قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
سارا جان بینیت ترمیم نکن . به خدا بینیت خوبه میخوای هزینه کنی و از خودتم مایه بزاری روح و روانت درگیر بشه برای هیچی . منافی اون چیزی نیست که اینجا میگن متاسفانه داستان این تاپیک همینجوریه یه دوره بشارتی استغفرلله خدا بود الانم دور منافیه . بهم دیگه رحم کنید نکنید این کار خواهشا هم چشماتون ببینه و هم گوشاتون شنوا باشه . من خودم سه روز قبل عملم یکی از بچه های تاپیک 3 رفته بود مطب منافی تو وایبر بهم گفت مورد خوب ندیدم و چند تا ترمیم دیدم ناراضی بودن راستش من نخواستم بشنوم چون اون لحظه به این فکر میکردم که میخوام ترمیم کنم و اگه منافی خط بزنم با کی برم از اونجایی که وقت عملم با بشارتی کنسل کرده بودم و حس میکردم راهی ندارم و گزینه دیگه ای نیست . شتباه کردم هم خودم اذیت شدم هم خانوادم و نتیجه ای هم نگرفتم . هر روز که میگذره بینیم بدتر میشه و به بینی قبلی شبیه تر نمیدونم این اقای دکتر اون همه من تو اتاق عمل نگه داشت داشت چیکار میکرد . بیدار شین خواهشا از قدیم گفتن ادم خوابیده رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش به خواب زده . نه!
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
من فقط واقعیت دارم بهتون میگم چون نمیخوام اتفاقی که برای من افتاد برای شما هم بیفته . منم به حرف ریحانه رسیدم روزی که اینجا رو پیدا کردم خیلی خوشحال شدم همینکه جایی بود که میتونستم دردو دل کنم و درد من میفهمیدن در صورتی که برای ادمهای اطراف ناراحتی و غصه برای بینی چیز مستخره ای بود تا این اتفاق برای کسی نیوفته درکش نمیکنه . من منافی از اینجا پیدا کرده بودم ولی بشارتی قبل از پیدا کردن اینجا اسمش توسط یکی از دوستام شنیدم که همکارش با بشارتی عمل و یکیش هم ترمیم انجام داده بود .
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس جان اینقدر ناراحت نباش.باور کن ماهیت عمل بینی همینه. الان مثلا ریحانه هم که با بشارتی ترمیم کرده بود خیییلللییی ناراحت و پشیمون بود و شاید پیش خودش میگفت کاش با منافی که اینقدر خوشنامه عمل کرده بودم. آدم نمیتونه پیش بینی کنه.
من هربار عمل سرشار از امید بودم که بهبود پیدا میکنم ولی متاسفانه این طور نبود هستس جان خدارو شکر کن لااقل خرابتر نشده بینیت الان دیگه دچار افسزدگی حاد شدم و امید ندارم
هستس جانم حق داری ناراحت باشی عزیزم ولی همونطور که مریمی گفت و خودم گفتم اینکار ریسکی هستش و الان ریحانه که با بشارتی ترمیم کرده خیلی ناراضیه و یا الناز که کارش به روتوش کشید و ...پس خودتو سرزنش نکن که کاش با فلانی عمل میکردم عزیزم از کجا معلوم نتیجه عمل با بقیه چطور میشد؟