2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849464 بازدید | 9732 پست
شیما جووونی ممنون ان شاءالله حتما تا بتونم در جریان میذارمتون ممنون بانو جان ... خیالم راحت کردی ک تغییر فرم نمیده و احتمال رضایت بالاست دلارام جان د . کلانتر ک منو قبول نکرد برای عمل چون عملشون بسته بود و من نیاز ب پیوند داشتم . در بالا گفتم . د . عباس زاده هم گفت باید 20 روز پوست دستت ب بینیت وصل بشه ببینیم خون میره تو پوست پیوند بگیره یا نه . اگر بگیره پیوند میزنیم اگر نه جدا میکنیم ممکنه خراب تر هم بشه . بعدم روزی سه بار باید بیای مطب ک چک شی . در ضمن میگفت من دستمزدم بالاست!!!! هر چقدر چربی داشته باشی منم بیشتر چربی دارم !!!!!!!!(از نظر پول) البته من خوب بینیم خیلی بافت کم داره . شما هم باید شرایط خودتو بسنجی شاید برای شما خوب باشه . من واسه خودم بین تمام پزشکانی ک رفتم د .امیری زاد رو انتخاب کردم و 23 تیر هم عمل دام . چون شیوه ش ب نظرم برای من حتی از د . منافی و امامی هم کم ریسک تر بود .
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

د . امیری زاد جردن جنوبی . نرسیده ب جهان کودک نبش سپیدار جنب بانک پارسیان 021-88786219 ام د . عباس زاده ک مطبش سر مطهری هست :02188712185 د . منافی م ونک ساختمان سامسونگ02188879942 د . بشارتی زاده02188797375(دلارام جان ب خانم د . هم یه سر بزن . اگر خودش نتونه معرفیت میکنه - منو معرفی کرد ب د. امیری زاد و گفت اگر قبول نکرد بیا خودم عملت میکنم .البته من خودم قبل از ایشون پیش د . امیری زاد رفته بودم .)
مل مل جون من ترجبح میدم پیش خانم عمل نکنم. حس خوبی ندارم. از یه طرف کلانتر آدم منصفیه و همون کاری رو میکنه که قولش رو میده ولی از طرفی به نظرم کار بینی و نرمیم کم داره و از اونجایی که سال به سال وقت میده بیمارای رینوپلاستی کم داره و بیشتر تخصصش ناهنجاری های مادرزادیه. من هنوز مطب منافی نرفتم ولی خب تعریفش رو تو این سایت زیاد شنیدم.
بانو منیر جان کار ترمیمی از دکتر حسنانی در سایتشون دیدم. از نزدیک ندیدم. حالا شنبه نوبت مشاوره دارم ببینم نظرش چیه. ولی اعتمادمو به دکترا از دست دادم چون من پیش دکتر امامی عمل کردم دو بار که اینجا خوندم استاد دکتر منافی هستن. ولی...........
پیوند گوش و دنده هرکدوم کاربرد خودشونو دارن. ظاهرا غضروف دنده سفت تره و برای وقتی که باید پیوند وسیع صورت بگیره استفاده میشه. هر جراحی انجام نمیده . یجا شنیدم که گفتن اول غضروف خود بینی در اولویته اگه کم بود از گوش میگیرن اگه اونهم کم و نامناسب بود از دنده. دکتر بینی رو معاینه می کنه و بهتون میگه که غضروف بینی توی عمل اول برداشت شده یا برای ترمیم کافی هست.که البته میتونه تقریبی حدس بزنه که حین عمل غضروف کم میاد یا نه.ولی قبل ترمیم از بیمار می پرسن که اگه لازم شد از گوش یا دنده غضروف برداریم یا نه؟ منکه بدکتر گفتم از هرجا خواستی غضروف بردار.....که از همون غضروف های خود بینی استفاده کرده بود. حالا دوستانی که پیوند داشتن اطلاعات بهتری دارند.
ترمیم با دکتر سامی
مریمی و بانو منیر ممنون از توضیحات مفیدتون دکتر منافی از من پرسید اگه غضروف لازم شد از گوش بردارم یا دنده. منم گفتم دنده چون می ترسم گوش شکلش تغییر کنه. هر چند که فعلا در مورد عمل تصمیم نگرفتم حالا کسایی که از گوششون غضروف برداشتن میتونن بگن که ظاهر گوش تغییر می کنه یا نه.
آقا سعید در مورد برداشت غضروف اصلا جای نگرانی نداره تو نت سرچ کنید هم عکس غضروف دنده هست ک در آوردن هم فیلم خارحج کردن غضروف گوش هیچ تغییر در ظاهر ایجاد نمیشه . برای من دکتر امیری زاد چون غضروف زیادی لازم داریم احتمالا از دنده برداشت میشه اما اگر دیدم از گوشت مبگیرم کفایت میکنه همونو بر میدارم . ترمیم من ک تازه خیلی سنگین تره مشکلتون رو البته من نمیدونم و عکس بینیتونم ندیدم .
خانم مل مل ممنون از توضیحاتت بینی من ایراد زیاد داره ولی مشکل اصلیم ناکارامدی تنفسه. یعنی تنفسم کم و سخته از راه بینی. مشکلات دیگه: انحراف آشکار و عدم تقارن و افتادگی نوک بینی است. یک بار عمل شده 15 سال پیش ولی با وجود این کاملاً طبیعی به نظر می رسه بس که مشکلات داره
بله منم شنیدم تو تاپیک جراحی بینی اگر وقت داشتید یک سری هم ب دکتر امیری زا بزنید منم کاملا تنفسم مختل شده و فقط از دهان تنفس دارم کمبود بافت و غضروف هم دارم من ترجیح دادم با د . امیری زاد عمل کنم تحقیقات بیشتری کنید و نسبت ب شرایط خودتون انتخاب کنید .