کن بچه ها همه منتظر تو هستن لی لی بیت جان تو هم مثل من انگار سرگردونی.هنوز دکتر نیافتی؟ من که شبانه روز منافیو نفرین میکنم که منو بدرد چه کنم دچار کرد
هم رنگ جماعت شدن سخته .... اخه رنگشون ثابت نیست
به به ؛ سلام ؛ هستس جون و مریم جون 😙 میبینم ک همه اینجایید .... چه خوب ... دلم خیلی واستون تنگ شده .... منو تو نی نی سایت ول کردید به امان خدا و رفتید 😔 یاس چرا تاپیکو ترکوند ؟؟؟؟؟؟؟ مریم من به مژی گفتم چرا تلگرامو تا حالا نصب نکردم ولی بزودی میام .... یاس وسارا و عسل و باران و نخود و ... چطورن ؟؟؟ به بچه ها بگو لااقل گاهگداری بیاییم اینجا ... شاید بچه های قدیمی هم پیداشون شد ....
..
هستس جون با این پشتکاری ک تو داری ماشااله ؛ بعید نیست همین روزا سر از کره در بیاری 😆