2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849510 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من روز دوشنبه مطب دکتر هستم . هر کسی خواست من ببینه میتونه بیاد . حس میکنم 20 درصدی که گفتم بهتر شد زیاد گفتم . ایکاش میمردم این اتفاق برام نمی افتاد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
سارا جان بینیت ترمیم نکن . به خدا بینیت خوبه میخوای هزینه کنی و از خودتم مایه بزاری روح و روانت درگیر بشه برای هیچی . منافی اون چیزی نیست که اینجا میگن متاسفانه داستان این تاپیک همینجوریه یه دوره بشارتی استغفرلله خدا بود الانم دور منافیه . بهم دیگه رحم کنید نکنید این کار خواهشا هم چشماتون ببینه و هم گوشاتون شنوا باشه . من خودم سه روز قبل عملم یکی از بچه های تاپیک 3 رفته بود مطب منافی تو وایبر بهم گفت مورد خوب ندیدم و چند تا ترمیم دیدم ناراضی بودن راستش من نخواستم بشنوم چون اون لحظه به این فکر میکردم که میخوام ترمیم کنم و اگه منافی خط بزنم با کی برم از اونجایی که وقت عملم با بشارتی کنسل کرده بودم و حس میکردم راهی ندارم و گزینه دیگه ای نیست . شتباه کردم هم خودم اذیت شدم هم خانوادم و نتیجه ای هم نگرفتم . هر روز که میگذره بینیم بدتر میشه و به بینی قبلی شبیه تر نمیدونم این اقای دکتر اون همه من تو اتاق عمل نگه داشت داشت چیکار میکرد . بیدار شین خواهشا از قدیم گفتن ادم خوابیده رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش به خواب زده . نه!
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
من فقط واقعیت دارم بهتون میگم چون نمیخوام اتفاقی که برای من افتاد برای شما هم بیفته . منم به حرف ریحانه رسیدم روزی که اینجا رو پیدا کردم خیلی خوشحال شدم همینکه جایی بود که میتونستم دردو دل کنم و درد من میفهمیدن در صورتی که برای ادمهای اطراف ناراحتی و غصه برای بینی چیز مستخره ای بود تا این اتفاق برای کسی نیوفته درکش نمیکنه . من منافی از اینجا پیدا کرده بودم ولی بشارتی قبل از پیدا کردن اینجا اسمش توسط یکی از دوستام شنیدم که همکارش با بشارتی عمل و یکیش هم ترمیم انجام داده بود .
هستس جان اینقدر ناراحت نباش.باور کن ماهیت عمل بینی همینه. الان مثلا ریحانه هم که با بشارتی ترمیم کرده بود خیییلللییی ناراحت و پشیمون بود و شاید پیش خودش میگفت کاش با منافی که اینقدر خوشنامه عمل کرده بودم. آدم نمیتونه پیش بینی کنه.
ترمیم با دکتر سامی
هستییییییییییی یعنی قوس بینیتم پر نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ اخه چرا وقتی به یه دکتری آدم میگه قوس نده همجین قوس آبشاری میده :(
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
هستس جانم حق داری ناراحت باشی عزیزم ولی همونطور که مریمی گفت و خودم گفتم اینکار ریسکی هستش و الان ریحانه که با بشارتی ترمیم کرده خیلی ناراضیه و یا الناز که کارش به روتوش کشید و ...پس خودتو سرزنش نکن که کاش با فلانی عمل میکردم عزیزم از کجا معلوم نتیجه عمل با بقیه چطور میشد؟