قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
میگن دکتر امیری زاد استاد بشارتی بوده.یکی از بچه های تاپیک با امیری زاد ویزیت شده بود اسم بشارتی رو پیشش اورده بود امیری زاد باحالت تمسخر گفته بود مگه اون ترمیم انجام میده؟؟ مگه چقد تجربه داره ک ترمیم انجام میده؟؟ از بچه های قدیمی شاید کسی یادش بیاد این حرفو
آقا آرمان دوستانی که دکترا بهتون گفتن باید غضروف از دنده یا گوش بگیرین من باید اینو زودتر میگفتم ولی هی از خاطرم میرفت. هر کسی که تصادف میکنه یا ضایعه غضرفی و مفصلی براش پیش میاد مثلا تاندونش کشیده میشده یا لیگامانش بهش برای ترمیم غضروف و مفصل قرص گلوکوزامین میدن. این قرصو اگه تو اینترنتم سرچ کنید می بینید که مفصل ساز و غضروف سازه. پس آقا آلمین نگران پر شدن غضروف دندت نباش میشه یه کاریش کرد.
آقا آرمان بینیتون به نظر من کار خود منافیه. جسارتا اصلا هم پوست بینیتون نازک نیست. معمولیه و حتی میشه گفت ضخیم. ولی بازم پیش دکتر منافی برید و بهش اصرار کنید. من به منشیش گفتم حاضرم بیشتر پول بدم گفت اینو به دکتر بدی عملت نمیکنه پس نهایتا اصرار کنید.
آقا آرمان تیغه بینیتون نازک شده به خاطر همین هم دکتر منافی گفتن از دنده باید غضروف بردارن که خب پیشنهاد خوبی بوده شایدم چون دنده از گوش غضروفش محکم تره یا شایدم چون ممکنه وسط عمل حس کنن بیشتر به غضروف نیاز دارن گفتن از دنده که به گوشتون هم آسیب نرسه. حق با شماست فقط میشه به دکتر منافی اعتماد کرد.
اره سارا خانوم میدونم بینی من فقط کار منافی و سبکای عملش به صورته من میخوره بهم گفت باید بینیت ارتفاع بگیره و 2 سایز بزرگتر بشه بهم گفت فقط پوستو ماساژ بده بعد بیا الان نمیشه به بینیت دست زد چون پوسته بینیت پاره میشه اما بشارتی بیا عملت کنم از جفت گوشهات قضروف بر میدارم چقدر بده بینیت انگار بخواد گول بزنه ادمو اما نظر منافی این بود که اگر از گوشهات قضروف بردارم ناقص میشه گوش و پیداس
نه فقط همین نبود گفت قضروف گوش برای تو کمه اما دنده بینیت بیشتر تغییر میکنه و بهتره من خودمم دوست نداشتم از گوشم قضروف بردارن چون هر میگه پیدا نیست الکی میگه من خودم دیدم به طور وحشتناکی هر کی از پشت گوشو نگاه کنه پیداس حالت چال میوفته پشته گوش
آقا آرمان گفتم که روی قرص گلوکوزامین برای غضروف سازی بعد از عمل ترمیمیت حساب کن. در ضمن دکتر منافی واقعا راست میگن. منم با این حرف خانم بشارتی هر چند که ندیدمشون مخالفم. بینیتون از تو عکسم معلومه سفته و پوستشو ول نکرده. اما بینی منو که دیدید. کاملا توی عکسمم مشخصه که پوستش آزاد شده. شما هم فقط بینیتونو ماساژ بدید.