قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
شیما جان یکی دیگه از کاربرای اینجا ترمیم کرد و فعلا ناراضیه و دیگه اینکه در گذشته که شما نبودی یک کاربر به نام عسل 89 فکر کنم اگه اسمش اشتباه نکنم که ناراضی بود و بینیش تغییر نکرده بود کاربر دیگه ای هم بود که من حضور ذهن ندارم . متاسفانه اینجا تعریف های زیادی از منافی شده که شماها چشماتون روی کار خرابش بستین . دوستانی که انقدر سنگ منافی به سینه میزنن پس چرا نمیرن باهاش ترمیم کنن ؟ چرا هنوز نرفتن ؟ مطمنا دلیلش اینه که هنوز بهش اعتماد ندارن و یا اینکه میخوان کاربر دیگه ای رو برای رسیدن به هدفشون قربانی کنن که ببین ایا باز هم منافی ناراضی داره . متاسفم برای خودم و کسانی که به این تاپیک و کاربراش اعتماد کردن
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
بچه ها این قضیه چونه که عقبه رو منافی به همه می گه؟؟ آخه تو سرم افتاده برم چونمو یه کارش بکنم شاید خوشگل شم قبلا اصصصصصلا فکر نمی کردم چونم حتی یه ذررره مشکل داشته باشه
در مورد د. منافی هم ک میگه فلان کار رو بکن تا عملت کنم واقعیته من هر دو باری ک رفتم گفت تا نوستریل نذاری انتظار عمل نداشته باش و واقعا این کار هم زمان میبره هم هزینه و هم خیلی درد داره باید ی چیز پلاستیکی بذارم تو بینیم با فششششششششششششاااااار تا پوست بینیم کش بیاد وقتی با پنبه و دستمال میذاشتم ک انگار بخیه خشک شده رو دارن میکشن و لای پوستت بخیه مونده اصلا اشکم در میومد وقتی میذاشتم
مطب میتونی بری ولی مطب کلا آرومه و من تو این سه بار کلا ی مریض دیدم ک زمستان 92 رفتم اونم ک خودش راضی بود البته خوب اون خانم سنش بالا بود اما عکاسش کلی عکس داره ک میتونی ببینی . من عکسارو دیدم ، 1 ماه بعد عمل (ک یهو دیدم سوراخا نامیزونه )یکسال بعد عمل (دیدم فیکس فیکسه) البته عکس ترمیمی . بعد عکاسشم گفت ورمه صبر کن بقیه رم ببین . دیدم آره خوب همه بعد خوابیدن ورماشون خوب شدن
شیما جون من 20 تیر باید برم مطب ساعتشو فیکس شد میگم خدمتتون چهارشنبه یا پنج شنبه برام پیغام بذار ساعتشو بگم اگر جواب ندادم تو خصوصی چون تا بیام اینجا رو چک کنم زمان میبره
مل مل جان من قبل ترمیم پیش امیری زاد ویزیت شده بودم خیلی دقیق معاینه میکنه یه ایرادی ازم گرفته بود که هیچ کدوم از پزشکایی که رفته بودم نگرفتن البته ایرادی که گرفته بود بجا و درست بود و این نشون دهنده معاینه دقیقش بود . به من گفته بود بینیت کمکاره وقتی اسم شهرم گفتم بهم گفت چرا پیش فلان دکتر نمیری همکلاسیم بود اونم میتونه . قیمت هم اون زمان بهم گفت از همه 12 میگیرم چون بینیت کمکاره 8 بده .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .