2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست
مرمر جان ممنون از لطفت . بله کوروش یزدانفر . من یک ترمیم ازش دیدم اونم از بچه های تاپیک خودمون مریم 69 . اوایل 60 درصد راضی بود ولی قبل عید برام پیام گذاشت به این مضمون که فرورفتگی یه سمت بینیم خودش درست شد و الان راضی هستم . مرمر جان یزدانفر روزهای یکشنبه و سه شنبه مطب هست . مطبش میدان گلهاست . ویزیتش رایگان . کاری نتونه میگه نمیتونم . ویزیت شدن پیشش ضرری نداره
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم ادامه مطلبیی که قبلا گذاشتم . کاربری به نام مل مل در جراحی بینی 3 گذاشته. ادامه مطلب میزارم که خدایی نکرده مطلب اشتباه دریافت نکنید . منظور مطلب اول از این خانم این نیست که دکتر امامی دکتر خوبیه! نهههه برعکس نظرش اینه که دکتر خوبی نیست ممنون ک از د . منافی برام میگی منم واقعا ترمیم هاشو ب خوبی سایتش ندیدم البته خوب بازم میگه عکس اصلا ب درد ن.م.ی.خ.و.ر.ه!!!!!!!!!! اما خداکنه در مورد د . امیری زاد اشتباه نکنم خوب خیلی ها ایشون رو بهم معرفی کردن ( خود پزشکان و کسانیکه جراحی کرده بودن ) چون تا منو میدیدن یا عکسمو ، میگفتن یکصدا د . امیری زاد! اما هیچ پزشکی البته بجز یک نفر نگفت د . منافی البته د . خداکرمی و دستیار د . کلانتر هم هر دو رو پیشنهاد کردن برم مطبشون و یکی رو انتخاب کنم نگارین جون کمترین کاری بود ک میتونستم بکنم خدا کنه عمل های همه خوب شه ... آمـــــــــــــــــیـــــــــــن
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
بچه ها مدت بهبودی جراحی بینی واقعا اینقدر طولانیه؟ اگه همین طور که خانم آزو گفتن 10 هفته بخواد زیر چشم کبود باشه که خیلی سخت میشه مخصوصا برای ماها که کارمون اداری و زیاد مرخصی نمی تونیم بگیریم. من تو جراحی اول بهبودیم کمی طولانی شد ولی بعضی از دوستامو دیدم که با کمال تعجت در عرض چند هفته خوب خوب شدند! البته بینی کم کار تری داشتن
سلام من مل مل هستم ک خانم هستس پیغام های منو میذاره اینجا من اتفاقی امروز اومدم اینجا رو دیدم و متوجه شدم ک یه سوء تعبیر از قول من شده من دکترهای زیادی رو در طول دو سال و نیم رفتم در مورد دکتر امامی باید بگم من اصلا نمیدونم کاشون خوبه یابد اما در مورد ترمیم بینیم دکتر منافی منو ب ایشون برای اعلام نظر معرفی کردن . مریض هاشون ک خیلی راضی بودن خودشونم دکتر خوش اخلاق و منطقی و آرومی بودن . من 45 دقیقه تو اتاقشون بودم و برام کلی توضیح داد . در آخر گفت شما باید بافت برات پیوند بزنیم اونم از طرف خط خنده ات . اما برو ببین میتونی این موضوع رو قبول کنی یا نه ؟ اگر آره در خدمتم اگرم نه که باز هم وظیفه منه شما از شیوه عملت با خبر شی . خدا خیرش بده هیچ اجباری برای ن نکرد . اما منم گفتم تا الان که یه مشکل بینیم بوده حاضر نیستم بخاطر بینیم صورتمم خراب کنم در حالیکه میدونم و همه پزشکان هم گفتن ب اندازه یه بینی اولیه بی عیب و ایراد در نمیاد . در ضمن این نظر شخصی هر کسی در مورد دکتر ها نباید قطعا موجب تغییر عقیده بشه . چون هر کسی یه شرایطی داره و نباید با هم مقایسه کرد .
