2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849512 بازدید | 9732 پست
نازنین جان البته من عکس شما رو دیدم از روی عکس به نظم بینی شما ترمیم نمیخواد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
دوستان من چند روز پیش زنگ زدم مطب دکتر منافی گفتم یه عکس از یه بینی مثل مال خودم میخوام ببینم که دکتر منافی ترمیمش کرده باشه. گفتن توی سایت هست در ضمن بیا مطب چند وقت بشین نمونه های زنده رو ببین که خودت به کار دکتر مطمئن شی. من میگم اگه به خودشون مطمئن نبودن که اینو نمیگفتن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هستس جان هر دفعه کامنتاتو میخونم شک ام به کار منافی بیشتر میشه. ولی قبول کن بینی های ترمیمی خیلی مانور دادن روشون آسون نیست. منافی اگر دکتر بدی بود که نایب رئیس انجمن جراحان پلاستیک نمیشد. مثلا کلانتر هرمزی هم چند سال پیش رئیس انجمن بود که خب واقعا کارش خوبه. به نظر من اگه باز سال به عقب برگرده انتخاب تو منافی میشه نه بشارتی یا هر دکتر دیگه. چون شخصی که میخواد ترمیم کنه به دکتر گوش و حلق و بینی اعتماد نمیکنه میخواد ترمیم کنه و بره پی کارش حالا هزینش هر چقدر میخواد بشه.
دقیقا . سارا جان من برای ترمیم اصلا هزینه برام ملاک نبود حتی تو عمل اولمم همینطور کلا ادمی هستم که تو هرکاری اول از همه برام کیفیت مهمه نه هزینه مخصوصا تو کارهای پزشکی و درمانی
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سارا جان اگه دوشنبه زودتر رسیدم و برام امکانش بود سعی میکنم 4 مطب باشم تا شما بیای من ببینی بعدش خودت قضاوت کن . عکس قبل ترمیم ( عکس اتلیه ای ) دارم اونم با خودم میارم شما قبل ببین بعد ترمیمم که خودم حی و حاضرم
در ضمن سارا جان کلانتر همچین خوبم نیست من شنیدم ناراضی زیاد داره . با خانمی تو مطب منافی اشنا شدم اون میگفت یه روز که مطب منافی بود یه مورد دیده بود که قبلا دوبار با کلانتر ترمیم شده بود اونم از دنده که نتیجه نگرفته بود و امده بود پیش منافی . رییس انجمن و یا هر سمت و مقام دیگه ای نشان دهنده حاذق بودن اون فرد نیست . همین علی اصغر پیوندی که بینی بی اعصاب داغون کرد مگه رییس نظام پزشکی نیست
هستس جان من حتما قبل از ترمیم میرم مطبش میشینم. یعنی الان سرم شلوغه. اوایل پاییز میتونم تازه وقت بذارم برم مطبش بشینم. اگر نمونه ی بدی از دکتر نبینم اونم بعد از یکی دو ماه البته بعد از ویزیت شدن حتی با دکتر بشارتی و دکتر علامه و یک سری دکتر دیگه که اینجا بحثش هست و اگر تا اونجای کار دکتر منافی هیچ موردی نداشت باهاش ترمیم می کنم. باور کن هستس جان من خسته شدم. مگه آدم چند سال زندست که همش در به در مطبای دکترای زیبایی باشه. دلم میخوام همه این قصه ها تموم شه برم پی زندگیم. 7 سال زندگیم همش با تلخی گذشته. واقعا باید یه فکری به حالش کنم.
در کشورهای دیگه شاید اینطور باشه ولی در کشور ما مقام و منصب نشان دهنده حاذق و خبره بودن نیست . . من تو همین محل کارم ادمهایی رو دیدم که طرف توی یه لیوان اب غرق میشه و دست چپ و راستش بلد نیست صرفا به خاطر اشنا و پارتی مسئولیت مرکز بهش واگذار میشه .
هستس جان اگر بتونی همون زمانها مطبش باشی احتمالا میام. واقعا دلم میخواد ببینمتون. مورد بهتر از شما که دکتر منافی ترمیمش کرده کی میتونه باشه. حتما سعی میکنم خودمو برسونم. حالا 5 هم مطب باشی یه کاریش میکنم. من اگه قراره برم مطب دکتر منافی بشینم نیتم اینه که موردایی مثل شمارو ببینم. منظورم اینه که باید ناراضیهای دکتر منافی اون هم توی ترمیمو ببینم و باهاشون حرف بزنم. شما ناراضی هستی و این واقعیت داره. دکتر منافی هم یعنی کار بد داره. اما همو ببینیم فکر کنم بهتر بتونیم نتیجه گیری کنیم.
اونم حق با شماست. توی این مملکت شایسته سالاری وجود نداره. اما اگه دوشنبه بیای منم خودمو هر طوری که هست میرسونم که ببینمت. فکر می کنم ماها از اونجایی که دردمشترک داریم فهممون هم از مشکلمون مشترکه. دیدنمون باعث میشه به هم کمک کنیم.
سارا جان من بابت همین قضیه ( که چرا پزشکی که کار خراب داره میشه رییس نظام پزشکی اونوقت منی که شاکی هستم چطور میتونم به کسی مراجعه کنم که خودش خرابکاره)با بازرسی وزارت بهداشت ، دفتر ریاست جمهوری و همین شماره 1690 و جاهای مختلف دیگه تماس گرفتم
هستس جان اما از یه طرفی هم واقعا زیبایی معیار نداره ولی تناسب داره قرینگی داره بحث تنفسی داره. منظورم اینه که مثلا شاید بعضیها از جمله من فکر کنیم که هستس جان مشکل با سلیقه دکتر داره ولی اگه شما بینیت با صورتت تناسب نداشته باشه و یا دو طرفش با هم قرینه نباشه یا اینکه مشکل تنفسی داشته باشی اینها قابل ارزیابی هستن و همین اگر باعث نارضایتیت شده باشه که 100% حق باشماست.
از نظر قرینه بودن ، بینیم قرینه نیست دوطف . اگه کلیت بینیم خوب بود و با صورتم تناسب داشت با بقیه موارد اصلا کاری نداشتم .کلا ادم سختگیری نیست ممکنه یه بینی به تنهایی قشنگ نباشه ولی با صورت فرد تناسب داره از نظر من این بینی ، بینی خوبیه . همه ناراحتیم اینه که بینیم تغییری نکرده و همچنام عدم تناسب هست