2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849510 بازدید | 9732 پست
آقا آرمان خودمم تصمیمم همینه اما واقعیت اینه که من پا ندارم. یعنی میدونید هزینشو که خودم میدم دفعه پیشم خودم دادم ولی دورو بریام یه کوچولو بی تمایل و بی انگیزه ان. خب آدم اینجوری که دورو بری داشته باشه خیلی باید قوی تر باشه از لحاظ روحی که بتونه عمل کنه اونم مجدد و ترمیمی. دفعه پیشم از بس ساز مخالف زدن حالمو بدتر از بد کردن با نتیجه ای که داشت. به هر صورت هر وقت از لحاظ روحی آماده تر شم این کارو میکنم البته قبلشم با یه سری جراح پلاستیک دیگه باید ویزیت شم تا دیگه بعدش نگم کاش با اینم قبلش ویزیت میشدم. مثل دکتر کلانتر هرمزی یا دکتر قیصری هر چند ناراضی داره. مورد 13 ترمیمیای دکتر منافی هم پوستش ضخیمه اما میبینید که خوب درآورده. به نظرم به پوست ربط نداره داره کشش میده که پوست شما جا باز کنه. اینطوری حدس میزنم. نینا جان همونطوری که گفتم به پوست فکر نمیکنم ربط زیادی داشته باشه. توی موردای دکتر منافی از پوست نازک تا ضخیم خوب کار شده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دزیره جان اولش که گفت خیلی هم خوبی برو اتاق انتظارو ببین کیا نشستن؟ منم گفتم میخوام اصلاحش کنید. اگه از روبرو نگاه کنی اصلا کجی مشخص نیست ولی ایشون تو همون نگاه اول گفتن بینیت کجه از روبرو که اگه دقت کنم نهایت 2 میل کجی داره باید در این مورد ریز بینی به دکتر منافی 20 داد. بعدشم گفتم انحراف داخلی رو درست کن که گفت تا حدودی میشه!!! اما گفت کجیتو برطرف میکنم. منظورش از روبرو بود. حتی بهش گفتم پیوند میخوام گفت نه. در ضمن گفت فقط 20درصد بهتر میشی(من ازش نپرسیدم چند درصد بهتر میشم خود دکتر گفت چون توی برگه اولیه نوشته بودم میخوام 100درصد بهتر شم.) خلاصه آخرش گفت تو باید به صورتت چربی تزریق کنی که گفتم باشه ولی با عمل بینی انجام نمیدم گفت برو فکراتو کن اگه خواستی برگرد. آخرشم گفتن روی روحیت کار کن. از وقتی اومدم این تاپیک حالم خیلی بهتره. قبل از اینکه هم برم پیش آقای دکتر منافی هی بغض می کردم. میدونی آخه جدی به ترمیم فکر نکرده بودم ولی وقتی تو اون مرحله قرار میگیری حالت بد میشه روزای عمل اولت یادت میادو ناراحت میشی. یه جمله ای خوندم یه جا نمیدونم از کی بود نوشته بود: آدما گریه می کنن نه اینکه از چیزی ناراحتن بلکه به خاطر اینکه مدت خیلی طولانی قوی بودن. منم 7 سال قوی وایساده بودم با اطرافیانی که هیچ همفکری و پشتیبانی روحی نمی کردن. اینو نگفتم کسی ناراحت شه. خواستم بفهمید که تک تکتونو میفهمم.
سارا خانوم همه به منم میگن عمل نکن اما خودم نمیتونم باهاش کنار بیام اونا که جایه من نیستن خوب معلومه میگن عمل نکن من اتفاقان چند وقت پیش قصد ازدواج داشتم گفتم بهش بینیمو میخوام عمل کنم گفت خیلی قشنگه که واسه چی میخوای عمل کنی گفتم دوست ندارم بینیمو گفت اگر عمل کنی باید قیده منم بزنی خیلی راحت با اینکه دوسش داشتم قیدشو زدم و دیگه جوابشو ندادم البته خیلیا میگن قشنگه خیلیام میگن خرابه در اخر من خودم مهم هستم نظر کسی واسم زیاد مهم نیست
مرسی آرمان جان ،سارا جون عزیزم ناراحت نباش انشا الله که درست میشه به قول خودت با منافی آدم حتی اگر بهتر نشه بدتر هم نمیشه دقیقا منم مثل شما خیلی اذیت میشم وقتی به استرس روزهای قبل و بعد از عمل فکر میکنم اما اگر بدونم با یه ترمیم موفق میتونم روحیم رو بهتر کنم خوب حس میکنم ارزشش رو داره ا
اگر خودت احساس میکنی بینیت ایراد داره عمل کن اگرم میبینی میتونی با همین زندگی کنی عمل نکن اصلان از کسی نظر نخواه چون مثلان اطرافیان بعضی راستشو میگن بعضی ها دروغ میگن بعضیها هم از رویه حسادت نظر میدن پس خودت برای خودت تصمیم بگیر نه دیگران اینجوری موفق تری از نظر من
این خیلى بده که وقتى میرى پیش دکترى اونم با یه عالمه سوال و خواسته که از پسش بر میاد بعد برمیگردن میگن خوبه بد نیست که یا فقط یک مورد از خواسترو قبولش میکنن. هر آدمى خودش از همه بهتر میدونه که چى بهش میاد و باید این و دکترا بدونن واقعا که تو این مورد ترمیم مریضه که تغییرات منفى قبل با الان و حس میکنه،هیچ دکترى جزعى هیوقت نگاه نمیکنه چشمشون به مدل بینى عملى عادت کرده حالا هرچى بیاى بگى من کلا پشیمونم از اینکه عمل کردم متوجه نمیشن متاسفانه فقط عیب هایى که نمیشه انکارش کرد و مى پذیرن بقیه چیزا که صلیقه خود مریض اصلا باهاش کارى ندارن
دقیقا با آرمان جان موافقم بعضی ها از ترس اینکه یه وقت بدتر بشی بت میگن نکن مثلا مامان من میگه خیلی خوبه که عمل نکنم اما چشماش بهم میگه که فقط برای اینکه من پشیمون بشم اینو میگه یا خواهرم رو یه بار قسمش دادم که راستشو بم بگه خیلی غیر مستقیم جواب داد که قسم من زیاد تاثیر نداشته باشه توی جوابش یا دوستام یکیشون نظرش از ته دلش نبود اما بازم فقط و فقط نظر خود آدم مهمه
دزیره جان باهات موافقم دکترا به سلیقه خودشون اهمیت میدن تا به سلیقه مریض توی عمل هم همینطوره فکر میکنن خودشون قراره با دماغ ما زندگی کنن تازه من پیش خود دکتر که میرم فقط از نیمرخ نگاه میکنه و میگه عالیه
در مورد دکتر سازگار:من اینجا قبل ترمیم پیش یه دکتری رفتم گفت من نمیتونم و سازگار بهم معرفی کرد شماره تماس سازگارم بهم داد و منم با سازگار تلفنی صحبت کردم گفته بود بالای ۴۰سال نمیشه از غضروف استفاده کرد دلیلشم نگفت و اینکه غضروف به مرور زمان تغییر شکل میده . شنیدم تصادفی هایی که بینیشون داغون میشه میبرن پیش سازگار . راستش منم انقدر غرق منافی و بشارتی شده بودم که پیش سازگار اصلا برای ویزیت نرفتم . اینم بگم من تو وایبر عکسم برای سازگار و دکتر باباجانی فرستادم هردوتاشون گفتن عکس اصلا ملاک نیست اگه بشه نظر داد عکس اتلیه ای تا خدودی ایراد نشون میده این گفتم برای دوستانی که فکر میکنن با دیدن عکس میتونن دکتر انتخاب کنن
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
هستس جان ممنون از تأکیدت. من هم باید روی روحیم کار کنم هم با یک سری جراح دیگه ویزیت شم. تا حالا مدنظرم اینا هستن: 1- دکتر کلانتر هرمزی 2- دکتر قیصری 3- دکتر سازگار 4- دکتر علامه دکتر بشارتی رو هم نمیرم ببینمش فقط به خاطر اخلاقش. کسی که میتونه به کسی بی احترامی کنه خودش آدم محترمی نیست پس کلا باهاش به مشکل میخورم نرم بهتره. در مورد دکتر علامه هم درسته که من کلا با گوش و حلق و بینی ها مشکل دارم اما از اونجایی که بانومنیر جان هم بینیشو بار اول مقدم فرد خراب کرد مثل من ولی خانم علامه براش خوب ترمیم کرد ایشونو هم میرم ویزیت میشم.
دزیره جان با من باشه که میگم پره چپ بینیم نیاز به پیوند داره ولی ایشون این نظرو نداشت. من و آقای دکتر منافی تقریبا با هم نظرمون مشترک بود. مثلا انحراف داخلیم و پایین آوردن بینیم. اما جالب اینه که اصلا در مورد پر کردن قوس بینیم هیچی نگفت. واقعیت اون روز هم که رفتم ویزیت دکتر عجله داشت و قرار بود بره جایی.
هستس جان خیلی ممنون که یادآوری کردی نباید از روی عکس نتیجه گیری کرد. من اگر بخوام با دکتر منافی یا هر کس دیگه ای ترمیم کنم حداقل یک ماه میرم مطبش میشینم. از بار اول چنان درس گرفتم که این بارو نمیتونم دیگه خرابکاری کنم.
سارا جان یه سر به یزدانفر هم بزن . درصدی که بهتون میده درسته به شما میگه بینیت چند درصد بهتر میشه و اینکه اصلا هزینه ویزیت نمیگیره . یکی از بچه های همین تاپیک پیشش ویزیت شد بهش گفت ۵۰درصد بعتر میشه ولی قیصری بهش گفت صد درصد . اون بنده خدا هم با قیصری ترمیم کرد بینیش به عبارتی داغون کرد . من بینی قبل ترمیمش تو مطب قیصری دیدم ایرادش فقط نوک و پره اش بود اما قیصری سوراخ بینیش شدید تا به تا کرد . بینی سربالا و قوسدار کرد
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .