2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849464 بازدید | 9732 پست
دوستان من بینی قبل از عملم واقعا ایراد داشته که با یه عمل تمام نقصایی که مشخص هم نبوده زده بیرون. خب مسلما آدمی که بینیش مشکل نداره که عمل نمیکنه. ولی جالبه که نادکتری مثل مقدم فرد زحمت کشیده جوری عملم کرده که اون عیبهایی هم که مشخص نبوده بزنه بیرون.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سارا اگه فردا بخوام بیام مطمنا نمیتونم زودتر از 5 انجا باشم چون ساعت 1 حرکت میکنم
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
مرمر جان اخلاق بشارتی با من خیلی خوب بود . بهم گفت بینیت عالی میشه حتی بهم گفت هر مدل بینی که دوست داری عکسش بیار برات انجام بدم و اینکه هر کاری که دوست داری رو بینیت انجام بشه روی برگه بنویس تا من برات انجام بدم حتی جلسه اخری که باهاش ویزیت شدم باهم روبوسی کردیم و به منشیش گفت این مریض خیلی انرژی مثبت و خیلی ازش خوشم میاد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
دوستام کسى از شما دکتر بلاجى و دکتر میلانى مى شناسه؟ کار خراب شنیدین ازشون؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
میدونید از چیه چونم بدم میاد ازینکه وقتی حتی میخندم از تمام رخ پاینن صورتم گرد گرده اصلا کاری به جلو یاعقب بودنش ندارم فقط از تمام رخ مشکل دارم باش شما میدونید چرا اینطوریه؟
دوستان بعد از عمل بینی میشه فک عمل کرد ؟ اخه شنیدم عمل بینی باید از عمل فک باشه
محیا جان فکت ایرادی نداره فقط چونت کوچیکه.از نیم رخ چونت کوچیکه و عقب نشون میده بخاطر کوچیکیش و دکترا ب کسایی ک چونه کوچیکی دارن میگن عمل کنین و روی نیم رخ بینی هم تاثیر میزاره بنظرمن.ولی تمام رخ نه
نازنین 1