قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
آرزو جون من حدود 10 ماهه که ترمیم کردم. تا حدود 2 ماه پیش دقیقا مثل شما بودم . برام جای تعجب بود که چرا وقتی تند راه میرم دیگه نمی تونم از بینی نفس بکشم .چند وقت بود که دیگه با سرم شستشو نمی دادم بعد دوباره شروع کردم شستشو با سرم. الان خوبم. البته من هنوز بخاطر پیوند غضروف داخل بینیم هم ورم داره آلرژی هم دارم. ولی سرم خیلی خوبه . امتحانش کن. اگه بعد مدتی دیدی بازم جواب نمیده حتما برو پیش دکتر. من روز چند بار شستشو میدم.
آقا سعید درخواست دوستی دادم برات قبول کن. از طریق سایت می فرستم. آرزو جون من علایمی که بچه ها تا یک ماه دارن تا 4 ماه داشتم.تا 4 ماه اصلا نمی تونستم بخندم لب بالام سر بود. و خیلی به صورتم فشار میومد حتما باید صورتمو با دست نگه می داشتم. ولی صدام تو دماغی نبود اصلا. کلا خودمم اینقدر رعایت می کردم که تا مدتها موقع حرف زدن و خندیدن خیلی لبمو تکون نمیدادم از ترسم. تا 4 ماهم طاق باز می خوابیدم!.ببین کلا خیلی دیر خوب شدم. الانم هنوز که هنوزه زیر چشم اون سمتی که انحراف داشتم سره. و یه حالتیه وقتی بهش دست میزنم. این بی حسی ها چیزی نیس به مرور خوب میشه. البته آرزو من وقتی شستشو میدم دیگه بینیم باز میشه. حالا شما امتحان کن هم شتسشو بده هم یه چند روزی سیتریزین بخور چون بمن گفت تا زمانیکه تنفست طبیعی شه ادامه بده.اما من دیدم خوبم دیگه نخوردم. ولی وقتی شستشو رو قطع کردم هم بینیم خونریزی داشت هم راه که می رفتم باید با دهن تنفس می کردم. عجیبه برام چرا اینهمه مشکل برات درست شده. در مورد سری ناراحت نباش درست میشه ولی تنفستو با قرص هم امتحان کن چند روزی. اگه دیدی نشد که یه سر برو پیشش. ببین مشکلاتو قبول می کنه حالا شاید درستش نکنه ولی انکار نمی کنه. ممکنه بگه به فلان دلیل نشده بهتر کنم ولی نمی پیچونت.
من اون صفحه های اول که تازه عمل کرده بودم زیاد پست گذاشتم و از قبل و بعد عمل زیاد گفتم. اینکه تا مدتها با قاشق کوچیک غذا می خوردم و هنوز هم بعد 10 ماه اونقدر بینیم متورمه که با دست جمع نمیشه. چون یه تجربه قبلی هم داشتم می دونم که مدل صورت من اینطوریه و باید حالاها صبر کنم. ورم و کبودی زیادی داشتم که همینا باعث میشه تا مدتها حالت طبیعی نداشته باشی. مشکلات قبل ترمیمم هم زیاد بوده پس نگرانش نیستم. عکس گذاشتن زیاد حس خوبی نداره ولی حسنش اینه که شماها اگه عکس بگذارید تازه می فهمید که اونقدرام که ناراحتید بینیتون بد نیس . بارها شده بچه ها همو تو مطب دیدن و اومدن اینجا گفتن فلانی اونقدرام بد نبوده و اصلا احتیاج مبرمی هم به ترمیم نداشته!!
سلااااام بچه ها من باز اومدم بعد 20 صفحه .... چقدر دوباره نی نی سایت فضاش گرم شده تبادل بالا رفته یکی از دوستانی ک دلیل مردد بودن منو از د . منافی پرسید عزیزم واسه من اگر عکسمو دیده باشی کلی مبهم صحبت کرد اینکه اخر نفهمیدم بافت از کجا برمیداره غضروف از کجا ؟ چند بار عمل و .....؟ در ضمن در حاذق بودن ایشون هیچ شکی نیست اما احساس کردم پروسه عمل من کلی بگیر و ببند داره پیش ایشون . مورد دیگه هم این بود ک توی مطبشون دو مورد دیدم ک یکی ترمیم شده بود من از بینی داغون شده خودم بدتر دیدم (البته باید قبلشو دید ک چی بوده - در ضمن خودشم ی جوری گنگ بود و نمیدونست از بینیش راضیه یا نه ) 2 - خانمی رو دیدم ک پیشونیشو بینیش باند پیچی شده بود من شخصا نمیخوام از پیشونیم بافت برداشته شه (مثله بعضی از ترمیم های د . منافی ) در آخر هم چون د . امامی استاد د . منافی هستن و د . منافی منو ب ایشون ارجاع دادن ، در جریان ویزیت د . امامی فرمودن ک یا از خط خنده ات بافت میگیرم یا از پیشونی و طبق رویه ک شاگرد از استاد پیروری میکنه من مردد شدم .در حالیکه حدود 2 سال فقط بعد خدا ب همه میگفتم امید دارم د . منافی منمو بینیمو درست میکنه و منتظر بودم ک برم و وقت عمل بگیرم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .