قانون ومقرارت استفاده از این تاپیک
1. جروبحث ممنوع هر کس هر مشکلی با هر کی داره با پیام خصوص مشکلش رو حل کنه به داخل تاپیک نکشونه.
2. در اولین فرصت پست های نا مربوط و اسپم ها رو پاک کنید .
3.به حق وحقوق همدیگر احترام بگذارید و از کلمات زشت وتوهین آمیز استفاده نکنید .
شماره تلفن بعضی از دکترهای تاپیک
1. منافی ..............88797882 فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی
2. بشارتی .........88797375 جراح و متخصص گوش حلق بینی
3. کلانترهرمزی ...........
هستس جان اینجوری که میگی باید قیصری رو از لیستم حذف کنم چون در مورد ترمیمیاش چیز خوبی ازش نشنیدم. به نظرم باید روش تجدید نظر کنم. مرسی که گفتی. ولی سایتی از دکتر یزدانفر ندیدم. نه عکسی نه چیزی. گوش و حلق و بینی هم هست. دوستان مورد 6 ترمیمیای دکتر منافی رو هم ببینید: http://www.cosmeticsurgery.ir/fa/album/51/133 این بیمار هم که پیوند غضروف نشده پس از بینی خودش براش برداشته. اما واقعا خیلی خوب شده که قوسش پر شده. یعنی آقای دکتر منافی هم برای من این کارو میکنه تا قوسم پر شه؟
لیستى که منم تا الان تونستم جمع کنم کاظمى اشتیانى _ یزدانفر _ منافى _ سازگار _ بشارتى _ امیرى زاد _ باباجانى_ زینلى دوستان اگر کسى تجربه ویزیت داشته باهاشون یا چیزى میدونین ممنون میشم راهنمایى کنین البته به غیر از اونایى که دیگه صحبتش شده
هستس جون مرسی با این اطلاعاتت سازگار هم به گزینه دومم اضافه شد دوستان دوست دوست منم با علامه عمل کرده دوستم میگفت دماغش خیلی عالی شده تبلیغ نباشه اما دلم خواست منم دماغم عالی بشه
سارا خانوم بازم شما دوست دارید نظرای دیگرانو بدونید شما هم مثل من دو دلی اخه من بگم عمل کن بگم نکن اخه چی بگم خودت باید تصمیم بگیری در مورد اینکه دکتر منافی برای شما مناسبه یا نه اگر بگم اره یه وقت بد شه چی اگه بگم نه بری جایه دیگه بد شه چی اما من خودم مطب هیچ دکتری نرفتم جز منافی فقط 1بار رفتم بشارتی فقط به منافی فکر میکنم بعضی وقتا از خواب میپرم پیشه خودم میگم من میخوام چیکار کنم واقعان قضروف از دندم میخوام بزارم رویه بینیم من ادمه ریز بینی هستم میترسم این دنده فردا واسم بشه دردسر اما نمیتونم بیخیال شم مثلان یه جا میخوان عکس بندازن من میرم قایم میشم اخه تا کی باید اینطوری باشه تا کی باید تحمل کنم من عکسام از نزدیک خوبه اما از دور افتضاحه نمیدونم چرا من تا 1ماه دیگه میرم ببینم این سری چی میگه اگر بازم گفت نه دیگه پیشه کسه دیگه نمیرم عملمو کنسل میکنم اما من راضیش میکنم
آقا آرمان مشکل دماغت چیه؟؟ کجه؟؟؟ مرسی دزیره جون به سایتشون سر میزنم خیلی دلم میخواد برم مطب دکتر سازگار با این اوصافی که شنیدم ازشون اگه دماغ تصادفی رو خوب ترمیم میکنه چرا نباید دماغ مارو ترمیم کنه؟؟
سلام دوستان یکی از دوستان ازم پرسیده بود چرا از بشارتی پشیمون شدم همونجور که گفتم چون ریحانه جان ناراضی بود و شنیدم اکثر کارا به روتوش میکشه که الان فکر میکنم شاید کار درستی نکردم چون الان میبینم همه دکترا ناراضی دارن و اینجور که من پیش میرم نمیتونم کسی رو انتخاب کنم اصلا