قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
دوستان من بینی قبل از عملم واقعا ایراد داشته که با یه عمل تمام نقصایی که مشخص هم نبوده زده بیرون. خب مسلما آدمی که بینیش مشکل نداره که عمل نمیکنه. ولی جالبه که نادکتری مثل مقدم فرد زحمت کشیده جوری عملم کرده که اون عیبهایی هم که مشخص نبوده بزنه بیرون.
سارا جان فک نکنم منافی برای چونه از پروتز استفاده کنه.چون کلا با پروتز و جسم مصنوعی مخالفه.ب یکی از بچه های اینجا گفته بود استخون چونه رو ی مقدار میشکنم و تغییر شکلش میدم
سارا اسکویی عزیزم می دونی کجا این طراحی انجام می دن؟ من که حتما می رم اگه بدونمکجا انجام میدن البته من اصلا حوصله هیچ عمل دیگه ای رو ندارم. فقط ترمیم بینی!
مرمر جان اخلاق بشارتی با من خیلی خوب بود . بهم گفت بینیت عالی میشه حتی بهم گفت هر مدل بینی که دوست داری عکسش بیار برات انجام بدم و اینکه هر کاری که دوست داری رو بینیت انجام بشه روی برگه بنویس تا من برات انجام بدم حتی جلسه اخری که باهاش ویزیت شدم باهم روبوسی کردیم و به منشیش گفت این مریض خیلی انرژی مثبت و خیلی ازش خوشم میاد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
میدونید از چیه چونم بدم میاد ازینکه وقتی حتی میخندم از تمام رخ پاینن صورتم گرد گرده اصلا کاری به جلو یاعقب بودنش ندارم فقط از تمام رخ مشکل دارم باش شما میدونید چرا اینطوریه؟
محیا جان فکت ایرادی نداره فقط چونت کوچیکه.از نیم رخ چونت کوچیکه و عقب نشون میده بخاطر کوچیکیش و دکترا ب کسایی ک چونه کوچیکی دارن میگن عمل کنین و روی نیم رخ بینی هم تاثیر میزاره بنظرمن.ولی تمام رخ نه