2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849485 بازدید | 9732 پست
دوستان سلام من یه مدت این پیجو دنبال میکنم سال ۸۷ بینی گوشتیمو که به صورتم میومد و هیچ فرورفتگی نداشت به امید کوچکتر شدن ،و فقط برای زیباتر شدن عمل کردم اما اصلاااا از نتیجه ی عمل راضی نبودم اندازه ی پره های بینیم که به هیچ عنوان تغییر نکرد چون دکتر یهو تو اتاق عمل به این نتیجه رسیده بود که صورتم پهنه و بهتره پره هامو تغییر نده که بیشتر بهم بیاد! همچنین دو فرورفتگی دو طرف بینیم به وجود اومد و بدتر از همه این که من استخون بین دو چشم را ندارم یعنی از اول مدل بینیم جوری بود که استخوان بینیم فرورفتست که خب قبل عمل اصلا چیزی نبود که تو چشم بزنه ولی بعد عمل به شدت خودشو نشون میده.شاید تو عکس ببینید بهتر متوجه بشین. تمومه این مشکلاتو داشتم تحمل میکردم و تقریبا به جهرم عادت کرده بودم تا اینکه ظرف یه سال و نیم بعد ازدواجم به تدریج نوک بینیم ورم کرد و گوشت آورد و الان انگار نه انگار که عمل کردم. از عمل مجدد به شدت میترسم چون بار اول ضربه ی فوق العاده بدی خوردم ولی دوست دارم برم پیش یه دکتر خوب بیینه کلا چه کارایی میشه واسه بینیم بکنه چون شاید بخوام باردار بشم و باید صبر کنم بعد زایمان که خودش شاید یکی دوسال طول بکشه. به نظرتون علامه خوبه؟ من دوست دارم بینیم کوچیک بشه ولی جوری که به صورتم بیاد و دیگه هم برگشت پذیر نباشه. در ضمن برای استخون بالای بینی میشه کاری کرد که برجسته بشه؟!
خداجونم ممنونم <3 <3

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بانو منیر بینیتون خیلی مرتب و تمیزه ادم خوشش میاد، اون فاصله هم که تقصیر پزشک قبلیه، بازم تبریک عزیزم اقای مجید بینی شما بزرگ مونده هنوز و دقت و ظرافت میخواد اصلا مجلسیو پیشنهاد نمیکنم بینی های گوشتیو بزرگ رو اصن خوب در نمیاره من دیدم باز دنبال ترمیمن، ظرافت و زیبایی نداره بینی های گوشتیش باکلاستر بودن مریضاشم بخاطر همین تصوره دادن پول بیشتر و کلاس بالاتر یعنی بهتر بودنی که در ذهن ماها هست
بدون تعارف آقا آرمان بینیت اونجوری که من تو عکس میبینم هیچ کدوم از عیبایی که گفتیو نداره بینیت یک سوم ارتفاع از پیشونی تا چونته که استاندارده زیباییه. اگرم دقیقا یک سوم نباشه.اختلافش میلیمتریه ضمننا به نظرم خیلیم خوبه.بی تعارف شایدم عمل کنی از الان بهترتر بشه.اما واقعا به ریسکش نمی ارزه. حساس شدی
نمیدونم چرا تویه عکس ایرادای بینیم پیدا نیست بشارتی بهم گفت بینیتو زیاد تراشیده چشمات مثل ژاپونی ها شده ارتفاع بینیتم کمه اما منافی بینیت خوبه فقط کمی کوچیکه در کل 5.5 میرم مطب ببینم چی میگه
بانو منیر جان مرسی از جوابت. بینی من گوشتیه میخواستم عکسشو بزارم منتها نمیدونم چه جوری باید عکس بزارم اینجا. به نظرتون علامه بینی های گوشتیرو خوب در میاره؟ و خوب کوچیک میکنه؟ چون بینی من خیلی ‌دقت و ظریف کاری میخواد. البته دوست دارم برم پیشه یه دکتر خوب بینیمو بیینه بعد تصمیم قطعیمو بگیرم. علامه خوش اخلاقه میشه ازش سوال پرسید؟
خداجونم ممنونم <3 <3
بانو منیر جان واقعا ممنونم از راهنماییت عزیزم،چه هوب که بینیو جمع میکنه و خوش اخلاقه با حرفات امیدوار شدم که حتما برم بهش سر بزنم فقط من کرجم تهران نیستم سایت داره که تصاویر عملشو ببینم ؟ هر چند میدونم نمونه از نزدیک خیلی بهتره.هزینه ی ترمیم علامه چقدره؟ من فقط نمیدونم صبر کنم بعد از بارداری و زایمان برم عمل کنم یا قبل بارداری برم میترسم دوباره بینیم ورم کنه و گوشت بیاره. من نمیدونم چرا بینی من در عرض ۶ سال گوشت نیاورد یه دفعه در عرض یه سالو خورده ای نوک بینیم ورم پیدا کرده و کپل شده. نمیدونم شاید به خاطر مصرف زیاد فست فوده چون شندیم رو بینی گوشتی تاثیر داره. فقط یه سوال دیگه بالای بینی من یعنی بین دو تا چشمم استخون بینیم فرورفته و اصلا برجسته و بالا نیست میشه تو ترمیم اینو کاریش کرد؟ البته فک کنم پوست بینیمم خیلی نازک باشه
خداجونم ممنونم <3 <3
وااای چه بینی نازیییی مباااارکت باشههه بانو منیر عزیز خیلی خوشگله بینیت ولی‌ ماله شما استخونی بوده درسته؟ واسه من بالای بینیم به صافیو خوشگلی شما هیچوقت در نمیاد چون استخونم فرو رفتس. میشه بگی چه جوری عکس گذاشتی تا منم عکس بینیمو بزارم
خداجونم ممنونم <3 <3
انو منیر جان من دقیق نمیدونم پیوند چه موقعه لازم میشه البته فک کنم برای ترمیم اکثرا لازم باشه ولی دقیقا نمیدونم آیا با پیوند مییشه پوست چسبیده به صورتو آورد بالاتر چون الان بینی من انگار کلش چسبیده به صورتم فقط قسمت پایینش جدااز صورتمه . من حتی وقتی میخندم روی پوست بینیم چروک میفته که فک منم به خاطر نازکی پوستم باشه . ولی از همه ی اطلاعاتت خیلی ممنونم واقعا لطف کردی. باید یه سر برم پیش علامه ببینم نظرش چیه. هزینه ی علامه حدودا چه رنجیه؟
خداجونم ممنونم <3 <3
شقایق جان من از ترمیم با علامه راضیم چون من بینی ظریف میخواستم واز کارهای شیروانی خیلی خوشم اومده بود ولی نشد که باهاش عمل کنم با این هزینه به نظرم بهتر از خیلی از دکترهای گرونه .هم حرف گوش میده هم خانومه وسلیقه داره مثه بعضی دکترا نیس که یه بینی قلمبه میکارن تو صورت خانوما به این بهونه که طبیعی تر بهتره ساپورت بعد ازعملش تا اینجا عالی بوده البته بینیم تقریبا 40روزست وورمش بخوابه شاید هزار تا عیب وایراد پیدا کنه ولی چیزی که میبینم معلومه خوب فهمیده که من چی میخوام اینم بگم بینیم یه ایراد داره که خیلی رو مخمه...منتظرم بیبنم ورمش بره چی میشه