2777
2789
عنوان

ترمیم بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 849482 بازدید | 9732 پست
اره از شانسه منه نمیدونم هیچ کس مشگل پوست نداره اما من تو این یه مورده به مشگل خوردم قرص قضروف سازم هیچ تعثیری نداره همش الکیه اما واسه امیدواری بد نیست باز ادم بخوره خودشو گول بزنه
مرسی دزیره جون،مرسی نازنین آخه راستش رو بخوای من خودم حتی میخواستم عمل اولم رو با جعفرپور که گوش و حلق و بینیه انجام بدم اما مامانم راضی نشدن و میگن فقط باید باید حتما متخصص جراحی پلاستیک زیبایی و ترمیمی باشه آقا آرمان منم با ساراجون موافقم فکر میکنم که دماغتون پوستش نسبتا ضخیم باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقا آرمان نمیخواستم بگم ولی خب مجبور شدم. من چند سال پیش تصادف خیلی بدی کردم همون موقع لیگامانم کش اومد. رفتم پیش کلی دکتر استخوان و دکتر نورولوژیست و تست عصب دادن بعد از کلی آزمایش گفتن لیگامان لگنت کشیده شده حتی یکی از پزشکا گفت که ترمیم نشدنیه و باید با دردش کنار بیای ولی همون موقع یه دکتری گفت گلوکوزامین بخور و رفتم گرفتم و البته همراهش ورزش هر روز هم انجام میدادم. دردش روز به روز کمتر شد تا الان که خیلی بهترم.
آقا آرمان دکتر شاهین کریمیان متخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی هست و جزو انجمن جراحان پلاستیک. اسمشو میتونید تو لیست این انجمن پیدا کنید: http://www.plasticsurgeons.ir/plastic-surgeons-f.htm دکتر خیلی خوبیه. فکر نمی کردم ترمیمی هم کار کنه. به دوستتون نمیاد ترمیمی باشه حتی. اینم سایتشه: http://www.iran-plasticsurgery.ir/
نینا جان مرسی عزیزم. همه تو زندگیشون سختی کشیدن. نمیخواستم واقعا ناراحتتون کنم خواستم فقط به آقا آرمان بگم این قرص خیلی اثربخشه. البته برند شناخته شده و اصلش که الان من اصلا یادم نیست برندش.
نینا جان فکر کنم ۱۲باشه . منم پیش امیری زاد ویزیت شده بودم در مورد بشارتی بهش گفتم . گفت چرا پیشش نمیخوای ترمیم کنی . گفتم اخه شنیدم خودش پیش شما عمل کرده و شاگرد شما بود . گفت اره شاگرد زرنگی بود و الان ترمیم هم انجام میده و کارش خویه
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
در مور دکتر کاظمی اوایل عمل اولم که ناراضی بودم تو فروشگاهی خانمی دیدم اون شماره کاظمی بهم داد و گفت یکی از دوستاش پیشش ترمیم کرده و راضیه . متاسفانه شمارش گم کرده بودم و همش فکر میکردم مجید کاظمی که سایتش دیدم از عمل اولاش خوشم نیومد . اینم بگم محل کارم خانمی دیدم مشکل مادرزادی داشت میگفت چندبار پیش کاظمی عمل کردم نتیجه نگرفتم همش بهم وعده الکی میداد البته گفته بود سال ۸۴باهاش عمل کرده بود چندین بار
8 آبان سال 92 دکتر هرمز بازیاری دلاور بینی ام رو عمل کرد و از بین برد . 28 بهمن سال 93 با دکتر علی منافی ترمیم کردم و ناراضی هستم .
اون زمانی که پیشش ویزیت شده بودم هنوز یکسال نشده بود بهم گفت بینیت کمکار اولش اصرار داشت با دکتر خودم ترمیم کنم بعد گفت اگه خواستی با بشارتی یا هر پزشک دیگه ای . فقط گفت بینیت کمکار به خاطر همین ازت کمتر میگیرم سال گذشته ۱۲میگرفت به من گفت ۸
دزیره جان با یک خانمی مطب بشارتی اشنا شده بودم که بعد از ویزیت شدن با امیری زاد (باهم رفتیم برای ویزیت) ایشون به دفعات مطب امیری زاد رفتن اوایل مصمم بودیم با امیری زاد ترمیم کنین ولی از قضا یک روزی ایشون میره نمونه ۲سال ترمیم میبینه میگفت خیلی بد شده بود . به خاطر همین منصرف شدیم و اینکه یکی از منشی هاش با خودش ترمیم.کرده که میتونه نمونه خوبی باشه