2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849451 بازدید | 9732 پست
مل مل جان حق با شماست من پیوند از گوش را ترجیح میدهم البته فکر کنم هستی جان یک خانمی را دیده بود از پیشانی براش پوست گرفته بودند انشاله نظر بده ان خانم از دنده براش گرفته بود و فکر کنم 2یا3هفته از عملش گذشته بود وخیلی خوب بود من چون خودم چند بار عمل شدم با باز کردن بینیم کاملا مدل بینیم و خراب کاریهای دکترم معلوم بود برای همین امیدوارم این خانم بینیش به همین خوبی باقی بماند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم گفت چون استحکام غضروفای بینیت خیلی کم شده و تقریبا خالی شده از دنده پیوند میگیره . توی عمل اولم کاملا بادمه بعد سه هفته غضروف درسته از بینیم ب اندازه حدود2 - 3 سانت اومد بیرون بعد ک در اومد تازه تونستم نفس بکشم . گفتم آخیش .... اه اه اه مامان این چی بود تو بینیم جا مونده ؟ نگو غضروفه ک چون سر جاش نبود در اومده الان واقعا ب یادش میفتم ناراحت میشم
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
مل مل جان برای بزرگ کردن پره های بینی من از گوش پیوند پوست و غضروف شدم ، اولا که اصلا گوشم تغییر شکل ظاهری،نداشت و این که خیلی نشون نمیده که پیوند شدم، منم تعریف امیری زاد شنیدم ایشون استاد دکتر،بشارتی هستن، ایشالا که بینیت خوب میشه کلی راضی میشی.
نامتقارن بودن سوراخ ها - یکی اندازه عدس یکی اندازه نخود عدم امکان تنفس بدلیل بزرگ شدن یک ضایعه گوشتی داخل سوراخ سمت راست انحراف سپتوم کوتاهی پایه بینی بدلیل برش بیش از حد کوتاهی کلومل ها بدلیل برش بیش از حد کمبود غضروف ظاهر نامناسب در نهایت هم بدلیل اینکه استخوان ها در جای مناسب گذاشته نشده انگار از زیر چشمم استخوان بینی شروع شده و انگار متورمه(البته هر طرف استخون از یه جا شروع شده و هیچ کدوم سر جاش نیست )
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
مل مل جان تو یکی ازبهترین اساتید رو انتخاب کردی انشاله عالی میشی فقط لطفا بعد عمل مارا درجریان بگذار تا از تجربیاتت استفاده کنیم میشه شماره وادرس مطب دکتر امیری زاد روبدی من چند بار عمل شدم ودیگه جای ریسک واقعا ندارم با گزارش تو از بینیت به ما کمک ب رگی میکنی ممنون
سلام دوستان من خیلی خوشحالم اینجارو پیدا کردم دو سه روزه دارم کامنتا و نظراتتونو میخونم. راستش من دو بار پیش دکتر امامی عمل کردم به فاصله یک سال حدود 7 سال پیش. بار اول بینیم کج شد که گفت اگه درست میشه ولی نشد دوباره عمل کرد اولش گفت روتوشه سخت نیست ولی خیلی سخت بود و پدرم در اومد ولی ای کاش خوب میشد دلک نمی سوخت هم کچ بود دوباره و هم سوراخا تا به تا :(((( 7 سال عذاب کشیدم . الان نمیشه گفت تصمیم گرفتم ولی میخوام از این عذاب نجات پییدا کنم. اینم بگم حساس نیستم. هر کسی منو میبینه متوجه کجی بینیم میشه. ولی مشکل تنفسی اصلا ندارم. برای مشاوره نوبت دکتر حسنانی گرفتم. ولی هیچ اسمی ازش ندیدم اینجا. کسی ررفته پیشش؟ کاراشو دیدنین؟ اینار نمی خوام عجله کنم . ممنون دوستان