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
دوستان من امروز برای 2وم رفتم مطب دکتر منافی اولین توصیه ام اینه که اگه خواستین برین مطب حتما اول ساعت برین چون عملیها زود میان برای پانسمان وکارهاشون من اول ساعت رفتم چند تا عمل کرده دیدم ویکیشون ترمیمی بود همشون راضی بودن خانمی که ترمیم کرده بودن بینیشون بسیار طبیعی و با سایز متوسط یعنی نه بزرگ نه کوچک و بسیار طبیعی ایشون به من گفت قبلا 5بار عمل کرده بودند
خانمی که قبلا 5 بار با 2 دکتر مختلف عمل کرده بود بینیش واقعا خیلی خراب شده بود تیغه از بین رفته بود نوک بینیش افتضاح و سوراخای بینیش تا به تا من عکسهاشو دیدم الان تمام معایب از بین رفته بود و حتی سوراخای بینیش متقارن بودند البته باید دید بعد چند ماه به همین خوبی باقی میمونه چند نفر هم امده بودند برای ترمیم ویزیت بشن میگفتند خیلی تحقیق کردند امیدوارم هرکس با تحقیق و تجربه خودش یک تصمیم درست بگیره و بهترین نتیجه رو داشته باشه بچه ها شما هم برین چند دکتر خوب و ما رو در جریان بگذارید خیلی دوست دارم بدونم خانم مل مل چرا دکتر امیرزاد رو انتخاب کردند ؟ کسی از شما با ایشون ویزیت شده؟
سلام شیما جان ممنون من خودم نمونه ترمیم از دکتر امیری زاد دیدم و خوب بوده و راضی بودن درضمن پزشکایی هم ک رفتم بیشتر تمایل ب د. امیری زاد داشتن من خودمم بیشتر سمت ایشون تمایل دارم ، اگر چه تا سال گذشته تصمیم قطعی در عمل با د. منافی داشتم. در ضمن د. منافی اصرار بر استفاده از نوستریل حداقل ب مدت 5 ماه برای من دارن ک دیگه بیشتر از این من نمیتونم صبر کنم . داره حدود سه سال میشه ک من آسیب دیدم و از تنگی نفس و باز بودن دهان وقت نفس کشیدن ، در خواب و سختی هضم غذا (چوننمیتونم یکسره با دهان بسته غذا بخورم )خسته شدم 1 سوال در مورد اون خانم دارم و اون اینکه آیا پیوند بافت خورده بود براش ؟ اگر بله ، از کجا ؟چند وقت از عملشون میگذشت ؟ پیشونی ؟ خط خنده یا گوش ؟ از شما میپرسم اگر قرار بر پیوند برای بینیتون باشه از طرفی پنج راه پیوند داشته باشین کدوم رو انتخاب میکنین ؟ پیوند از پوست سفید روی دست ؟(دکتر عباس زاده ) پیوند از روی پیشانی ؟(دکتر منافی ) پیوند از خط خنده ؟( دکتر امامی ) پیوند از پوست گوش ؟( دکتر امیری زاد ) گذاشتن دستگاه زیر گلو و چانه و باد کردن و باز شدن پوست سپس برش و پیوند به بینی ؟( تیم جراحی دکتر کامران اسعدی ) شیما جان و بچه هایی ک هستن نظر بدین لطفا اگر اطلاعات دارین .
مل مل جان برای بزرگ کردن پره های بینی من از گوش پیوند پوست و غضروف شدم ، اولا که اصلا گوشم تغییر شکل ظاهری،نداشت و این که خیلی نشون نمیده که پیوند شدم، منم تعریف امیری زاد شنیدم ایشون استاد دکتر،بشارتی هستن، ایشالا که بینیت خوب میشه کلی راضی میشی.
ممنون بانو منیر جان . خدا خیرت بده . بله من مطب د. بشارتی هم رفتم ک برام نامه زدن ب د امیری زاد . البته من قبلش دو بار مطب ایشون رفته بودم . الان شما راضی هستی ؟ دوران نقاهت ترمیم خیلی سخت و طولانیه ؟