2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849521 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش عزیز . من دوشنبه تهران هستم شما ساعت 3 تماس بگیرید به شما ساعت دقیق میگم که منتظر نمونید
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
ممنونم نینا جان . مرمر جان میتونی بیای مطب بشینی نمونه ببینی
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
نینا جان سر همین بینی پوستم داغون شد دکتر رفتم گفت استرس . عکسهای قبل عمل اولم برای بینی گرفتم نگاه میکنم باورم نمیشه در این مدت نه چندان طولانی اینهمه شکسته شده باشم
بچه ها ،،بچه ها ،، بیاین از اخبار جدید ،،،رفتم پیش دکتر منافی ،،، ویزیت ۳۸۰۰۰ تومن و ترمیم بینی ۱۵۰۰۰،۰۰۰ میلیون شده،،، برخورد جناب دکتر خیلی خوب و مؤدب بودند ،، به من گفتند ،، بینیت خوبه ،،ولی جای بهتر شدن داره ،، منشیشون که تعجب کرده بودن ،،که برای ترمیم اومدم ،، و گفتن اصلاً معلوم نیست که عمل کردی
مشکلات ،،ارتفاع بینییه که به نظر من بلند و صاف بودن تیغه بینی و سر پایین بودنشه ،،الآن که نوشته های هستس رو خوندم ،خیلی ناراحت شدم برای دوستمون ، و تو تصمیمم بیشتر فکر میکنم
هستس جون واقعا همینجوره منم از بس استرس و ناراحتی به خودم وارد کردم موهام خیلی کم شده و مال استرسه یه مدت که وزنم کم کرده بودم چون چیزی نمیخوردم بعد که ایننجا رو پیدا کردم خیلی بهت شدم،پگاه جون همه اینجا میخوان برن ارتفاع دماغشون رو زیاد کنن شما میخوای بری کوتاه کنی ؟؟ الان دیگه دماغ کوتاه مد نیست به خدا دماغ کوتاه به هر کسی نمیاد اگر دکتر بهت گفت خوبه که از فکرش بیا بیرون من اگر دماغم کج نبود اصلا فکر این چیزاشو نمیکردم چون واقعا حوصله یه عمل دیگه و استرس های قبل و بعدش رو ندارم اگر دوست داشتی عکس از دماغت بزار که ببینیم