2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849510 بازدید | 9732 پست
با نو منیر من به رفتن باشگاه فکر میکنم اگر قضروفای دندمو بردارن مثلان بخوام یه وزنه سنگین بزنم یحو دندم اسیب نبینه اخه تو اون فیلم که من دیدم خیلی قضروف برداشتن در صورتی که از گوش خیلی کمتر بر میدارن نمیدونم رفتم مطب میپرسم اگر نتونم دیگه ورزش کنم باید بگم از گوشم برداره
بله اقا مجید قبلنم که عکساتونو دیدم به نظرم اگه تناسب بهتری بین بالا و پایین بینیتون در بیاره بهتر میشه خیلی، مجلسیو که حذف کنید، بشارتی رو هم برید نمونه های مرد خودتون ببینید، من واقعا تاحالا نمونه ای از نزدیک از دکتر بشارتی ندیدم فقط خیلی شنیدم که آقایون راضین ازش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقا مجید به نظرم بینی من خیلی شبیه بینی شماست. من یه بار که رفته بودم مطب منافی یه خانمی بهم پیشنهاد کرد برم پیش دکتر حمیدرضا کریمی هزینه عملش هم مناسبه. من شهرستان هستم و نمی تونم زود به زود بیام تهران . اگه شما شرایطشو دارین میخواین یه سر بزنین. کلا من خیلی دوست دارم در جریان عنل شما باشم چون فکر می کنم مشکلمون خیلی شبیه همه
02144064199 شماره دکتر حمد زاده همسر من ترمبم نداره اولین باره که عمل کرده انوز معلوم نیست چجور شده چون ورمش روز به روز بیشتره امیدوارم که خوب شده باشه برای همتون بینی های زیبا ارزو دارم
سه زن در دنیا زیباتریند.مادرم.انعکاس تصویرش در ایینه و سایه اش
من سال 89 بینیمو عمل کردم اون موقع 18 سالم بود خواستم خیلی طبیعی باشه فقط قوز بینیمو برداشتم صاف کردم به پره و ... اصلا نخواستم دست بزنه خود دکتر هم موافق بود اما الان پشیمونم دوس دارم پره هام جمع بشه و بینیم کوچکتر کمی پهنه بنظرم ... میشه راهنماییم کنید باید چیکار کنم ؟؟ حتما باید دوباره جراحی شه ؟؟ چقد احتمال خوب شدن داره ؟؟ پیش هر دکتری نمیتونم برم ؟؟ به چیا باید دقت کنم خیلی ممنون میشم راهنملیی کنید ... ضمنا من شهرستان عمل اولم بود اما لازم باشه میرم تهران الان برا همین اسم دکترمو نگفتم
خدا جونم دوست دارممممممممممممممممممممممم
سارا اگه فقط احساس می کنی و مطمءن نیستی به نظر من عمل نکن. البته ما چون هممون بعد عمل بینی هامون مشکل پیدا کرده کلا می ترسیم و به بقیه می گیم اگه بینیشون مشکل خاصی نداره دبگه ریسک عملو نپذیرن اگر هم تصمیمت جدیه باید حسابی بگردی دیگه. منم شهرستانمو فعلا وقت نکردم بیام تهران حسابی بگردم فقط مطب منافی رفتم که من شخصا خوشم نیومد
من از دقت بشارتی خیلی خوشم میاد مثلان اونسری به من گفت نیمرخه سمته راستت با چپت فرق میکنه سوراخ های بینیت تابه تاس و خیلی ایرادای دیگه که کاملان همش درست بود اما منافی هیچ کدومو نگفت و تازه خودم بهش گفتم ببین این نیمرخم چقدر فرق داره گفت صورت کاملان متقارن نیست و طبیعیه در صورتی که قبلان نیمرخم یکی بود حالا این دقت بشارتی یه طرف و درست کردنش یه طرف ایا واقعان میتونه درست کنه وقتی ازش پرسیدم گفت ترمیم معلوم نیست اما بهتر از این میشی بهم گفت از 2تا گوشت قضروف بر میدارم الان هرچی فکر میکنم من به 4 تا گوش احتیاج دارم محاله با 2 تا گوش بینیم بزرگ بشه همه چی واسه من فردا معلوم میشه
مرسی بچه ها که جواب دادید ممنونممم... من اصلا مشکل تنفسی ندارم ... اما این پایین بینیم خیلی ازارم میده ... عکسای تمام رخمو به ندرت دوس دارم... نیم رخم اما خوبه ... میدونم ریسکه اما خیلی وقتا میزنه به سرم که عمل کنم فقطم مشکلم پره هاس یعنی دوس دارم این پره ها باز شن یه سایز کوچیک شن بسته شن همین !! کاش میشد با بی حسی چیزی بدون تیغ جراحی این کارو کرد
خدا جونم دوست دارممممممممممممممممممممممم