2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849474 بازدید | 9732 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها من دوساله که بینیموبا دکتر ظفرمند عمل کردم .از نظرتنفسی وظاهری مشکلی ندارم .فقط بینیمو زیاد کوچیک نکرده تقریبا همون بینی خودمو صاف وصوف کرده .نمیگم بده ها ولی آدم از بینی عمل کرده انتظار بیشتری داره دوست داشتم حداقل یه سایز کوچیکتر میشد چون به صورتم بیشتر میاد البته اونایی که بینی قبلمو دیدن میگن خوبه واونایی که ندیدن اصلا نمیفهمن عمل کردم حتی وقتی میگم تعجب میکنن خلاصه که دوست دارم یه بار دیگه عمل کنم خیلی مهمه که آدم خودش راضی شما دکتری که توکوچیک کردن تبهر داشته باشه میشناسین
شامانا میلانی تقریبا خوبه. 4 -5 نفرو دیدم باهاش عمل کردن. فقط یکشیون قوز ناجوری مونده بود و چاله افتاده بود که دوباره خود دکتر کامل عملش کرد . الان تقریبا خوب شده .چاله هنوز هست ولی خوب پوست ضخیم داشته
ترمیم با دکتر سامی
سپاکو جان من خودم هنوز وقت نکردم این کارو انجام بدم ولی میدونم این دکترا انجام میدن یا شنیدم یا اینکه توی اینترنت گشتم. ولی هم جراح پلاستیک هم جراح فک و صورت باید بتونن طراحی انجام بدن که البته فک و صورتا بهتره طراحیشون. اینو گفتم که دوستان به فکر این نباشن که مثلا گونه یا لبشونو فقط برن برای زیباییش بلکه باید از قبل بدونن چی کار کنن به صورتشون میاد. به نظر من دکتری که میگه میخوای برات چی کار کنم اصلا وجدان نداره. خب یعنی چی اگه بیمار خودش میدونست چه طوری زیباتر میشه که میرفت یه مرکز مشاوره زیبایی میزد. به هر صورت خیلی مهمه آدم سه بعدی چهرش قبل از هر کاری طراحی بشه.