2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849490 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله اقا مجید بینی شما بالاش کوچیک و پایینش بزرگتره متناسب نیست، واقعا دور مجلسیو خط بکشید با اطمینان میگم ، فک کنم بشارتی بهتر باشه، مجلسی ترمیمی زیادی انجام نداده عمل اولاشم بد زیاد دیدم
بانو منیر عزیز خیلی خیلی لطف کردی و وقت گذاشتی چه خوبه که دوستانی مثه شما هستن که انقدر با دقت جواب میدن ممنونم. بینی شما قبل از عمل فقط فرورفتگی داشته که البته فرورفتگیشم از بینی من خیلی کمتره. اما خب به نظر من الان بینیتون حتی از قبلم زیباتر شده مبارکت باشه عزیزم. ولی بینی شما کجا مله من کجا من خیلی کار میبره فک کنم. راستی پیوند عوارض بعدی نداره و اینکه خیلی درد داره تا چند‌وقت درد باید تحمل کنیم؟
خداجونم ممنونم <3 <3
شیما خانوم 5.5 بهم فقط داده 2شنبه این سری دیگه معلوم میشه عملم میکنه یا نه از همین الان دارم فکر میکنم رفتم تو چطوری حرف بزنم خدا کنه این سری بگه باشه به تمام ارزوهام میرسم
بلخره بعد از این همه سرچ تو اینترنت موفق شدم ببینم چطوری قضروف از دنده بر میدارن فیلمش تو یوتوب هست واقعان بد بود همینجوری قضروفو میکشن بیرون بعدش چند قسمتش میکنن بخیه میزنن رو بینی من که وحشت کردم دیدم دوسته من دکتره ازش پرسیدم قضروف دنده کارش چیه یه چیزای گفت ترسم باز بیشتر شد در کل خیلی ترمیم سخته واقعان کار هر دکتری نیست وقتی فیلمشون ببینید متوجه میشید
آقای ارمان من پزشک هستم، ساده ترین عمل هم به چشم شما وحشتناکه قطعا چون درین فضا نبودید و عادت ندارید، فقط الکی ترستونو بیشتر کردید، با وسواسی که من از شما میبینم عمل نکنید خیلی بهتره چون هیچوقت به رضایت کامل نمیرسید خصوصا که تمام ارزوهاتونم به این بینی بستید