2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849514 بازدید | 9732 پست
سارا جان منتظرم تا مدت زمان بیشتری بگذره با خودم میگم شاید با مرور زمان بهتر بشه اگه بهتر نشد حتما اینکار میکنم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان یه سوال من زیر کلوملام حد فاصل لب بالام و کلوملام (همونجایی که یه تو رفتگی بین لب بالا و بینی هست) یه برجستگی از ازمانی که عمل اولمو انجام دادم حس می کنم که زیر دستم بازی میکنه. انگار مال کلوملام بوده که وقتی بینیمو کشیدن بالا زده بیرون. حالا میخوام ببینم شماها هم چنین چیزی رو دارید؟ به دکتر منافی گفتم اینو گفت بله می دونم . فقط بهشون گفتم میخوام اینم از بین بره که سرشونو فقط تکون دادن.
بچه ها در مورد دکتر مفرد چیزی شنیدین؟ تو تاپیک جراحی بینی 3 یکی از کاربرا یک عکس از عمل مفرد(عمل اول) گذاشته خیلییی طبیعیه . منم توسایت زدم مفرد فقط امد حمیدرضا مفرد جراح پلاستیک و ترمیمی
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سارا جون بعضی دکترا تو گالریشون عکسایی شبیه بینی ما دارن که بهمون نشن میدن.این خوبه ولی بازم این احتمال هست که مال ما بخوبی عکسا نشه. ولی بهرحال خیلی کمک می کنه.بین بنطر من خوب در مورد منافی تحقیق کن واگر دلت باهاشه عمل کن.وقتی قبل عمل ادم دید خوبی نسبت به دکتر داره از نتیجه عمل هم راضی تر خواهد بود
ترمیم با دکتر سامی
هستس جان اسمش همون حمیدرضا مفرد هست جراح پلاستیک و ترمیمی عضو انجمن جراحان پلاستیکه اینم سایتشه: www.drmofrad.ir آدرس و اطلاعات تماسشم اینه: آدرس: کرج - چهارراه طالقانی - به سمت میدان شهدا - برج آرین طبقه 12 واحد 35 تلفن : 32268680 - 026 ساعت کاری : یکشنبه ها و چهار شنبه ها بیمارستان ها : بیمارستان تخت جمشید کرج بیمارستان یاس تهران کلا 4 تا عکس تو سایتشه که وقتی روش کلیک میکنی اونقدر کیفیت عکسا بالاست و بزرگ باز میشه که اصلا نمیتونی بزرگشو ببینی. این دکتر اصلا ترمیمی کار نیست آخه تو سایتش چیزی ننوشته.
مریمی جان واقعا جراحی زیبایی ریسکه. منم چون فقط دیدم موردای 19 و 13 و 6 سایت دکتر منافی مشکلشون شبیه من بوده و دکتر منافی از پسشون براومده گفتم شاید ایشون بتونن انجامش بدن. سر فرصت باید با یک سری دکتر دیگه ویزیت شم و البته مطب نشینی کنم. فعلا نظرم دکتر منافی هست مگر موردی ببینم که ازشون ناامید شم. ممنونم از راهنماییت.
شیما جان مورد 13 ترمیمیای دکتر منافی رو ببین. واقعا این پوست بینی ضخیم هست. چطور ایشون رو عمل کردن ولی نخوان بیمارای دیگرو که پوست بینی ضخیم دارن عمل کنن. ممکنه مشکل چیز دیگه ای باشه.