قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
مریمی جان دکتر رامبد صمیمی بود اسمشون برای تو رفتگی توی پره بینیم که مشکل از غضروق نبود و گفت با تزریق چربی درست میشه اولم آمپول بی حسی زد که به صورت امتحانی اگر خوشم بیاد چربی بزنه
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم:
http://coriansazeh.ir/index.php
مرمر به نظرت این دفعه برم پیش بشارتی برخوردش با من مثل سابق خواهد بود با توجه به این که عملم باهاش کنسل کردم . مرمر جان من هروقت میرفتم تو اتاقش بهش میگفتم وای چقدر خوشگل شدین چه میدونم موهای این رنگی چقدر بهتون میاد . حتی یگبار دم در منتظر شوهرش بود باهاش حرف میزدم که شوهر امد به شوهرش گفتم خانم خیلی خوشگلی دارین کلی خوشحال شد با هام بایبای کرد حتی گفت من طراح لباس هستم اگه بخوای برات لباس طراحی میکنم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
امروز زنگ زدم مطب دکتر مسگرزاده برای فک منشی گفت وقت پر خرداد تماس بگیر تا بگیم برنامه چیه . ازش پرسیدم بینی عمل کردم میتونم فک عمل کنم گفت به مشکل بر میخوری حالا ببین دکتر چی میگه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس جون فکرش رو نکن خوب بلاخره این ترمیما هم نتیجه خوب داره هم بد شما که بدتر نشدی اما تغییری هم نکردی به حرف مردم توجه نکن کسی که خودش انجام نداده و خبر نداره معلومه که دلش میخواد فقط یه حرفی زده باشه
هستس جان به نظرات همکارا و دوستات خیلی توجه نکن قرار نبوده که از این رو به اون رو بشی با یه عمل بینی در ضمن چون شما خودت زیبایی به قول آرمان خارجی هم هستی من عکستو دیدم پارسال خوب پر کردن قوس بینی طبیعتا تاثیر زیادی نداشته چون بینیت بد نبود اصلا